Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow orjınal cd satısı

boosman

Öne çıkan mesajlar

orjınal wow cd satısımız 11 subatdan ıtıbaren baslayacaktır tam fıyat bellı degıl arkadaslar ıstanbul bakırkoyde wow satısının yetkısını turkıye temsılcısı fırma ıle anlasıp bayılık almıs bulunuyoruz ılgınen arkadaslar lutfen arasın yada mail atsınlar tesekkurler

[email protected]
TEL 0212 570 58 05 YADA 03 NOLU TELDEN ULASABILIRLER
Sosyal ağlarda paylaş

esen elektronıkten satıs yetkısını tazmanıa net cafe olarak aldık ılk eldensatıs yaparlarmı bılmıyorum ama benım cd ler cıktıktan sonra satma hakkım var yani cafe olarak bayılıgımız var arkadaslar yerımız bakırkoyde

cevızlık mah.sakızlı yalı cıkmazı sokak nuray apt 2/3 tazmanıa net cafe tel 0212 570 58 05 --- 0212 570 58 03 satılan cd ler karsılıgında faturalandırma yapılacaktır olay gayrı resmı bır durum yoktur .....suan taleplerı toplayıp toplu sıparıs gecebılecegız arzu edenler esen elektronıkden fırat beyden bılgı alabılırler konuyla ılgılı ..
Sosyal ağlarda paylaş

suanda cdler elımızde degıl gelen talepler uzerıne sıparıs gececegız arkadaslar benım adım orçun 0212 570 58 05 nolu telden ulasabılırsınız wow cıktıktan sonra satıslarımızda cafemızde olacaktır kargo ıle ulastırma ımkanımız olacaktır bılgılerı akrtaracagım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arnis77, 04 Şubat 2005 10:55 tarihinde demiş ki:
Az önce Weblebi ile görüstüm sayfalarinda siparis icin tükendi yaziyordu, dün aksam saatlerinde esenle yaptiklari görüsmede, esen dagitimdan vazgectigini söylemis yani anlayacaginiz Türkiye'de ki tüm siparisler suan belirsizlesmis bulunuyor firmalar kendi imkanlariyla eu'dan oyunu getirtmeye calisacaklarmis bilginize...

bole deniyo siz ne yapcaksınız halen getircez diyosanız bir gorusun esenle
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar esen elektronıkle gorustum dun yoktum cvp yazamadım ogrendıgım kadarıyla fıyatlarda sorun yasanmıs yanı 95 mılyon ongorulen satıs fakat sorun cıkmıs ve wow fırması bıllızard daha fazla fıyat cekmıs halıyle buradakı fıyatlar dahada yukselecekmıs kesın olmamakla bırlıkte duyumum beyler 110 mılyon olacakmıs kesın degıl bu rakkam weblebı ve avaturk fıyatlar yukseldı dıye satısları durdurmuslar dıye duydum ve ayunun cıkıs tarıhı 1.5 hafta ertelenmıs bana soylenen buydu haberınız olsun yenı gelısme olursa bılgılendırırım

not kesın olmamakla bırlıkteyazdıklarım duyumdur fırma bunları dedı ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...