Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Paticik LAN Party : Ankara" dan bildiriyoruz - Capcanlı

Messor

Öne çıkan mesajlar

Ee heralde internet cafede yapmayacaz..
Allah allah,eğlenmeye gidecez olm,dandik yere götürürmüyüm ben hiç?Polisin basabileceği bi mekan olmaz,mayday'i bi gece ayarlasam aslında süper olur ama biraz tuzlu olur.
Eh öyle bi organizasyon yaparsamda elbetteki +18 olur.

sanerixx ses seda çıkmıyo abi nerdesiniz polis tekrar bastıda evleremi dağıttı yoksa merkezemi aldılar durum nedir :D

said:
Sanerixx:Evet şuanda polis merkezinden bildiriyorum,buarada 3 yaralı var,bizi karakola almaya çalışırlarken,2 arkadaş Battlefield'den etkilenerek polislere saldırdılar birisi ayırırken arada dayak yedi şuanda 26 kişi karakoldayız,gelişmelerle birlikte olacağız.

ehehe :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Sosyal ağlarda paylaş

valla gece çok iyidi.. şimdi evdeyim uyumıcam desemde arkamı dönüp yatak ve yorgan ikilisini görünce dayanamıyorum.. polis macerası biraz daha uzasaydı keşke.. ee rüşvet almak uzun zaman almaz tabi :) neyse sözü diğer arkadaşlara bırakıyorum. 2 adet foto çekildi o da polisler tarafından atıldığımız zaman. Birinde benzinlikteki amca koşarak pozumuza atlayıp "hangi kanalda çıkacak bu?" dedi, pek hoş oldu...[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten zevkliydi, bitti; mutlu,yorgun ve uykulu bir şekilde evlerimize, yurtlarımıza döndük :)
polisler sayesinde de ufak(!) ama önemli bir atraksiyon yaşadık en azından fotoğrafımız çekildi, hava aldık vs.. fotoğraf çeken arkadaşlar upload edebilirlerse güzel olur.
uzun süre battlefield oynadık. arada pes4 turnuvası düzenledik. barcelonayı seçen arkadaş feci ayar verdi önüne gelenlere :)
Fheday ile benim kıran kırana geçen maçlarımız da görülmeye değerdi.
Eğlenceli geçen gecenin sabahında ise aklıma kazınan şey polisin söylediği sözler oldu: "Bu dükkan sahibini ne kadar zarara soktunuz şimdi haberiniz var mı sizin?" gibisinden bir şey söylemişti artık yorumu size bırakıyorum...[signature][hline]aka Dent
"First they ignore you. Then they laugh at you.Then they fight you. Then you win." -Mahatma Gandhi
Sosyal ağlarda paylaş

Önceleri soğuk ve ruhsuz başlayan lan party biraz zaman geçtikten sonra baya baya bombalaştı ve polislerin baskınıyla doruk noktasına ulaştı. Haha tabi polisler bastığında biz deli bir battlefield havasındaydık; engellenemedik. Hemen gelip vol.2da devam ettik. Saat 6.30 civarı herkes yavaştan serilmişti ehhe.

Gecenin 3ünde 25 kişinin sokaklarda alakasız bir şekilde dolaşması da hoş bir enstantane olarak kazındı kafamıza, keşke o kadar kişi dolaşırken de polisler "hoop gençler nereye böyle" diye bir cümleyle bizi bulsaydı da biraz daha ekşın olsaydı diye içimizden de geçirmedik değil.
Yine de iyi bir deneyim oldu, ilersi için baya şey öğrendik bundan gene bu tür birşeyler yaparsak olay çözülmüş olacak artık ehaha.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies
Sosyal ağlarda paylaş

polis olayı geceye renk kattı. önce girdiler içeri. bana 3 kişi yeter dedi. gezdi dolaştı, arkını cagırdı. sonra sen beyazlı, sen ve bir kişi daha söyledi. siz bekleyin dedi. beyazlı sıgara yasak bılmıyormusun, hem kafeye hem sana ceza dedi. chokoparty e soruyor. siz grupmusunuz. choko evt dıyor, polis kaç kişi grupsunuz, hepimiz diyor choko , kaç grup var diyor hala poliste :) kafeler kacta kapanıyor bılmıyormusunuz fılan dedi. choko, abi 3 gibi cıkacaktık zaten biz dedi, ( bilgisayar saaati 02:59 u gösteriyordu :)) sonra baktı 3 olmayacak yani 3-4 arası çıkacaktık :)

birisi yere kültablası saklamış. polis tip tip bakıyordu. daha sonra yavaş yavaş oyunlardan cıkıp kimlikleri filan verdik. kımlıklerın bir kısmını geri verdiler. bizimkileri vermediler. neyse cıktıkk bahcelide turlarken, benzincinin önünde foto çekicektik. tam çekerken amcamın teki koştu durun benı de çekin, geçti komediydi :) sonra adam aradi 10 dakka sonra gelin polis gitti diye. battlefield dışında pek oyun oynamadık sanki. hatta sıkıntıdan uo bile yüklemiştim.[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

Omahayı ASLANLAR gıbı ALDIK ahahaha !! :P[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

O gunlerı nasıl anlatsam..Buyuk bır sıcak vardı sanki güneş havan toplarının sıcaklığı ile yarış ediyordu adeta..Top sesleri askerlerin bağırışları ve haykırışlarının son buldugu o tuz ve ceset yığını kıyılar hala gözümün önünde..Biz sadece 9 kişi kalmıştık..Herşey üzerimizde birer yük etkisi bırakıyor ama bu yük hiç çekilmiyordu.Kumandan black bana emri vermişti..Emir basit dilde açık ve netti ''Yerlerini belirleyin!'' olağanca hızımla jip e atlamıştım o demir barikatları ve demir telleri nasıl aştığıma hala şaşıyorum ama gerçekten görevimi başarmıştım yerlerini işaretlediğimde vucudumda bir sıcaklık hissettim gerisi ise boşluktu ama son hatırladığım AMERIKAN bayragının havada dalgalandığıydı.. *! huzurevi sakinleri bu savaş gazisini öyle uzaklara dalıp gider halde bırakıp odalarına tekrar döndüler*[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai sen geldin mi?[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 05 Şubat 2005 15:05 tarihinde demiş ki:
yanniz cok bahtsiz bi olay su polis olayi ha. hayatimda ole biseye rastlamadim, isin komigi, sanerixx sirf basa kimlik getirin polis hede hodo dedi diye bastilar. eminim eheuhe.

aahah :)
ama allahtan o kadar sıkı sıkı tembihlemişim, yine çoğu insanın yanında kimliği vardı, olmayanlara da polis rastlamadı.

hatta polis birine ayar vericem diye sordu "arkadaşım sen kaç yaşındasın?" diye ukala bi şekilde
"19!" cevabını alıp kimliğiyle doğrulayınca arkadaş feci bozuldu polis ahahah.

gerçi var ya şuna da eminim, bir kaç kişinin yanında kimliği olmasa ya da o saatte 18 yaşından küçük insanlar orda olsa bile polis büyük ihtimalle bişi yapmazdı, çünkü zaten o kadar alışmış ki polis, böle baktı baktı bizlere, "aranızda perşembe günkü gruptan olan var mı" falan diye sordu bi tanesi.
yuh dedim artık adam müşterileri ezberliyo ahhahaha[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

Birdahakine şimdiden organizasyonu yapsın adayımız Sanerixx ellerine sağlık çok güzel bir organizasyondu gerçekten çok eğlendim ben açıkçası çok teşekkürler ve gelen herkese de..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

Herkesin gölgesi kendisinden Ağır Efendi Petrucci öyle kolay değil fotolamak kolaymı Burası ANKARA! Nokta..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

şu polislerle bir poz isterdi bu deli gönül[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 05 Şubat 2005 17:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...