gahgogow Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Su an artik ilk gun baslamak icin tek sansim bu elimde us cd key var ama nasil convert edecemi bulamadim bilen biri warsa yardimci olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Elindeki US key aktive edilmiş mi?[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gahgogow Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yok ya hic kullanilmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bende de var iki tane kullanılmamış us key. convert etsinler diye uğraşıyorum ama henüz sonuç alamadım. bi şey bulursanız bi zahmet buraya yazın veya mesaj atın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 sen us de acmaya calis accountu o seni yonlendiriyor diye biliyorum (EU kartlarini kabul etmiyor ondan) yoksa sticikyde linki var ona bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Form var bir tane arkadaşlar. Dolduruyorsunuz, ilgileniyorlar. Kullanılmamış US Keyler için. Ama tamamen şansa göre çalışıyor. Kimilerinki değişti, kimilerinki değişmedi. Formu, çok uzun bir konu var bu forumda, "invalid EU....." ile başlayan, orada bulabilirsiniz.[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar