Daniel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 beyler ben portu falan açtım yada tam bilmiyorum bana yardımcı olabilecek bi hayırsever varmı ancak emuleyi kapattığım zaman yani simge durumuna getirdiğim zmn sağ alttaki ikonunda gözlük gibi bi siyah bant cıkıyo nedir ne değildir bu high id nasil alabilirim low id alıp almadığımı nasıl anlıyıcam yardım lütfen[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Nezaman ARAMA'ya basmayı öğreneceksin sen!:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr:[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bastım ama yapamadım.[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 tcp ve upd portlarını actım yerel ağ bağlantısı ayarlarından ama low id alıyorum hala lütfen yardım[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 modeminde firewall varsa orda da port açman gerekir. üni yurdunda kalıyosan boşuna heveslenme kullanmak için =) ufalttığında siyah bant olmasının nedeni low id bağlanman... 1000 tcp 1100 udp öneririm.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bide ben msl 1 saat önce reload a bastım hala olmadı ne kadar beklemek lazm onun için veya ne kaldığına nereden bakacam???[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 nerden anlarım modemimde firewall olduğunu üni yurdunda değilim ewdeyiz 2 bilgisayar var modem abimin bilgisayarına bağlı ben kabloyla ethernet kablosuyla alıyorum[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 arama yapmasina bile gerek yok ki, emule'u actiginda tepedeki menu'de kocaman "HELP" yaziyor. ona tiklayip FAQ ve benzeri bilgilendirme yazilarini okumayi denedin mi?[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 thanatos tavırlarına dikkat et her yere baktım çözemedimki buraya yazıyorum. neyse çözdüm yardımcı oldular.[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar