Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Free Shard Forum Projesi

vav_heroin

Öne çıkan mesajlar

Görmekteyimki birçok freeshard oluşmaktadır.
Sahip olduğum forum siteside ultima online ağırlıklı , düşündüm ki eğer bu freeshardlardan en az 50 online üyeye sahip olan güzel bir shard varsa forumlarımda o shard için bir konu ve altbaşlıklar ayıracagım.Belirlenen shard görevlilerinede sadece onların bölümü için adminlik ve modluk vereceğim.Böylelikle iki tarafında reklamı olur hem güzel bir phpbb forumları altında freeshardlar buluşur.
Özel mesaj ile konuşalım Teşekkürler.[signature][hline]VAV Ultima Online Shard
www.vavuo.com ( Hazırlık )
Oxygen Online Forumları
www.oxygen10line.com

[Bu mesaj vav_heroin tarafından 07 Şubat 2005 15:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

amaç kendi forumlarını aktif hale getirmek.
shard açabilecek bir insan kendilerine bir forum sağlıyamıyorlarsa hiç başmasınlar bile.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
neden bu düzen böyle,neden herkes sahte?

Sosyal ağlarda paylaş

Shard sahiplerini forum yönetiminden birazda olsa kurtarmak,shard forumlarını tek adreste birleştirmek,reklam,kullanıcı artışı,güzel dizayn edilmiş bir forum ve güzel forum + ları , güvenli bir forum ortamı,forum sistemleri,fazla kullanıcılı forum...
Shard sahiplerine getirecek bağzı artılardır.
Bunlar dışında düşüncem bir ultima online shardı için üyelik dışında web siteye ihtiyaç duyulmamasıdır.Yani forum bence bir shardın oyun dışı en önemli faktörüdür.Kullanışlı bir forumunuzun olması herzaman bir + dır.2-3 shardın aynı forumlar altında birleşmesi ne güzel olurdu değilmi?[signature][hline]VAV Ultima Online Shard
Oxygen Online Forumları
www.oxygen10line.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vav_heroin, 07 Şubat 2005 18:07 tarihinde demiş ki:
Yani forum bence bir shardın oyun dışı en önemli faktörüdür.

hâl böyleyken insan kendi shardının forum yönetimini başkasına neden versin?
yada neden başkasının altında çalışsın forum zor bir şey değil hem.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.

Sosyal ağlarda paylaş

Yönetim bizde olacak düye birşey yok kendi bölümünüzde tam yetki sizlerde olacak bizim konuya karışma gibi bir lüksümüz olmayacak.Sizleri bu belki banddan kurtarır belkide emekten.Burda anlatamadım amaç forum kuramayanların katılması değil.İleriye doğru proje yapmak isteyenlerin katılması.
Yukardaki shard listesinde aşağıya dopru bir in hangisinin forumlarını site ile alakalı?dizayn olarak ideal veya güvenli bulacaksın.Dediğim gibi ileriye doğru yatırım yapmak akıl kari bir düşünün paticik böyle birşey yapsa katılmak isteyen çıkmayacakmı elbette çıkacak.Ha aramızda çok fark var ama engelin o olmaması gerekiyor[signature][hline]VAV Ultima Online Shard
Oxygen Online Forumları
www.oxygen10line.com
Sosyal ağlarda paylaş

ben olsam şahsen kendi forumumu alakasız tanımadığım kişilere bırakmazdım bırakamazdım.
demişsinde hangisinin sitesi forumları ile alakalı o konuda bende dikkat eden biriyim ama sonuçta sen onlara forum sağlasan yine aynı durum söz konusu olacak + güvenlikde sıfır olacak.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
vav_heroin, 07 Şubat 2005 18:20 tarihinde demiş ki:
dizayn olarak ideal veya güvenli bulacaksın.

bu temayı bulmak veya kullanmakta pekte zor değil her shard sahibi kullanabilir madem ideal bir dizayn.
Daj glass template[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.

Sosyal ağlarda paylaş

Düşündüğünüz gibi değil fakat yorumlara saygı duyuyorum.Duymamda gerekiyor bu sizlerle olacak bir proje.Ama güven konusunda garanti verebilirim ben dizayna çok önem veren bir kişiyim forumlarınız eğerki benim forumlarımda barınıyorsa bağzı alakasız forumlardan çok daha kullanışlı güvenli ve dizayn + lı bir forum olacak.Bakıyorumda forumlarına hiç mod kuran veya 1-2 güvenlik açığını kapatan kimse yok shard sahiplerinden.Birde şu ihtimalinizi söyliyim diyelim hadi biri tamam dedi başladık.1 ay 2 ay 3 ay geçti ben bunların forumunu kapadın kullanıcıları sildim.Shardın üyeleri ben böyle birşey yaptıktan sonra benim forumumda neden online olsun? öyle birşey yaptıktan sonra forumumda online adam kalır mı? veya tutulur muyum.Shard sahibi ne yapar açar kendi dedicatedında forum devam eder ama benim için devam etmek zor olur.Bu nedenle ne gereksiz ne güvensiz nede saçma bir proje Teşekkür ederim.[signature][hline]VAV Ultima Online Shard
Oxygen Online Forumları
www.oxygen10line.com
Sosyal ağlarda paylaş

Dizayn olarak bütün templateler publictir veridigin link www.phpbb.com dada ücretsiz olarak phpbb kullanıcılarına yayınlanır,bunu zaten bir phpbb kullanıcısı bilir.Fakat forumda kurulu olan sistemler değiştirmeler kendi türkçeleştirmelerim rankler ve modlar public bir siteden hazır alınamaz.Birde bunu kendi shard sitene kuracaksan dizaynla uyumlu olmalıdır.Yani lank diye bu açılırsa kullanıcı nerden çıktı der fakat eğer _blank olarak link verirsen sitene ve online kullanıcıların bulunduğu ayrı bir forum platformu açılırsa daha hoş bir hava yaratır.Neyse ben çok çabaladım birşeyler anlattım umarım dilenmiyorum o yüzden öyle davranmaya çalışmayın.[signature][hline]VAV Ultima Online Shard
Oxygen Online Forumları
www.oxygen10line.com

[Bu mesaj vav_heroin tarafından 07 Şubat 2005 18:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

umarım hedefine ulaşır yardımcı olabilirsin arkadaşlara.
kolay gelsin.
ben sadece kendi düşüncelerimi aksettim umarım kırıcı olmamışımdır.
başarılar.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.

Sosyal ağlarda paylaş

Güzel fikir illahi forum kurup yönetmek zorunda olmamak güzel olurdu.

Ama arkadaslara hak veriyorum iyi bir sunucu isterseniz en güzeli kendi forumlarınız olmasıdır.

Tabiki forum kuramayanlar da olabilir suan türkiye'de acık en az 50 sunucu var. Bunları toplamak güzel olur.

İyi fikir[signature][hline]Hala umut var. Power Gaming ultima Online sunucusu
www.sindarin.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

Diyeceğimki Şimdi, Hadi Free Shard'ların Kendielrine Ait Bir Forumu Olmasaydı Güzel Bir Fikir Olabilirdi. Yalnız Şuda Varki, Adamların Kendi Forumu Varken Seninkineden Bir Bölüm Açmazlar, Açsalarda Hem Kendi Forumları İle İlgilenmek Hemde Senin Forumlarındaki Bölümünle İlgilenmek Zor Olabilir. Bence Gereksiz Bir Düşünce..[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >>

Alem Ajans >>
Sosyal ağlarda paylaş

Ben konunun tamamını okumadım o yüzden yorumum yanlışsa kusura bakamyın benim anladığım hani her okullar kapandığında bir shard açılıyor ya. Onun reklamlarını tek bir forumda toplmak gibi bişiy. Bir nevi scpsiz pati ;)[signature][hline]Roxside Orta Dunya...Yeniden...0'dan...Editsiz...
Msn Adresim
Site Hostunuz... Hostta yeni Web Kaynağınız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vav_heroin, 07 Şubat 2005 15:33 tarihinde demiş ki:
Görmekteyimki birçok freeshard oluşmaktadır.
Sahip olduğum forum siteside ultima online ağırlıklı , düşündüm ki eğer bu freeshardlardan en az 50 online üyeye sahip olan güzel bir shard varsa forumlarımda o shard için bir konu ve altbaşlıklar ayıracagım.Belirlenen shard görevlilerinede sadece onların bölümü için adminlik ve modluk vereceğim.Böylelikle iki tarafında reklamı olur hem güzel bir phpbb forumları altında freeshardlar buluşur.
Özel mesaj ile konuşalım Teşekkürler.

selam
Sosyal ağlarda paylaş

Bu fikir bana pek iyi gelmedi. Zaten Türkiye'deki tum ultima serverlarından ; serverların sahipleri , yetkili kişileri veya playerları genellikle burada bulunuyorlar zaten her ne kadar script sharing bölümüde olsa diger tartısmalarada giriyor bu bölüm =) Sen kuracagın forumlarda reklamdan bahsetmişsin. Burada da baştan reklam vardı ama suan yok orası baska :)

[Bu mesaj Lyne tarafından 07 Şubat 2005 22:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Olsun Genede Shardlari birleştirmek icin ideal bi iş bi Forum altında pek cok Shard var ve hepsinin Reklamıda Olur adam XXX Serverinin Forumu okurken Diger Shardların Websitelerinde Reklamını Alıyor.Haberdar oluyor yeniliklerden.Bu arade Exilede işler nasıl Red :)[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares
Nick:oQo -------------Nick:KuardoN
LvL:5x ------------- LvL:60
Clan:PunisheR----------Clan:TOWN
A live--------- Banned
My Logo Click Please.
rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki:
ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
Sosyal ağlarda paylaş

Kimse başlığı okumamış kafasına göre yazmış yada anlamamış heroin demişki ben böyle iyi sayılabilecek bir sunucuyu forum derdinden kurtarabilirim onlara yardımcı olurum host ederim vs. demiş bazıları gelmiş scpsiz pati yok sadece shardların reklamını yapıldığı yer güzel olabilir tabi biride demiş shardları bir arada toplamakta güzel.
kardeşim bi ana yazıyı okuyun sonra devamını okuyun sonra postu atın kasmak için post atılmasın.
başlık nereden nereye gelmiş.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...