bombaci_niyazi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 arkadaşlar axis güzelde şimdi ben kurdum axis i sphere nin içine fakat gelgelelim ben axis i kendi serverimda degil başka server da kullanmak istiyorum bunu nasıl yapacam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bombaci_niyazi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 gecenin bu saatinde kimse yok tabii haliyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Talon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Settings bolümüne girince orda default ve none diye bir yer var.Alt taraftan new deyince önümüze bir menü açılıyor.Açılan menüde üstte local ve remote diye bir yer var ordan remote diyoruz. Daha sonra alttaki boşlukları dolduruyoruz. O boşluklardada account adı ve şifremiz, altına serverin ip si bunları dolduruyoruz.Birde axis için port istiyo oda 4006 dır. Sonra bağlanıyoruz. Yalnız unutmadan bağlanacağımız serverda o sırada axis server çalışıyor olmalı.Axis server ne oluyo derseniz oda aynı sphere gibi, axis dosyasının içinde axissvr.exe var ona tıklayıp çalıştırmanız yeterli.Kolay gesin...[signature][hline]Ovedron Owner www.ovedron.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar