boosman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 orjınal wow cd satısımız 11 subatdan ıtıbaren baslayacaktır tam fıyat bellı degıl arkadaslar ıstanbul bakırkoyde wow satısının yetkısını turkıye temsılcısı fırma ıle anlasıp bayılık almıs bulunuyoruz ılgınen arkadaslar lutfen arasın yada mail atsınlar tesekkurler [email protected] TEL 0212 570 58 05 YADA 03 NOLU TELDEN ULASABILIRLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 önceden siparis mi vermek gerekiyor yoksa aradıgımız anda alabilcekmiyiz.[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 tr temsilcisi varken neden siz?[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 TR temsilcisi kim?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 esen elektronik tukiye temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Onların satış tarihi belli mi? Yani 11de hemen satışa başlıyorlar mı?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Zaten Esen Elektronik ile anlaştıklarını söylemişler. Esen, son kullanıcıya satmayacağına göre, burayı düşünebilirsiniz. Ancak ne adres vermişsiniz, ne de isim. Hiç bir albenisi yok benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boosman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 esen elektronıkten satıs yetkısını tazmanıa net cafe olarak aldık ılk eldensatıs yaparlarmı bılmıyorum ama benım cd ler cıktıktan sonra satma hakkım var yani cafe olarak bayılıgımız var arkadaslar yerımız bakırkoyde cevızlık mah.sakızlı yalı cıkmazı sokak nuray apt 2/3 tazmanıa net cafe tel 0212 570 58 05 --- 0212 570 58 03 satılan cd ler karsılıgında faturalandırma yapılacaktır olay gayrı resmı bır durum yoktur .....suan taleplerı toplayıp toplu sıparıs gecebılecegız arzu edenler esen elektronıkden fırat beyden bılgı alabılırler konuyla ılgılı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boosman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 suanda cdler elımızde degıl gelen talepler uzerıne sıparıs gececegız arkadaslar benım adım orçun 0212 570 58 05 nolu telden ulasabılırsınız wow cıktıktan sonra satıslarımızda cafemızde olacaktır kargo ıle ulastırma ımkanımız olacaktır bılgılerı akrtaracagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ortalama bir fiyat belirlemeden sağlıklı olarak talep belirlemeniz çok zor. Paketler elinize geçtikten sonra, herşey birazdaha netleşince düşünebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Vay vay kimi goruyorum twilight :) hayirdir birakiyormusun swg yi?[signature][hline]GladmiR Schroding of Alaturqua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bunu kadıkoy'e gondercebilicegimiz biryer varmı acaba bole bir sube gibi bir seyiniz varsa benim daha ii olur bakırkoyu hic bilmiyorum cunku... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 11'inde oyunlarin elinde olacagindan emin misin? Ona gore preorderi iptal ediyim sonucta sizin cafe benim evin bi sokak ilerisinde bana uyar.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: arnis77, 04 Şubat 2005 10:55 tarihinde demiş ki: Az önce Weblebi ile görüstüm sayfalarinda siparis icin tükendi yaziyordu, dün aksam saatlerinde esenle yaptiklari görüsmede, esen dagitimdan vazgectigini söylemis yani anlayacaginiz Türkiye'de ki tüm siparisler suan belirsizlesmis bulunuyor firmalar kendi imkanlariyla eu'dan oyunu getirtmeye calisacaklarmis bilginize... bole deniyo siz ne yapcaksınız halen getircez diyosanız bir gorusun esenle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boosman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 arkadaslar esen elektronıkle gorustum dun yoktum cvp yazamadım ogrendıgım kadarıyla fıyatlarda sorun yasanmıs yanı 95 mılyon ongorulen satıs fakat sorun cıkmıs ve wow fırması bıllızard daha fazla fıyat cekmıs halıyle buradakı fıyatlar dahada yukselecekmıs kesın olmamakla bırlıkte duyumum beyler 110 mılyon olacakmıs kesın degıl bu rakkam weblebı ve avaturk fıyatlar yukseldı dıye satısları durdurmuslar dıye duydum ve ayunun cıkıs tarıhı 1.5 hafta ertelenmıs bana soylenen buydu haberınız olsun yenı gelısme olursa bılgılendırırım not kesın olmamakla bırlıkteyazdıklarım duyumdur fırma bunları dedı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 kadıkoyde satabilceginiz bir yer varmı varsa yazarmsın bakırkoy epey uzak kalıyo cunku bir 10ytl de yol parası tutar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar