Sufi Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 http://store.steampowered.com/app/454060/ türü sevenler baksın derim. zavallım bugün 6 liradan 4.20 liraya düşmüş :D grafik tarzı prison architect'i andırsa da ona nazaran daha primitif bir yapısı var. blueprintlerde kendi yaratıcılığımız ne derece devreye girebiliyor daha pek anlayamadım. gidişat, önceden tasarlanmış iş akışlarını keşfetme şeklinde olacaksa çabuk bayar da eğer düşündüğüm gibi çıkarsa eğlendirir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 pa'dan cok factorio'ya benziyor sanki? (otistikler icin yapilmis oyunlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 factorio'yu alıp daha kurmamıştım o yüzden aklıma ilk pa geldi. tarzı sevenler için dedim zaten, ben bunu niye oynuyorumun cevabı olmadığı halde saatlerce başında durulan oyunlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 genel olarak her oyun "ben bunu niye oynuyoruma" cevab veremedi.. her neyse, benim dedigim daha dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar