Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[istanbul][Kadiköy] Liman Kahvesi

Gimli

Öne çıkan mesajlar

en büyük yanlış,
liman karambol mekan değildir, zaten karambol mekan oalbilecek kadar yeri de yoktur gayet masalar belli,i oturanlar belli.

ikinci olay, oraya kranlsık deme, yani nevizadenin yanında deniz feneri kalıyor neredeyse liman, bence ışıklandırma tam olması gerekitği gibi. yani fizik çalışmışlığım varıdır mekanda =)

ama ekrana koydukları görüntüler konusunda haklısın...
Sosyal ağlarda paylaş

valla senle tartışılmayacağını çoktan öğrendim de yine de forum halkını bilgilendirme adına cevap vereceğim

liman karambol bi mekandır, gayet de iç içe masalar.

"zaten karambol mekan oalbilecek kadar yeri de yoktur"
eheh işte senle neden tartışmadığımı birkez daha hatırladım.yer yok o yüzden karambol zaten, her tarafa masa sıkıştırılmış.

aydınlık ve karanlık evrensel kavramlardır.limanın pascal nouma nın tombalasına göre aydınlık olması limanı aydınlık yapmaz.olması gerektiği gibi mi ? tartışılır.ben sevmiyorum gereksiz yere karanlık basan, loş ışık kasan mekanları ki her yer bunlarla dolu.at yere iki yastık, sarı loş ışık.. olmaz bi böyle.atmosfere göre ışık olması lazım.

ekrana koydukları görüntüler değişiyor olabilir ben sadece 1 kere gittim, bugs bunny vardı bilmem belki korku filmi veriyorlardır maç veriyorlardır normalde, ancak yine de ne olursa olsun bugs bunny verilmez be kardeşim dalga mı geçiosunuz haha.[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near
Fight fire with fire - Bursting with fear
You all shall die!
*bangs*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 17 Ocak 2005 22:47 tarihinde demiş ki:
koltuklar çok rahat değil evet. ben zor oturdum şahsen lol.

bu cumleyi insanlik sinirlari icinde boyu olan birisi yazsin bence:)
bu arada arcane'in yaninda hamza(agac) vardi onun icin boyle oldu.[signature][hline]Amd Athlon 64 @ 2750mhz = Epox 8KDA+ Mainboard = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = Ati Radeon X800 XT PE = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Sosyal ağlarda paylaş

arcane de tavuk karası vardır loş ortam karanlıktır onun için..

yada benim gözleirm karanlıkta çok hassas elfmiyim neyim ehueh :)

walla masalar çoık nizamı daha öyel sıkış tıkış bir durumum olamdı 4 kjere gittim 4 ündede çok rahattım evet bira ne ara 5 kaat oldu ben de 4 e içmiştim en son?

en alt kat hariç diğer katlar loşdur, masalar düzenlidir sıkış tıkış değildir, muhabbet mekanıdır müziği gürültüllü değildir

evet işte ben bunu seviyorum :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

arcane geçen gittiğimde bi arkadaşla garsona sordum niye Bugs Bunny vardı, en son Simpsons veriyoduk ama bugs bunny veirliyorsa bunun sorumluluğunu ben kabul etmiyoruM! dedi bana basitçe, yani ahrbiden kötü bir zaman da raslatşmışız orası ile :P

bu arada yaş sorunu diyorsunuz da, istanbulda hangi bar haftaiçi gittiğinizde size yaş soruyor siz göstermeyince?[signature][hline]In Moon I trust
For Moon I live
The Moon I love
The Moon I pray...
Sosyal ağlarda paylaş

hafta sonu gündüz peki???
biz keyfi-hane ye girmiştik (güğüme bir de)

sadece yaş sorunu var mı die sormuşlardı

burası da öyle mi
yoksa kızla gidip kapıda rezil olma ihtimali var mı[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

genelde kapıda yaş sorunu var mı diye sorarlar,
hoş biz hep oul çıkışı gidip erken demlendiğimiz için daha kapıdaki eleman bile gelmemiş oluyordu,
artık çıkarken aa siz yine mi erken geldiniz geyiğine dönmüştü iş.

favorim orta katıdır oranın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlacKDagger, 14 Ocak 2005 08:28 tarihinde demiş ki:
kız arkınızla gidip muhabbet edilesi vede içilesi nacizhane yerdir :)

evet abi
tam tanımı budur hatta
çok hoş bi yer[signature][hline]Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Kadıköy'de Karanfil Sokak (a.k.a Barlar Sokağı) da barlar 18 altı müşterilere karşı töleranslı davranmaya başlayınca polis denetimlerini arttırmıştı. O dönemde bütün barlar telaşlanıp kimlik sormaya başladı. Hatta hiç sormayan Karga bile polis baskınında 18 altı müşterisi çıkınca sormaya başlamıştı. Ama sonra baskınlar azaldı azaldıkca barlar da rahatladı. Bu aralar yine pek sormuyorlar.

Liman Kahvesi'ne gelince. Bariz tuzlu bir mekan. Ama ortamı güzel, bana çok sevimli görünen bir yer.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...