hattok Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Abi oyunu kaç gündür ara ara oynamaya calısıyorum oyun harika ya :D Pozisyonunu belirleyip Random adamlarla 4e4 maç yapıyorsun. Training var itemlarla yeteneklerini geliştirebiliyorsun. Özel pas şut gibi özellikler var. Steamde free baya eğlenceli gelin takım oluşturup Dövelim milleti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 bunun basketbolunu oynamıştım futbol yeni çıkmış denedim. zevkli yani ama rng yüzünden noob yaftası yenebiliyo dsab. 3 adam dalınca garanti alınıyo top. teke tekte galiba random. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 abi tackle olayı cok zor 3 kişi dalarsan 1 pasla yersin golü çok tehlikeli iş. Ortasaha oynuyorum Aynı tsubasa gibiyim gol atıyorum Oyun kuruyorum top çalıyorum mükemmel ya Tam orta saha için doğmuşum asdf :D edit : Bu arada karşıdan kesin top çalabilmek için önündeki kırmızı koni yeşil olunca tackle a basıyorsun %90 çalıyor topu karşıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 joystick falan lazım mı bunun için yoksa rahat mı klavye ile de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 3 tuş problemi yaşıyorum sol çapraza sprint yapamıyorum abi tam gamepadlik aslında oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Basketbol seviyesine gelince aşırı güzel olur. Şu sesleri halletsinler bir an önce. Bıkkınlık geldi YES GOAL NICE SHOT GOAL YES. You know how to handle the ball. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 gamepad sıkıntısı tüm tuşları coverlamıyor. tackle ı saçma arkadan çalma şansın yok. freestyle demişler ama street basket kuralları uygulamışlar. foul, free kick, penalty yok. ps ye geçip fifa street oynamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 bi de biraz daha uzun süreli, burst şeklinde bi sprint lazım. e spamlayarak adama çalıma koşma şansı yok zaten saha küçük sayılır. belki skill shop'ta vardır bilmiyorum. statlar falan var aslında. üzerinde etkimiz var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Tackle nası yok yav :D Futbol oyunlarının genel kuralıdı. Topu ilk aldığında genellikle dokunulmazlığın olur top çalman çok düşük ihtimaldir. Top ne kadar ayağındaysa bu yüzde o kadar düşer. En ufak dandik bi tackle da bile alabilirsin topu uzun süre ayağında top varsa. Default futbol ayarı yani Tackle saçma falan değil ki :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 tackle ı baya saçma cidden. yeşil olmadan alamıyorsun. pas ratingi %100 e yakın. topun adama çarpma şansı yok. lag olayını söylemiyorum bile ama arkadan tackle ile alma şansın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 timing ile çoğu zaman pas kesiyorum. direk bana çarpmasa da adamın ayağından çıktığında doğru yöne atak yaparsam blokluyorum. blok ratingim baya yüksek oluyo maçlarda. en aşağı 5-6 blokla kapatıyorum. arkadan almak imkansız gibi o yüzden en azından belli bi şansla faul yapılabilmesi şart, serbest vuruş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Arkadan almak yok diyorsunuz da defanslar çatır çutur alıyor. Pozisyonla alakası olabilir onun. Ya da lagdan öyle görünüyor da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 arkada kalınca yeşile dönmüyor defans zımbırtısı. öyle olunca da olmuyor. bazen server laglanıyor topa sahip adam kalıyor olduğu yerde etraftakiler dönüyor ama topu alamıyorsun. kısaca oyunun daha çok eksiği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 aynen tackleların başarısız olması zaten hep lagdan abi. Arkadan ince bi ayarlaması var yapılıyor arkadan tackle. Bir de Forvetsen alman imkansıza yakın. MF ve DF tackle ile alma şansı çok yüksek :d Wasabee isim bu arada ekleyin isterseniz oynarız. edit : Bir de skill storedan skilleri alırsanız oyun biraz daha basitleşiyor. fail tackledan sonra erken toparlanma gibi bir sürü özellikler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar