clan537 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 arkadaşlar bende samurai online var fakat oyuna ait bi tr server bilmiyorum ayrıca samurai uo nın üzerinemi kuruluyor yani samurai yi kurarsam tekrar uo ya girebilirmiyim.oyunun tr serverini bilen varsa bana yardımcı olsun ama farketmez yabancı serverda olabilir. yardımlarınızı bekliyorum saygılarla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 reklam yapmıs gibi olmasın.serverla ilgi ve alakamda yok oynamıslıgımda yok sadece duydum. www.mystraworld.com[signature][hline]Yalnızlık Paylaşılmaz,Paylaşılırsa Yalnızlık Olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: clan537, 04 Şubat 2005 18:31 tarihinde demiş ki: ...ayrıca samurai uo nın üzerinemi kuruluyor yani samurai yi kurarsam tekrar uo ya girebilirmiyim... t2a nın üstüne age of shadows gibi buda yeni versionu samurai empire. direk üstüne yükle bişey olmas hatta uninstall et en temizi baştan yükle bunu[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 nebula da destekliyor[signature][hline]Doruk Demişki : ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clan537 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 arkadaşlar teşekkür ederim linke tıkladım bi siteye girdim ama daha yapım aşamasında gibi bişi bazı eksikleri var ama genede tşekkür ederim saygılarla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clan537 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: wildpervert, 05 Şubat 2005 03:23 tarihinde demiş ki: said: clan537, 04 Şubat 2005 18:31 tarihinde demiş ki: ...ayrıca samurai uo nın üzerinemi kuruluyor yani samurai yi kurarsam tekrar uo ya girebilirmiyim... t2a nın üstüne age of shadows gibi buda yeni versionu samurai empire. direk üstüne yükle bişey olmas hatta uninstall et en temizi baştan yükle bunu benim tam olarak anlamadığım bunu yüklesem şu anda oynadığım uo sevrinda oynayabilrmiyim yani ben şimdi samurai oynadım sonra uo ya geçmek istiyorum hemen geçebilirmiyim yoksa samurai silip uoyu yenidenmi yüklicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Bizde variz tabeki www.mix.gen.tr[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Reklama gerek yok.... edik: link![signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics [Bu mesaj kaan0489 tarafından 06 Şubat 2005 02:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 baştan soylesene sunu be kardeşim :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clan537 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 arkadaşlar ben yükledim samurai yi iide acc alamadım verdiğiniz linklerden mystraworld yapım aşamsında galiba mix dede samurai ile ilgili bişi yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 max, aosu full patch yaptigin zaman se oluyor.[signature][hline]alkolik pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sitro Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: tAKA, 07 Şubat 2005 18:11 tarihinde demiş ki: max, aosu full patch yaptigin zaman se oluyor. dedigin durumda client surumu ayni oluyor, ancak samurai empire ile gelen haritaya sahip olamiyorsun. harita ve diger eklentiler icin temiz kurulum yapmak sart.[signature][hline]So long have i waited.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar