chucky08 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bence box ne farkı varsa sadece liselerde ögretmenler farketmesin die soft:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bi fark yok işte taşımak bence daha koaly olduundan ve soft kadar koaly yamulmadığı için box[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bariz tat farki var . box in tadi daha guzel . tabi winston in tadi ne kadar guzel olabilirse :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=87501 burada bayagı bir tartışmışları oradan yardım alabilirsin[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ben sigara içiyorum böle çok kuul oluyorum sonra karizmama kızlar hasta oluyooo ama ilerde bende hasta olcam öksürcem böhhüüü.[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: -Mix-, 06 Şubat 2005 16:44 tarihinde demiş ki: ben sigara içiyorum böle çok kuul oluyorum sigaranin "kuul"lukla ne alakasi war beaaaa =oP bende içiom ama igrenc göründügünü dü$ünüom ama birakamiom napalim.[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP I am the best fcuk the rest =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ay ban ortaokuldaa başlaaadaaam. ahahah cok kuuluuum dimıığğğ. winstın baks kullanıyadooom ama soft kullananlaar cok beğeniyomuus çisıl söyledaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 fistan cok eziksaaan bikerem kemıldan aşşasını kullanmıcaksın oluuum. hem marlboronun rengi daa guzeaal[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Winston sonuçta, softta olsa, boxta olsa, iğrenç bir sigara.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 winston dediğin camel ın nerdeyse aynısı..[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Iğrenç bir sigara[nokta].[/nokta][signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chucky08 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 winstone hem güzel hemde cebe uygun fiat marlboro ya nazaran ama parlement kdar igren. bir sigara yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Marlboro kral, Winston falan hikaye..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 peh bikere şunu söliim tad farkı YOOK sallamayın pek farklarını anlamıorum şahsen camel,malbuşun arada tabi fark vardır ama bana o kadar etki etmediinden,rahatsız etmediinden en ucuzları olan winsı içiorum ha güzel sigara derseniz parlement uzun derim o harbi farklı oluo kömürlü kömürlü oooh[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 eh arkadaşlar malesef herkesin marlboro alacak kadar parası olmuyor cebinde.. Bi gün dershanede tikky kızın teki sigara istedi arkadaştan.. Arkadaşta da winston vardı, uzattı eleman kızda " ayyy ben içmem bunu nası içiosun" gibi bişeyler zırvaladı.. Mesajlarınızı göründe aklıma geliverdi... pis tikiler sizi..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 işte ona uyuz oluom arada o kadr büyütülcek bi fark yokki winsle malbuşun... wins kötü bi sigara deil bence. bu rada gecn gün babamdan 2001 aldım bi dal çok houşuma gitti bi daha deniycem bi ara bu rada ayav winsle mabuş arsında çokda farkmı vr hergün 1-2 paket icmedikten sonra 2600dü wins şimdi zamn gelmiş gerçi tüm sigaralara uyuz oldum bakkala gittim sigrya zam gelcek satmıoz bu gün dedi lan şark kurnazı gelcek ama daha gelemdi vermessen polis caırırım dediim verdi bi paket wins ya seve seve ya .... kahvaltıdan sonraki sigaramı esirgemeye calışırsa bi daha ole kafasını kopartırım [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 06 Şubat 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 06 Şubat 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sigaranin tikysi olmaz bir kere . sigara icmek zaten basli basina bir sacmalik ama netice olarak bir keyif isi . bir zorunluluk degil . eger birisi "ekmegi nasil yiyorsunuz pasta varken yenir mi lan ekmek " dese haklisin . ekmek zorunluluk sigara keyif . bu nedenle keyife harcanan paranin azi cogu tiky vs gibi bir tanimlamaya sokulamaz . winston fiyat/performans olarak fena degil ama uzun sureli kullanimda agizda boktan bir tat birakiyor . ara sira icersen guzel . madem konuyuda paradan actik parasi az olan monte carlo uzun icsin . kesinlikle fiyatina gore 12 kat daha guzel bir sigara . bufede camel varsa camel yoksa uzun monte carlo icerim . camel serefsiz sigara vergiden dusecez diye harmanla oynaya oynaya rezil ettiler ama bence hala piyasadaki en iyisi o . **** : sigara oldurur . icen icsin ama yazilanlardan dolayi heves eden olursa aptaldir . gg[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Silthanas, 06 Şubat 2005 19:33 tarihinde demiş ki: icirmeyi bilen samsun da iciriyor, hem dolu hem bo$ =P ilgisi yok ama bir sey hatirlatti bana bu :D universitede adanali bir arkadas vardi samsun paketinde malboro tasirdi . samsun paketini goren vaz gecerdi otlakciliktan . gercegi hic bir zaman bilmediler.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Slat, 06 Şubat 2005 19:21 tarihinde demiş ki: eh arkadaşlar malesef herkesin marlboro alacak kadar parası olmuyor cebinde.. Bi gün dershanede tikky kızın teki sigara istedi arkadaştan.. Arkadaşta da winston vardı, uzattı eleman kızda " ayyy ben içmem bunu nası içiosun" gibi bişeyler zırvaladı.. Mesajlarınızı göründe aklıma geliverdi... pis tikiler sizi.. Ana, Marlboro içtik coğn coğn olduk iyi mi..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 valla ben samsun 216 ve kırmızı malbus içiyodum çok keyifliyken malbus huzunluyken samsun.sora baktım samsun acaip balgam yapıo bıraktım içmeyi,10 gun once marlboroyuda bıraktım kotu çok istiyorum ama dayanıcam umarım.bu arada, normal samsun bitmio[signature][hline]save a cow, eat a rapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 4,5 yillik profesyonel sigara hayatimda. İçmedigim sigara kalmamistir. Bitlisinden birincisine birincisinden ikincisine ikincisinden marlboro suna marlborosundan Captan black ine ondan black stonenuna purosuna ne bilem sigara mantigina uyacak uymayacak herseyi içtim. Su an TAPDK nin Turkiye Piyasasinda bulundurdugu hiç bir tutun mamulu gusel denilebilecek kalitenin otesinde degildir. Ancak bundan 2 sene once TEKEL in en parlak zamaninda Camel in kullandigi tutun mudur harman midir nedir içilebilecek en sahane sigara idi. Artik ole bişi yok. Ha ama genede su zamanin en iyisi winston soft ve kisa marlboro box tir. Gerisi hikaye... Ana konuya gelince Makinalarin sikistirmalarindan yararlanilir boxta bu tum sigaralar için gecerlidir soft lar daha bole geniş bosluklari vardir. Buda sigaranin içim tadinda oynama yapar. Tabi bu sizinde içim keyfinize gore degisir. Sonucta makinalarin duman emme gucune gore ayarlaniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Captain Black vişneli ownz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Riehn, 06 Şubat 2005 22:39 tarihinde demiş ki: 4,5 yillik profesyonel sigara hayatimda Kralsın.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ghost- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Box ın softa göre tercih sebeplerimin başında (çanta yoksa)taşınması daha kolaydır..çünkü soft paket cepten çıktığında sigaradan çok erişteye benziyo..ve ben erişte sevmem..ama severim derseniz soft un daha kıvamlı olmasından tercihinizi öneririm..bide bir çok arkındediği gibi ne kdr içtiim önemli diil ama birçok sigarayı dendim en iyisi her bakımdan (bence) winston dur saygılarımla..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Neyse box içiyorsun, ordan kazanıyoruz en azından. Bu arada box'ı kıç cebine koyarsak yamulur falan ama sigaralar içilebilir oluyor. Geçen gün pantalonumda hissedemeyeceğim kadar ince bir soft paket çıktı. İçindeki sigaralar waffle olmuştu ehu.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar