rosemary Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?Categoryid=10405&Productid=oyundonen40 oyun gelir mi buraya acaba? mail attım sordum. "BU OYUN ŞU AN İÇİN STOKLARDA BULUNMUYOR SİTEMİZDEN TAKİBİNİ YAPABİLİRSİNİZ" gibi lüzumsuz ama heralde doğru bir cevap aldım. oyunu buradan alacak var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 stokta olsa bile 2 gün sonra eline geçecek. Stokta olması olası tabiiki, hepsiburada.com dan 10 larca alışveriş yaptım bir gün söylediklerinin tersi karşıma çıkmadı. Ben Ukgames ten yaptım pre orderımı 30 YTL daha ucuza geliyor. sendit ten de yapan arkadaşlarımız varmış yurt dışından kargo dahil 29.5 pounda geliyor bana.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Evet ama 1-1.5 hafta içinde gelicek ne anlıcaz ondan. Hepsiburada acaba getirebilir mi zamanında?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 9 unda bakarsın stoğunda yoksa zamanında getiremez ;)[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rosemary Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 9 unda stogunda olmasa 11inde olsa bile razıyım. avrupadan ısmarlıyınca 11inde stoklarında olsa bile 20sinden önce gelmez hatta bence 25 i gibi anca gelir oyun ve tabiki cdkey, çünkü yollamıyorlar cdkeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 rosemary naptın =) ne 13 günü.Max 1 haftada burda olur. Blackrose aynı sekilde sölemişti..[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Fransadan 3 günde aldım pre-order kit'i. Avrupadan gelmesi o kadar uzun sürmüyor.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ya bakarsınız birkaç güne gelir aslında[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ayın 11inde sipariş edin sakatlık olmasın :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tangerine Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 abi sendit.com hakkaten uzun sürer mi ben 4-5 gün diye bekliyorum ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Çok bekleme :P Rahat 7-8 gün bence havalar da kötü[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ya bakın eger 11 ınde postalarlarsa en gec 1 haftada gelır yanı ablam bana ıngıltereden postalıyordu en gec 1 haftada geldı yanı hemde arada ıcınde para koyuyordu :) oyle olunca hatta ıste ıadelı tahutlu gıbı oluyor sanırım ona ragmen :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 valla benim en cok koktugum sey postacılarımızın biricik wowlarımızı saga sola bırakmaları eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bana bırakırlarsa açar oynarım. Kusura bakmayın :P[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mozcan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 sanırım vazgectiler link calısmıo artık[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar