orangedevil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Msnde karşı tarafın sizi engelleyip engelemediğini nasıl anlarız? Bunun bir çözümü varmış ama nasıl olduğunu bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=109598 burda anlatılıo :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 privacy hede hödö !![signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
onurf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Msn discovery diye bi program kurmuştu kuzenim bilgisayarıma. Onla görebiliyordun ve birçok özelliği var programın. Onu denersen sorununu çözebilir.[signature][hline]The Crow
orangedevil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yardımlarınız için teşekkürler.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: onurf, 07 Şubat 2005 13:41 tarihinde demiş ki: Msn discovery Spy, ad-aware trojan etc... Test edildi onaylandı....[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın
onurf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Nasıl yani? O program mı trojan falan? Hiçbir uyarı almadım virus programımdan. Gerçi msn i fazla sevmem çok zor geliyor kullanması o yüzden silmiştim bi iki gün kullanıp.[signature][hline]The Crow
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Onlar için ad-aware kullancan[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bu proğram için bir download kaynağı varmı ?[signature][hline]Sen orada aya a$ık ben burada yalnız!!!!!
orangedevil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 valla arkdaşlar ben sorunumu bu adresten çözdüm tekrar teşekkürler. http://www.blockstatus.com/msnsta.php
crimS0n Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 iide o adres sıkış bea ben kendimi we arkadaşımı onlineken yazdım offline yazdı :)[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Öne çıkan mesajlar