Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: arcane, 07 Şubat 2005 13:39 tarihinde demiş ki: dayak yemeden akıllanacak insan modeli isteriz. tüm sayfaları okudum bi güzel bu geldi bana..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 şimdi herkez kar atıyor diye seninde atmaya hakkın yok diyorsunuz ama ben kar attığım için adamında aynı şekilde beni dövmeye hakkı var diyorsunuz[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Chemical, 07 Şubat 2005 14:37 tarihinde demiş ki: yasaların işlemediği ve girmediği yerde dövmek gözardı edilebilir ama benim üstümde kanunlar işliyor yani dövmeye hakkı yok böle bişi yok chem kandırma kendini, gücü yettiği yerde herkes senin üstündeki kanunu yok sayabilir, bak iyiliğin için diyorum yanlış anlama.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind [Bu mesaj sanerixx tarafından 07 Şubat 2005 14:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 dövmeye hakkı var diyeni görmedim. ben de demedim.. demek istediğim şey senin de o kar topunu atma hakkın yok ayrıca sen de kanunları çiğnediğin için o adamı kınama hakkın yok. köylü tabirlerin de pek hoş değil açıkçası. hatta saçma. neyse işte adam da sen de haksızsınız.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 tam olarak var demiyoruz.doverse susucaksin aglicaksin en fazla.. burda hakki yok uleeyn diye bagirmicaksin.. we bize yapilsa bizde doverdik diorz[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 adam yakaladı dövdü diyelim bende adam toplarım onu döverim iyi böyle diyim bitsin yeter uzattınız be.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siriquastrum Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bende bi kere 5. kattan bi adamın ensesine patlatmıshtım.çıkan sesi annem mutfaktan duymuş şerefsizim.yanındada kız arkı vardı söndürdüm ibnenin havasını bi avuç kar ile. Yaşasın Kötülük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Kim uzatti acaba heh.Yasalardan bahsedene bak.[signature][hline]Nothing but the music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Chemical, 07 Şubat 2005 14:43 tarihinde demiş ki: bende adam toplarım onu döverim ahahha işte buna koparım ben[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hahaha yasa adam toplama hakki veriyo ama hahhah. mahallendeki senin gibi kar atan 0-12 leri topla sek sek oyniya oyniya adami arar sonra da doversniz (!) lol[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 abi siz diyorsunuzki Dövmeye HAKKI! var hayır hakkı yok ama döver o ayrı fakat iki tarafında bende kar atmaya hakkım yok ama yaptım bunun karşılığında dövmeye hala hakkı yok adamın. aralarında çok çok fark var çünkü oda biz arabayla geçerken kartopu atar ozamanda susar kalırdım yani birisine karışıl olarak bişi yapınca "ee hakkıydı" demek için o yapılan olayların aynı olması gerekiyor yani mesela allah korusun birisi annemi babamı vursa benim o adamı öldürmem hakkımdır ama birisinin camına kartopu attım diye inip dövmeye hakkı yok[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 saçmaladın şimdi ha kusura bakma[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Kithnos, 07 Şubat 2005 14:46 tarihinde demiş ki: hahaha yasa adam toplama hakki veriyo ama hahhah. mahallendeki senin gibi kar atan 0-12 leri topla sek sek oyniya oyniya adami arar sonra da doversniz (!) lol ya ne diyimki tabiki adam toplayıp dövmem ha yapılmazmı yapılır tanıdığım insanlar var benimde hem 12 yaş falanda diil dediğin gibi, direk gaza gelebilicek 20 yaşındaki insanlar ben uzatmayın diye söyledim onu sende popüler olmak için eylenmek için farkında olduğun halde böyle mesajlar at[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 aha süper ya.. aynısını beklemek olayı :D adam saatlerce bunların arabayı bekleyip "AHHA ÖDEŞTİK İŞTE KODUM KODUM EHEHEHEH "... süper güldüm gene eywallah :) buarada hakkı kanunen yok.. başka şekilde var.. olay aynı şey meselesi değil.. sen kanunları çiğneme hakkı görmüşsün kendinde... oda bunu görüp seni döver... günahın büyüğü küçüğü olmaz gibi birşey[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manyak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Buraya kadar gülerek okudum, tek bir post atıp gideceğim. chem, adamı dövme hakkı vermez, ama dövsede ceza almaz. Hafifletici sebebtir, ve yaptığın şey çok feci, taş sertliğinde diyosun, adam kaza yapabilir, hatta direksiyonu refleks olarak sağa kırıncada birini ezip öldürebilirdi, ozamanda buraya gelip "mnuhaha çok baba ekşın yaptım lam!" diyebilirmiydin merak ediyorum. İnsanlar yararlılık ve zarar açısından 2ye ayrılır: düşünebilenler düşünemeyenler. Ne yazıkki sen işin devamını düşünemeyenlerdensin, insanlar birşeyleri yapmadan önce iyice düşünürse kötü olaylar engellenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 valla kaza yapsa yazmadım tabii ama hiçbir halt olmadı senaryo yazıyor insanlar kafasından ha diyorsunuzki sen yasayı çiğnedin (kabul yasak birşey kartopu atmak) adamda seni dövdü ama onun hakkı var adamda madem beni dövdü sizin mantığınıza göre benim bıçak çekip adamı öldürme hakkım oluyor ozamanda.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 qadam seni dövdcükten sonra ayağa kalkabilecekmisin bakalım? kemikıl yaptığın cidden sakat bir iş, zaetn o arabalr yolda zor gidiyor bir de adamın dikaktinin şeyinin içine ediyorsun, adam yakalyıp dövse haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mauhaa nasıl patladı milletin kafada toplar... Terastan atmak cok zevkliymiş walla millet nerden geldigini anlamıyo. Hele bi kel adamın kafaya attım ki walla keli patladı adamın mauahauh :D :D :D[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Aynen bunu diyorsunuz ama günahın büyüğü küçüğü yok adam orada beni dövdü fakat kartopu atmak dövmekle aynı şey diyorsunuz ki adamın böyle bir hakkı olduğunu idda ediyorsunuz e benimde orada kendimi savunmak içip bıçak çeksem adamı öldürsem hepsi aynı olucak yani adama kartopu attım kaçtım ya şimdi adam hakkını alamadı burada adamın beni bidefa dövme hakkı var diyorsunuz eğer yakalasaydı ve dövseydi bende bıçaklasaydım (yanımda bıçak taşımam ama senaryo yazıyoruz di mi?) adamın da orada beni dövme hakkı doğucaktı bıçakladıktan sonra çünkü bütün günahlar aynı yani kartopu atmak kaçmakla adamın seni dövmesinden sonra bıçaklayıp kaçmak dediklerinize dayanarak kesinlikle aynı diyebilirim[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 neyse ben de son mesajımı atıcam.. olay şu.. sen durup dururken adama kar atıyosun... yani aradaki kavga çizgisi sıfırken bunu yükseltiyorsun.. bunu yükseltme hakkını nerden buluyorsun bu bir. İkincisi kanunları çğneme hakkı nerden buluyorsun? o adamda senin yaptığının aynısını yaparak ,ki sen bunu başlatan olarak hep ayrıcabir suçlu kalacaksın, seni dövecek. Ha sen bıçaklatırsan gene yükseltirsin o adam da seni vurur olay kapanır... kanunen bir tane doğru iş yok burda ama sonuçta sen yaptığını yanında bırakmak amacı ile konuşuyosun.. ayıp ne diyim bir kaç seneye bunları kavraman dileğiyle...[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 evet onu diyorum ya bıçaklasam adamda beni vurmaya hakkı doğar kendiniz dediniz işte:) böyle yukarı doğru tırmanıyor sizin dediklerinize göre kar atmak:1 başlatmak:1 dövmek:4 bıçaklamak:8 adamı vurup öldürmek:16 puan versek (böyle bişi yok esası yani sizin dediklerinize göre yapıyorum) ben başlattım 2 puan adama dövme hakkı verdim dimi adamda dövdü 4 puan verdi 2 puan götürdü yani orada ya ben 2 defa tekrardan kartopu atıcam adama eşit olacaz yada bıçak çekip bıçakladım. adamada 6 puan bişi yapma kaldı adamda 1 defa dövüp 2 defa kartopu atar silah çekip vurusada bana hak geçicek busefer benim 10 puanım olucak yani tekrar bıçaklıyabilicem yani ateş etti ıskaladı ben tekrar bıçaklıyabilicem ama ben ilk bıçakladıktan sonra adam ölürse olay bittiği için ben kazanıcam ve adamın 6puanı yanıcak yani kartopu atıp başlattıktan sonra kaçtığım için nası 2 puanı olduğu halde 2 puanı yanarsa aynı şekilde adamın 6 puanı yanıcak yasalar yok diyorsunuz hakkıdır vs vs diyorsunuz bende yürüyüp giderim oradan BUMU? FRP YAPTINIZ BE[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 zauhahaha... hayır o değil... ortada birşey yokken olay çıkarmak : 2 kanunları bi şekilde çiğnemek : 5 ha şimdi sen diyeceksinki o zaman tüm hapis cezaları aynı olurdu. evet öyle değil ama bu durum için adamın seni dövmesiyle senin kar topu atman ve olay başlatman aynı puan.. çünkü o kar topu baya bir risk taşıyordu... öyle kafana göre puan verme bakayım wizards of the coast a sormak lazım heh yeni settingimiz hayırlı olsun... Kanunlar ve Ciğneyenler...[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hehe yanlız başlatma işlemini olmasa bunların hiçbirinin olmayacağını düşünürsek başlatma işlemine geri kalan herşeyin toplamı kadar puan vermemiz gerekir. Chemical sen olaya kendi gözünden bakıyorsun bunu anlasan yeter yani. İlla o insanın bakış açısı senin gibi olmak zorunda değil, belki o adam şaka sevmiyor vs. Kar topu dediğin şeyi tanıdığın bir arkadaşına falan atarsınki ne tepki vereceğini bilesin (ha şaka sevmeyen arkadaşlarınada atmanı tavsiye etmem sonra suratlarını limon ederler)[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 işte bu olay bitmez onu biliyodum kaçtım yakalayamadı[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 adam hala seni arıyor, fazla ses çıkarma.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar