dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 http://www.imdb.com/title/tt5052460/ As former CIA agent Bryan Mills deals with a personal tragedy that shakes his world, he fights to overcome the incident and exact revenge. aradim bulamadim... ilk bolumu eh, ikinci bolum ilk 5dk gordugum en kotu seylerden olabilir. kesinlikle izleyin bu 5dkyi ve kapatip dosyayi silin... bilgisayari, tv yi yakin. olm oyunculuk ve senaryo o kadar yok ki... sokaktan gecenlere "e haydi takilin" demisler bariz. imdb'den 7 almis la bu.. 1 puan neyine yetmiyor. fightclub kuracagim bu gibi kotu diziler yuzunden. gidip dev film sirketlerine ve kanallarina darbe vuracak girisimlerde bulunacak bi ekip toplayacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 ben gördüm dizi sitesinde, bakmadan geçtim puanına rağmen. iyiki bakmamışım o zaman :D. Limitless'ı da izlemedim dizisini daha. Böyle filmden diziye döndürmeler beni daha baştan bir "bu ne ya" kafasına sokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 939 kişi oylamış abi. ne heyecan yapmışsın asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar