Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bunalımda olanlar için server

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar şu an sınavlardan dolayı tam bunalımdayım ve skill kasma derdi olmadan herkesin skilleri gm olan istediğim silahı alıp +lı çıkarmaya gidebileceğim ve pk kesebileceğim bi servrer istiyorum bilmem anlatabildim mi eğer böyle bi serverınız varsa verin ip yi hemen geliom bıktım...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK

:rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Mesaj tarihi:
e ii bide ip ni verseydin de baksaydık...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK

Mesaj tarihi:
viper abi senin bi pvp shard vardı açsana tekrar girelim benide gm yaparesın artık takılırıs...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK

Mesaj tarihi:
tmm bekliorus dark realm gerçekten çok güzel oldu herkesi beklioruz guild fln da kurduk nickim Gizmorin gelin konuşalım viper yarın sabah gir sende yarın tekrar açılıyo..[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK

• Yeni Oluştur...