Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Horoz Yılınız Kutlu Olsun!

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~1@w~5@nvid~533936,00.asp[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi gereksiz topic garbageda falan arasan 100 tane var böyle link topicleri dicem herkes bana saldırcak gene
*!susar*[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi
Apache, 05 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki:
karnemde delikanlı kızlar ne ister gibi bir reklam görürsem yırtarım o karneyi
rexx, 05 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu ..
Sosyal ağlarda paylaş

millet kestane şekeri falan diye topic açıyo canım çekiyo diye garbageye yazmıyom artık
canım şimdi de kız arkadaş çekti :D[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi
Apache, 05 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki:
karnemde delikanlı kızlar ne ister gibi bir reklam görürsem yırtarım o karneyi
rexx, 05 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu ..
Sosyal ağlarda paylaş

Keşke benimde karpuz gibi bi arkadaşım olsaydı ...........[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cthulhu_, 08 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
abi yalnız kuyuya taş atan deli hesabı adam link atmış alın diye başka yorum yok:)
gral penth =)

hahaha =)
Araştırma yapıyorum ben "Horoz yılının patiler üzerindeki etkisi" =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 07 Şubat 2005 23:59 tarihinde demiş ki:
Çinli değilsek değiliz. NTVMSNBC bir türk sitesi. Bir türk sitesinde yazan bir haber türkleri ilgilendirmeseydi, oraya konmazdı. Zaten "Çin'de hıyar fiyatları 20 gayme yükseldi" demiyor ki? Siz de ota boka atlayıp laf etme manyağı oldunuz. Uslu uslu oturun 2 dakka.
gazetelerde amerikadaki bilmem hangi
ailenin domuzu oldu diye de haber cıkıyor ama bu bize ilgilendirmiyor.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız son zamanlarda çok cins mesajlar atılmaya başlandı.

Her başlığı okumak zorunda değilsiniz.

Çinli miyiz biz diyenler olmuş, buraya kızlarla ilgili bir başlık açılınca da kız mısın sen onu niye okuyorsun?[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...