Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 arkadaşlar şu an sınavlardan dolayı tam bunalımdayım ve skill kasma derdi olmadan herkesin skilleri gm olan istediğim silahı alıp +lı çıkarmaya gidebileceğim ve pk kesebileceğim bi servrer istiyorum bilmem anlatabildim mi eğer böyle bi serverınız varsa verin ip yi hemen geliom bıktım...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
F_o_x Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Sen ve senin Gibi Bunalimda Olan 19 kisi bwnim serverime gelsin niyemi 20 kisi cunku ilk 20 kisiye ethereal ve 5 skills gm baslaticam !!
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 e ii bide ip ni verseydin de baksaydık...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Volumedblack Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 alternate-pk'yı öneririm. ama lag var biraz ama en sevdigim serverlardandir.
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 viper abi senin bi pvp shard vardı açsana tekrar girelim benide gm yaparesın artık takılırıs...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=21124&page=6
Volumedblack Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 bi kaç günlüğüne açıyorum shard bekleyin ama 64k kablo dan yani. bilgisayar da kötü. sadece takılın diye . birazdan yeni thread açarım.
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 tmm bekliorus dark realm gerçekten çok güzel oldu herkesi beklioruz guild fln da kurduk nickim Gizmorin gelin konuşalım viper yarın sabah gir sende yarın tekrar açılıyo..[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Öne çıkan mesajlar