Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Alturizm'e de bir bak: diğer insanlara maddi veya manevi kişisel çıkar gözetmeksizin yararlı olmaya çalışma ve ‘bencillik karşıtı hareketler’de bulunma” olarak tanımlanır. https://tr.wikipedia.org/wiki/Di%C4%9Ferk%C3%A2ml%C4%B1k Cok istiyorsan profesyonel eğitim alabilirsin, diğer türlüsüne karşıyım şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 dini olarak karşılığı: Allah rızası -- şu an normale döndüm, herkes kadar duyarsızım çevreme karşı önce kendim diyorum ama fazla bir şey de yapmıyorum bakalım değiştirebilecem mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 fresia said: dini olarak karşılığı: Allah rızası -- şu an normale döndüm, herkes kadar duyarsızım çevreme karşı önce kendim diyorum ama fazla bir şey de yapmıyorum bakalım değiştirebilecem mi Duyarsızlık farklı şey ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 30 yaşın üstünde obsesyon konusunda çalışmış tanıdıklarınız var mı biraz teknik öğrenmem lazım (sırtımı yere vermiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar