Pasha Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hoşgeldin...[signature][hline] Sozlukte ben - NeptuneUO - Neye benzer bu adam? Xaer_Aloneheart, 04 Şubat 2005 15:44 tarihinde demiş ki: cihangirdeyim bok yağıyo burda Alıntıla
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hosgeldin.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hosgeldin.. s/b=??[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Alıntıla
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hoşgeldiin. :)[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Alıntıla
KireiMerodii Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hoşgeldin! :)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Alıntıla
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hoşgeldin...:)[signature][hline]James HETFIELD... Alıntıla
ORANGINA Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hosgeldin... nasilsin ben ORANGINA:).... Nereden? Alıntıla
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hosgeldin..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Alıntıla
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ho$geldin=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Alıntıla
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 biri c/p yapsın. istiyor. hoşgeldin. Alıntıla
che Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hos geldin[signature][hline]Kazım Kanat: "Bir tane Carew var, haksız mıyım?" Ömer Çavuşoğlu: "Dua et bi tane. 2 tane olsa napcaktı Beşiktaş?" :lol: msn: [email protected] icq: 625220 albümde ben sözlükte ben d.t Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hosgeldin..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Alıntıla
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.