gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ya simdi bi kiz var ve baya hoslaniyom ama bi turlu gidipte soyliyemiyom her zamanki gibi. bundan evvelki ciktigim kizlarin cep telefonları vardı bende mesaj atarak isi bitiriyodum ama bunla ilgili hic bise bilmiyom sadece ortak bi is var ikimizin haftada 2 kez goruyom. ama baya hoslaniyom eger yanilmiyosam aynı seyler onda da var. simdi ben yarin gidip ona soylemeyi dusunuyom ama nasil baslayim ne diyim bilemiyom. yardim edin ya lutfen surda 14 subata 1 hafta kaldi bari buna abaza girmeyelim yani. :-D bide absurt seyler demeyin lutfen rica ediyorum..[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Çek kolundan de ki gel seni yemeğe götüreyüm de. o da boş deilse gelir zaten. yok gelmezse vur kafasına.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 gel bişeyler içelim de en basitinden.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 allah belami versin aslinda bende oyle bise dusunuyodumda acaba cokmu kaba olur diye karar verememistim bi turlu. peki ya emrivaki yapiyomus gibi olurda ters teperse..??[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 e sende söylemeyi bileceksin söylemekten söylemeye değişir.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ya kıza dicen ki merhaba seninle bi yemeğe çıkalım mı dicen. O zaten anlar. Yok derse de bişe olmaz zaten o kaybeder ;)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ya zaten benim en buyuk sorunum o. ah bi konusabilsem. yani o sekilde yoksa normalde konusuyomda boyle ask mask olaylari girince is degisiyo walla. 1 aydir cesaret toplamaya calisiyom zaten. bugun de iyice bi cesaretlendim. diyom hazir bu haldeyken yarin soyleyim gitsin. nolacak sanki demi en fazla hayir der rezil oluruz anasini satayim.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 selamın muhabbetin falan yoksa direk böyle deme önce bi selamlaşmaya sonra naber nasıl gidiyolaşmaya sonra da akşama bi programın var mı ya adım adım ilerle bence.. hatta bu "yaa bugün de çok çıkasım var hava açmaya başladı. senin de işin yoksa gelsene" en iyi cuma günleri işe yarar.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 aslında haklısın crocodile aşk meşk olayları girdimi insan rahat konuşamaz kızla samimiyetin ne düzeyde?[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 dediklerinin hepsi var. 1 sen once selamlasmaya basladik. 4 ay once de konusmaya. hani naber nasilsin diye. :-D cok hızlıyımdir bide. :lol: walla benim cumayi beklemeye niyetim yok eger yarın ankaraya kar yagmazsa gidecem onun yerine sizin dediginiz gibi ya yemek yiyebilirmiyiz diyecem ya biseyler icelim mi diyecem. yada hicbise diyemeden geri donecem.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 oha artık bişey söyle ama ya dediğim gibi kibar bi şekilde sorarsın.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 zaten eger surayı okursaniz anlarsiniz benim nasil bi yapim oldugunu..[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Eğer tanışmak istiyorsan [spo1=En etkili tanışma] -Selamın aleykum -...tir git[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Nereid, 07 Şubat 2005 02:30 tarihinde demiş ki: selamın muhabbetin falan yoksa direk böyle deme önce bi selamlaşmaya sonra naber nasıl gidiyolaşmaya sonra da akşama bi programın var mı ya adım adım ilerle bence.. hatta bu "yaa bugün de çok çıkasım var hava açmaya başladı. senin de işin yoksa gelsene" en iyi cuma günleri işe yarar. Bak sağlam kaynaktan alıyorsun, kaçırma derim. "Yaa hiç eve dönesim yok, taksimdeyim, hödöcanda 9'da gidecek, gelsene." "Mırın kırın." "Piki ama gelebilirsen haberim olsun. " "Iyi peki mırın kırın, annem bana geldi film izleyecez mırın kırın." "Ya bi fikrim var sen filmi izleyip gelsene. " Sonra annem diğer cepheden saldırmaya başladı.Öyle bir stress olmuş ki bünyede telefonu unutup çıkmışım evden, allahtan uslu uslu oturuyordu söylediği yerde.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ya git kızın yanına hafif bi salak taklidi yap saçmala kem küm de .. sonra zaten sıçtığını farkedersin konuşurken ; hiç utanma sıkılma kalmaz, ohh ferah ferah konuşursun .. cou kız da zaten heyacanlı erkeklerden hoşlanır sakin durursan tecrübeli olduunu anlayıp yüz vermeyebilir ..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 iki kez yazmışım. [Bu mesaj Nereid tarafından 07 Şubat 2005 03:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ghost- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 sadece ve sadece kendin ol...gerisini boş ver..seni kabul eden böyle etsin ..etmiyenede gülegüle...[signature][hline]There was a time that the pieces fit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 evet yalan söylüorumm .hahah. ( o ne biçim giriş ya:)) ya bi kere bu ilk tanışma teklif olucaa için kız hiç aman bunun niyeti ne die düşünmez zaten kızlar sen daa söze başlarken anlarlar konunun neyle sonlancaını ve acaba kabul mü etsem die düşünmeye başlarlar .. sakinlerden hoşlanan kızlar tabi ki vardır ,aynı kaşarlardan hoşlanan erkekler olduğu gibi;)) nereid alemsin. [Bu mesaj driftintosin tarafından 07 Şubat 2005 03:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ghost- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ------ [Bu mesaj -ghost- tarafından 07 Şubat 2005 03:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: -ghost-, 07 Şubat 2005 03:31 tarihinde demiş ki: sadece ve sadece kendin ol...gerisini boş ver..seni kabul eden böyle etsin ..etmiyenede gülegüle... hahaha çok güldüm.. tavsiye etmiyorum...lol ya hayır ben kendi görüşümü söyledim, haklısın gaz bi söz o yalan söylüyorsun :) ama kızlar şuna hastadır buna fit olur şöyle anlar böyle konuşur diye genelleme yapmayın bence.. aptalı var, aseksüeli var, vb.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ghost- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 haklısın nereid işe yaramadığını sende,bende..burdaki herkezde bilio...napalım seçimler yapılmış bikere..[signature][hline]There was a time that the pieces fit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 arkadaslar tavsiyeleriniz icin tesekkurler. bakalım artık deniyecem bugun ne olacak. allaha sukur havada buna musait gayet guzel bi hava var. insallah basarili olucam.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 crocodile olmassa saplarada alınmayabilirsin bu sene kontenjan doldu:D[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 walla onun icinde ugrasiyom zaten. malum 15 subat gunu diye bi topic var ilk acildigindan beri bi msj da ben yazayimmi yazmasammi diye dusunup duruyom. bende sırf bunun olacagina inanarak yazmadim zaten. eger ogleden sonra oraya msj yazarsam lutfen alın arnıza ya. sıkısıcak bi yer buluruz mutlaka.:-D[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 kim kaybeder nuri?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar