Albert Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Merhaba arkadaslar, Semestir suresi boyunca biraz bos vaktim olacak, default scriptleri bilgisayarima atip sifirdan bir shard hazirlayayim dedim vaktim yettigi kadar. region ve map scriptlerini duzenledim iste. bir sorunla karsilastim. region scriptinin icindeki [regiontype r_default_tree t_tree] resources 100.0 mr_tree [regiontype r_default_grass t_grass] resources 95.0 mr_tree [regiontype r_spooky] resources 30.0 mr_iron resources 5.0 mr_shadow on=@enter src.midilist midi_approach on=@cliperiodic src.midilist midi_approach gibi tanimlamalar mevcut oldugu halde konsol'da hata aliyorum. fakat aldigim hatalar region.scp'in icinde degil. map scriptinin icinde [AREA xxx] defname a_world NAME=xx GROUP=ALLMAP P=1323,1624,55,255 RECT=0,0,6144,4096 resources r_default_rock, r_default_water, r_default_tree, r_default_grass resources kismindan dolayi veriyor. ( r_defautl_hede, hodo gibi tanimlamalar 1 kere yapilmis durumda, iki kere yazmis olmayasin demeyiniz :) ) simdi konsol hatasinida spoiler yapayim. [spo=console hatalari] ERROR:(map.scp,18)Undefined symbol 'r_default_rock' ERROR:(map.scp,18)Unknown 'REGIONTYPE' Resource 'r_default_rock' ERROR:(map.scp,18)Undefined symbol 'r_default_water' ERROR:(map.scp,18)Unknown 'REGIONTYPE' Resource 'r_default_water' ERROR:(map.scp,18)Undefined symbol 'r_default_tree' ERROR:(map.scp,18)Unknown 'REGIONTYPE' Resource 'r_default_tree' ERROR:(map.scp,18)Undefined symbol 'r_default_grass' ERROR:(map.scp,18)Unknown 'REGIONTYPE' Resource 'r_default_grass' ERROR:(map.scp,1516)Undefined symbol 'r_guard_tower' ERROR:(map.scp,1516)Unknown 'REGIONTYPE' Resource 'r_guard_tower' ERROR:(map.scp,1544)Undefined symbol 'r_guard_tower' ERROR:(map.scp,1544)Unknown 'REGIONTYPE' Resource 'r_guard_tower' ERROR:(map.scp,2030)Undefined symbol 'r_swamp' ERROR:(map.scp,2030)Unknown 'REGIONTYPE' Resource 'r_swamp' ERROR:(map.scp,2040)Undefined symbol 'r_swamp' ERROR:(map.scp,2040)Unknown 'REGIONTYPE' Resource 'r_swamp' ERROR:(map.scp,2163)Undefined symbol 'r_spooky' ERROR:(map.scp,2163)Unknown 'REGIONTYPE' Resource 'r_spooky' ERROR:(map.scp,4151)Undefined symbol 'r_swamp' ERROR:(map.scp,4151)Unknown 'REGIONTYPE' Resource 'r_swamp' ERROR:(map.scp,4176)Undefined symbol 'r_dungeon' ERROR:(map.scp,4176)Unknown 'REGIONTYPE' Resource 'r_dungeon' ERROR:(map.scp,4184)Undefined symbol 'r_dungeon' ERROR:(map.scp,4184)Unknown 'REGIONTYPE' Resource 'r_dungeon' ERROR:(map.scp,4395)Undefined symbol 'r_plains' ERROR:(map.scp,4395)Unknown 'REGIONTYPE' Resource 'r_plains' ERROR:(map.scp,4406)Undefined symbol 'r_plains' ERROR:(map.scp,4406)Unknown 'REGIONTYPE' Resource 'r_plains' ERROR:(map.scp,4583)Undefined symbol 'r_spooky' ERROR:(map.scp,4583)Unknown 'REGIONTYPE' Resource 'r_spooky' ERROR:(map.scp,4597)Undefined symbol 'r_spooky' ERROR:(map.scp,4597)Unknown 'REGIONTYPE' Resource 'r_spooky' ERROR:(map.scp,4604)Undefined symbol 'r_spooky' ERROR:(map.scp,4604)Unknown 'REGIONTYPE' Resource 'r_spooky' ERROR:(map.scp,4617)Undefined symbol 'r_spooky' ERROR:(map.scp,4617)Unknown 'REGIONTYPE' Resource 'r_spooky' ERROR:(map.scp,4626)Undefined symbol 'r_spooky' ERROR:(map.scp,4626)Unknown 'REGIONTYPE' Resource 'r_spooky' ERROR:(map.scp,4962)Undefined symbol 'r_bucs_den' ERROR:(map.scp,4962)Unknown 'REGIONTYPE' Resource 'r_bucs_den' ERROR:(map.scp,4971)Undefined symbol 'r_black_castle' ERROR:(map.scp,4971)Unknown 'REGIONTYPE' Resource 'r_black_castle' ERROR:(map.scp,4983)Undefined symbol 'r_brit_castle' ERROR:(map.scp,4983)Unknown 'REGIONTYPE' Resource 'r_brit_castle' ERROR:(map.scp,4999)Undefined symbol 'r_guard_tower' ERROR:(map.scp,4999)Unknown 'REGIONTYPE' Resource 'r_guard_tower' ERROR:(map.scp,5130)Undefined symbol 'r_bucs_den' ERROR:(map.scp,5130)Unknown 'REGIONTYPE' Resource 'r_bucs_den' ERROR:(map.scp,5148)Undefined symbol 'r_plains' ERROR:(map.scp,5148)Unknown 'REGIONTYPE' Resource 'r_plains' [/spo] edit: duzenleme. [signature][hline]soydaner, 14 Ocak 2005 12:08 tarihinde demiş ki: Baggi yardimin icin saol ama bulamadım sanirim. Lutfen yardimci olursan ii olur aga. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 [Bu mesaj Math- tarafından 16 Ocak 2005 15:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenavar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 o dan mı duzenliyosun ? yoksa 55i ile gelen default (menace central) scp leriyle duzenliyosun ? not : bence bunu artık nebula scp leriyle yayınlasınlar turkiyede :D[signature][hline]-Emrah koş anani zi..yolar ---Merak etme kedidir o kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 defaut scriptleri kullanmamak diye birsey soz konusu degil, ultima online'in kendinden bulunan item'lari var. o item'lar da o scriptlerin icinde mevcut, kullanmazsan olmaz yani..[signature][hline]soydaner, 14 Ocak 2005 12:08 tarihinde demiş ki: Baggi yardimin icin saol ama bulamadım sanirim. Lutfen yardimci olursan ii olur aga. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenavar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 anladım temem ........[signature][hline]-Emrah koş anani zi..yolar ---Merak etme kedidir o kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 up 1.[signature][hline]soydaner, 14 Ocak 2005 12:08 tarihinde demiş ki: Baggi yardimin icin saol ama bulamadım sanirim. Lutfen yardimci olursan ii olur aga. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 walla o scp fileların compiler tarafından "okunma" sırası vardı bi fileda. artık ismini hatırlayamıcam. ondaki sırası değiştirirsen hallolur harelde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 nasil okunma sirasi, regiontype'lar sirali bi sekildemi olmak zorunda diyorsun?[signature][hline]soydaner, 14 Ocak 2005 12:08 tarihinde demiş ki: Baggi yardimin icin saol ama bulamadım sanirim. Lutfen yardimci olursan ii olur aga. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 sorunsali nedir abi?[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 map.scp yi region.scp den önce okuyor demek oluyor.. okunma sırası bi config dosyasında yazıodu walla, ismini bilen birisi yazsın. en az 2-3 yıl oluyor sphere kullanmayalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: diablotg, 16 Ocak 2005 21:29 tarihinde demiş ki: sorunsali nedir abi? sorunu demek oluyor.[signature][hline]soydaner, 14 Ocak 2005 12:08 tarihinde demiş ki: Baggi yardimin icin saol ama bulamadım sanirim. Lutfen yardimci olursan ii olur aga. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ceday supersin. :) sirasinin cok onemli olmadigini saniyordum ya. meger farkediyormus..[signature][hline]soydaner, 14 Ocak 2005 12:08 tarihinde demiş ki: Baggi yardimin icin saol ama bulamadım sanirim. Lutfen yardimci olursan ii olur aga. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 çok yararlı bi başlık oldu yeni bişi daha öğrendim ;)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hmm o config dosyasinin ismini soyle sende coder o zaman :) ayrica thread acmak yerine ben bi console hatasini daha sormak istedim sizlere, kirlilik olmasin diye bunun altindan devam ediyorum said: ERROR:(other_itemz.scp,25601)Bad resource list id 'carpentry 207' simdi bi item yaparken, said: [itemdef i_parchment] id i_bedroll_open value 2 name parchment skillmake carpentry 20.7, t_carpentry resources 1 i_paper, 1 i_cloth seklinde item'i tanimliyoruz ve ' skillmake tailoring 55.5, t_tailoring ' seklinde de ne kadar skill'de yapilacagini ve hangi skill dahilinde yapilacagini belirliyoruz. peki bu neden konsolda hata veriyor deli etti beni bak simdi. [edit: smiley iptali.][signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! [Bu mesaj Math- tarafından 07 Şubat 2005 13:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 * math a acıyan gözlerle bakar * aynısı başıma geldi.. günlerce uğraştım scpleri tek tek deiştirdim.. skillmake carpentry yazıor ya ordaki carpentry carp skillinin key i oluor fakat hala bulamadığım bi sebepten ötürü emulator skill keylerini okumuor o yüzden yapabiliceen tek şey ; skillmake skill_carpentry yapmak her item için yapılınca baya bi sıyırıyosun ama katlanıcaksın :)[signature][hline]Roxside UO Shard Owner ------ Nixdorf ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 resources'lari silerim zaten 10-15 tanesinde hata veriyor, onlarla ugrasamam :) belki kafama eser ugrasabilirim de ;)[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hım bende resources i carp tinker bs ins alc olan itemler yani itemlerin %80 i hata veriordu.. baya bi dellendirdi beni.. sendede hepsi hata verirse bende düzeltilmiş hali var item scplerinin veririm[signature][hline]Roxside UO Shard Owner ------ Nixdorf ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bendede hepsi hata vermisti, bi ara sonra eski scriptlerimi attim duzeldi, dun gece ne olduysa oldu gene.[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkorcux Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar