macroman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 canım sıkıldı oturdum scrit yazdım. paticik/scripts de yazsam nasıl olsa 16** dan sonrası gözükmüyo buraya yaim dedim [spo1=in ulan attan][ITEMDEF in_ulan_attan] ID=i_spellbook TYPE=t_script WEIGHT=0.1 Name=in ulan attan kitapcigi ON=@Create COLOR=045e ON=@Click message ON=@DClick Target hangi serefsiz o karsinizda ata binmeye cesaret eden? On=@TargOn_Item remove return 1 On=@TargOn_Ground remove return 1 On=@TargOn_Char if () src.sysmessage Abi adam oyundan cikmis. gormuyoki o seni elseif () src.sysmessage NPC'leri elleme yaziktir elseif (0 > 5) src.sysmessage ohoo abi adamın leveli kac olmus bırakta binsin yani elseif !(&statf_onhorse) src.sysmessage iide adam atta deilki endif remove return 1 else sayu In lan attan karsimda at binmeye utanmiyon mu yezid? src.targ.newitem attanindi [itemdef attanindi] name buyuksun abi id i_memory type t_eq_script weight 0 layer layer_special On=@Create attr attr_invis|attr_decay|attr_newbie On=@Equip timer 5 if ( > 0) SRC.dclick cont.anim 32 dorand 2 scr.sayu Ozur dilerim efendim karsinizda ata binmek gibi bir hata isledim scr.sayu Affet bi daha olmaz abi enddo endif remove return 1[/spo] makinada uo yok biriniz dener artık bide bunu o anda ekranda görünen online herkezi attan indirecek şekilde nasıl yaparız?[signature][hline]Nerde okudum hatırlamıyom ama forumlardan birinde elemanın biri demişki : " Osman kılıcımı aldı vermiyo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bombaci_niyazi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 unexpect buton veriyor bir yerde hata yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
macroman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bide bööle dene bakem [spo1=yenisi][ITEMDEF in_ulan_attan] ID=i_spellbook TYPE=t_script WEIGHT=0.1 Name=in ulan attan kitapcigi ON=@Create COLOR=045e ON=@Click message ON=@DClick if ( != ) src.sysmessage Bunu kullanabilmeniz icin cantanizda olmali. else Target hangi serefsiz o karsinizda ata binmeye cesaret eden? endif On=@TargOn_Item remove return 1 On=@TargOn_Ground remove return 1 On=@TargOn_Char if () src.sysmessage Abi adam oyundan cikmis. gormuyoki o seni elseif (&statf_stone) src.sysmessage Adam tas olmus abi daha napsin... elseif (0 > 5) src.sysmessage ohoo abi adamın leveli kac olmus bırakta binsin yani elseif !(&statf_onhorse) src.sysmessage iide adam atta deilki elseif (( == c_man) || ( == c_woman)) src.sayua In lan attan karsimda at binmeye utanmiyon mu yezid? src.targ.newitem attanindi else endif remove return 1 [itemdef attanindi] name buyuksun abi id i_memory type t_eq_script weight 0 layer layer_special On=@Create attr attr_invis|attr_decay|attr_newbie On=@Equip timer 5 if ( > 0) SRC.dclick cont.anim 32 dorand 2 scr.sayu Ozur dilerim efendim karsinizda ata binmek gibi bir hata isledim scr.sayu Affet bi daha olmaz abi enddo endif remove return 1[/spo][signature][hline]Nerde okudum hatırlamıyom ama forumlardan birinde elemanın biri demişki : " Osman kılıcımı aldı vermiyo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bombaci_niyazi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ya sende bir sorun var yada bende çünkü ben message string diye bir hata alıyorum sanırım ondan dolayı yapmıyor :( onu nasıl halledecem peqi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 [spo1=sole yapsak][function inuleyn] src.dclick return 1[/spo] sende indirmek istediğin adama .xinuleyn çeksen... fena olmazmıydı?[signature][hline]Roxside UO Shard Owner ------ Nixdorf ------ Pozitiff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 onada gerek yok src.targ.dclick dersin olur biter :)[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
macroman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 o kısmı önemli değil asıl o anda ekrandaki bütün online leri nasıl indircez???[signature][hline]Nerde okudum hatırlamıyom ama forumlardan birinde elemanın biri demişki : " Osman kılıcımı aldı vermiyo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar