Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

winston box mı softmu neden?

chucky08

Öne çıkan mesajlar

lol herkes herşeyi yapabilir sinirlenmeye ne gerek var =)) genellemenin allahını yapmış işte.. ben de çantayla gezip gereksiz yere box kullanan biri oluyorum bu durumda. çantada bile olsa soft paketin yamulabileceğini bilemez ki camel box alan insan. anlayışla karşılamak lazım.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive.
Sosyal ağlarda paylaş

bi arkaasımla besiktasta bufeden alıyorduk winston o zamanlar winston JT ye gecmemishti tadı cok guzeldi ben de winston icerdim. Arkadas box olsun soft erkegi bozar ne o yumusak yumsak demisti. box guzeldir arkadaslar eskiden soft alırdım ama cok sigara kırıyorum onla da o yuzden box en iisi.saglam tutuyor sigarayı.Bu konunun yasam ya da kisisellikle ilgisini cozemedim bir an kendimi konu dısı bolumunde sandım :)
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten gençliğin düştüğü durum içler açısı.
Sigara alkol vs... Bunlar gençliği bitiriyor.

winston içerdim eskiden sonra değişti bir anda tadı felan malbora içmeye başladım sıkıldım camele geçtim.Çok cezbetmedi açıkçası.Son bir iki gündür yeni sigaraları deniyorum.Anadolu,Türkü(iyykk),çestırın yeni bir iki şeyi çıkmış vs...
sonuçta en fazla winston ve camel içiyorum.[signature][hline]Yeşilaycı Pati
Beer help ugly people have sex since 1862
Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...