BarLOA Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Gerçekten bir İstanbul'lu olarak bu saatten sonra gidip yaşanabilecek bir yer mi? (Gerekenler; ev, internet, kedi-köpek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarLOA Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Haydaa, nasıl olur ya. tamam turksat'i geçtim. adsl nasıl kolpalar ? Bildiğimiz adsl değil yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarLOA Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 lanet olsun ya. herşeye lanet olsun gerçekten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 içip içip girmeyin şu foruma :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarLOA Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 ahahaha ya dur ! çözüm arayışı bu sadece. çözüm abi çözüm. bundan önemli bir şey var mı hayatta başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarLOA Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 tamam hadi bodrum olmasın da. neresiyse işte.. ahahhaha ya bi gidin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Yozgot'a git orda internet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarLOA Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 ahaha paticiks ya. beni çözdü. yerle bir etti. harika gerçekten. bu yüzden artık seviyorum burayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar