CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Öncelikle İstanbuldan bildiriyim burda mütiş kar war.. Bütün gece durmaksızın yağdı hala yağıyor...Sahilde(Suadiye) dizime kadar gelen kar war..Neyse konuya geliyim : 04.30-05.30 saatleri arasında dışarda 2-3 kişi karda hede hödö yaparken birden çok anlamsız ve abartı bir şimşek çaktı...2 saniye kadar etraf tamamen koyu mavi ardından beyaz oldu..Gözlerim açıldığında bi arkadaşım dizlerinin üstüne düşmüş gözlerini ovuyodu... Sanırım sağlam bir yıldırım düştü..1-2 sn anlam veremedik sonra korkunç bir gürültü geldi...Sadece 1 kere çaktı we oda fazlasıyla yetti zaten..Çok ilginçti.. Sanırım yakın biyere düştü nereye düştüğünü bilen we o saatlerde dışarda olan warmı? Açıkcası beni çok korkuttu we bir süre endişelendirdi...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 3-4 kere oldu.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ha? karlı havada yıldırım vede zaten kar yağmıyo.. o patlama olmasın herifler torpil gibi bişi atmış olmasın? hem mavi falan gazda çıkmış o tarz bişi olabilir.. çünkü kar yapmıyo .. çakması anlamsız.. [Bu mesaj nedanko tarafından 07 Şubat 2005 07:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Alexi_Septimus, 07 Şubat 2005 07:10 tarihinde demiş ki: 3-4 kere oldu. Umur 1 kere oldu eminim dışardaydım bu saate kadar ben..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 1 kere oldu ben yatmıştım ama duydum sesini. bi an parlaklık oldu gümbürdedi sonra, devamını bekledim bir saat gelmedi. uyudum bende:) daha sonra olduysa bilemem tabi[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Çok ilginç. Ben de görüp yaşamak isterdim[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. [Bu mesaj Mathias tarafından 07 Şubat 2005 09:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Uyanıktım ben halada uyanığım. MSN'den Nereidle konuştuk kaç kere gökyüzü aydınlandı. 3-4 kere oldu. Karlı havada oldukça zor bu tür şeylerin olması, su donduğu zaman iletkenliği azalır çünkü.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Dier forumda dahil herkes 1 diyo sen neden 3-4 kere gördün anlamadım... bende uyanığım ama 7 ye kadarda dışardaydım etrafta çıt yok cadde bomboştu olsa elbet duyardım weya görürdüm değilmi... Snn ordan küçük 1-2 tane daha gözüktüyse bilemem.. Burda bağdat zaddesinde 1 kere patladı oda feci bişeydi.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe [Bu mesaj CrayTotem tarafından 07 Şubat 2005 10:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 1 kere olsun 8 kere olsun sonuçta oldu ama mutabıkız di mi?:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Leventte oturuyorum hoca ben. 100 metre ilerdede türkiyenin en yüksek 2 binası var. Paratonerleri var. Vs vs vs.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 1 kere patlayınca daha egzantrik oluyo.. Neyse patladımı patladı.. Ama feci patladı nerde patladı niye kar yağarken patladı.. Bize bunlar lazım.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Alexi_Septimus, 07 Şubat 2005 10:39 tarihinde demiş ki: Leventte oturuyorum hoca ben. 100 metre ilerdede türkiyenin en yüksek 2 binası var. Paratonerleri var. Vs vs vs. Umur tamam 100 kere patladı sus be =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 deprem olcak deprem[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 lol kar yağarken yıldırım olayı bi bulutla oluyodu adı cümülünimbus muydu neydi. yamuluyor da olabilirim tabi. daha dün leventteydim ben ne alakaysa:) türkiyenin en yüksek binasının tepesi görünmüyordı kardan:D[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: CrayTotem, 07 Şubat 2005 10:40 tarihinde demiş ki: Umur tamam 100 kere patladı sus be =) Hayır 3-4 kere patladı diyorum. ANLAMYIORSUSNZYUZHDMZ BENIIRGHH.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Yaa yaa. Adam olun biraz. Suadiyeli sevgilisi ankaralı kolpa istanbullu gay.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yok yav bunlar zengin galiba[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Yok yanımdaki Cray'inde tanıdığı gay bir arkadaş. Cemthegay olarakta bilinir. Gitar çalar. Akor basar. Millet daha kız arkadaşı olmamış flirtiyle hamakta yatarken onlara gitar çalar falan. Böyle işte. Ps : Kork benden cray.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ben de uyaniktim o saatte,yataktan firladim hatta evde olmama ragmen benim bile gozlerim rahatsiz oldu.[signature][hline]Nothing but the music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Alexi_Septimus, 07 Şubat 2005 10:54 tarihinde demiş ki: Millet daha kız arkadaşı olmamış flirtiyle hamakta yatarken onlara gitar çalar falan. Ps : Kork benden cray. ahahah , taksim'de de sattıydı fi tarihinde. kulakları çınlasın[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 A evet. Hemde ağır satış. Dur biraz daha eziim. Sonra Gibson Lespaul alıcam diye gider Stratocaster alır, britney spears coverlar, eskiden harbi metalci olup sonra pop gibi absürd şeylerin peşinde koşar. Gayde arkadaşları vardır. Homoo.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ya belki baslikla alakasiz ama ankarada bi hava var abi gunluk guneslik walla. eskiden ankara karlı istanmbul gunesli olurdu simdi tam tersine döndü galiba. insallah bugun saat 14.00a kadar boyle devam eder:-D[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK [Bu mesaj crocodile tarafından 07 Şubat 2005 11:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bi de birinin sevgilisi var, stüdyolardan konser afişi çalan. Çirkef böyle. Piercingi falanda vardı sanırsam.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mola alıyorum. Oh oh. Hadi gel havlu at kurtar sevgilini ehahah.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Maltepede Yıldırım falan olmasa da sat 4 e kadar Hava Nerdeyse güneş doğuyormuşçasına aydınlıktı . Yoksa güneş mi doğuyordu ? Sanmıyorum :)[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar