arc Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 şimdi aklıma geldi de ben küçükken evimizin arka tarafındaki yokuşlu yoldan aşağı inen kamyonların camına kaldırım taşı atan insanlar vardı çevremde. ulan dövmek azmış bunları vatana millete zarar be. ha zaten tehlikesiz bi yerde yaptıysan sorun yok, bi de yapma demiyorum sana zaten, yap yap, ama kartopu buztopu kıvamında olmasın ve kaportaya doğru salla lol.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yok artık sanki terminatör kaporta çökertecek kartopuyla (dikkat çekiyorum taş kıvamında olmayan kartopu). zaten onun gözü korktu bi kere, dikkat eder bi dahakine.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yav zaten durup dururken milete kar topu atan bi manyak diilim niye abartıosunuzki:) yapmıcaz dedik[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Chemical, 07 Şubat 2005 03:54 tarihinde demiş ki: tamam kabul yaptığım iyi birşey diil özür dilerim korkuttuğum içinde fakat bence birisinin kafasını kırana kadar dövmek için iyi bir neden değil bu bazılarının yapmak istediği gibi arabanın markasına göre dayağın şiddeti değişir.Belki adam arabasını çok seviyor ona emek harcanmış? Korkutmayı ben çok severim ama korkutcağın kişiyi planlı olarak seçmek ve ne kadar etkilenceğini belirlemekte bir bilimdir:)[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Prawler, 07 Şubat 2005 03:24 tarihinde demiş ki: olm chemical açtığın her saçmasapan topic çok uzun oluyor. Okumaya bile kasamıyorum. Ama gene saçmadır. Kişiselse kişisele atın admin arkadaşlar said: Delanoresse, 07 Şubat 2005 03:07 tarihinde demiş ki: salaksin. [signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hmm valla benim yanımda eşim varken biri öyle bir şey yapsa kardanadam'a benzeyene kadar gömerim karın içine büyük ihtimal hasta olur o karın zevkini çıkaramaz ileriki günlerde hmm yada üzerine bir şişe su dökerim o daha etkili olur tokat falan atarsan kabahatli olursun. ufacık cocuga vurulur mu bıdı bıdı bıdı diye konuşan birileri fırlar o çevrede kar topu atacagın arabayı duzgun seç bari milletin yanında kızarkadaşı, eşi falan varsa gurur meselesi yapma ihtimali çok yüksek[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Popeye, 07 Şubat 2005 13:02 tarihinde demiş ki: milletin yanında kızarkadaşı, eşi falan varsa gurur meselesi yapma ihtimali çok yüksek örnek 1 a[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hoş bişey değil ama görüyorm ki nasılsa millet chemi'ye uyuz ben şimdi chemi'ye hemen laf atiym de popülizm olsun diye post atanlar var.. ve biyerde bişey okumuştum biri senden nefret ediyosa seni kıskanıyodur.. aha.. bu işte.. herkes sizin yaşınızda veya sizin olgunluğunuzda değil.. sizin yaşınıza geldiğinde sizle aynı olgunlukta değilse eğer konuşmazsınız alaknız olmaz olur biter gelip de buraya sahte delikanlı dela gibi kıvılcım çıkartırım demekle olmuyo bu işler.(kendisi lise bebelerinden korkar da..) bence gayet de iyi etmiş sadece yanlış adamı seçmiş. adam da orda karısına gösteriş diye kalmadıysa neyim. sonra da eve gidip dövdüm diye anlatmıştır.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Xaer_Aloneheart, 07 Şubat 2005 13:07 tarihinde demiş ki: biri senden nefret ediyosa seni kıskanıyodur.. Himm ben intahar bombacılarından, aşırı dincilerden, teroristlerden vs. nefret ediyorum? Çeliştim şimdi hehe. Hastasıyım böyle genellemelerin :p[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ee cehemicalcım bende lise deki bi kar maceramı anlatıyım tam hatırlamıorum ama ... Neyse bir gun arklala çıktık 4 kişi bizim mahallede hersene camına kar topu attıgımız eve yapıştırıoruz.Bir kadın çıktı küfretmeye başladı.Bizde iice sinirlendik daga çok atmaya başladık.Aradan 5 dakka geçti kadın babasıyla birlıkte aşağıya inmezmi .Bizde senın gıbı depara koştuk.Ben sokagın etrafında bir tur attıktan sonra tekrar geldıgımde kadın bizim bir arkı yakalamış bagırıyodu gel benle goturucem senı dıe.Babası çok yaşlı oldugu için eve gitmiş(bunuda sonra orendık)Neyse bizim arkı uzaktan izliyoruz ne oluyo falam diye mehersem kadın çocuğun eski orta okul hocası çıkmış .Biz bunu öğrenince bir koptuk tabe:=) Neyse bizim bu ark gitti tabe kadının elinden kurtulup yavaş yavaş :)Sonra biz kaldık kadın benım kaçtıgımı gorunce bağırmaya başladı''Ne olur kaçmayın ne olur kaçmayın ''diye. Neyse biz artık yeter dedık ben bi tur daga attım we gelıodumkı ki bu sıradada depar bir şekilde kafamı one egerek koşueken karşıma kadın çıktı osırada kadınla benım bir birbakışımız wardı anlatılmaz yane yaşanması gerekır kalbın zong zong atıodu tabi birazcık bağırşmada oldu ondan sonra ben geri depar:) Sonra herkes evlerine daaldı ama ben arkın evine gittim çunku kadının en son bızım evın orda oldugunu gorduk .... Ama böle bitmedi tabiki ... Kadın evden babasını almış ewe ew gezmeye başlamış bizim apt.ye gelmiş apartman görevlisine sormuş. Apt.gö. de hemen yan apartmandakı aptdeki arkı ispiklemiş:)Tabi bende onalrın evindeyim.Kadın geldi oraya adam arkadan bagırıyo evınızı bazukalıcam dıe:)Biz gulsekmı aglasakmı.... Bu gerçekten tam bir macera olmuştu valal unutamam o gunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ahah bu hikayeyi duyunca yıl başı aksamı yaptıklarım geldi aklıma o yanan şeylerden arabaya attım bi tanesinin camdan iceri girdi adam durdu biz direk kactık:)allahtan icerde söndü sonra patlıyıpta ses yapan seylerden attık ondada jipten 3 genc indi kovaladılar :)[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Daniel; aferin. E her şeyinde bir ölçüsü var dimi.[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriticalObject Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Chemical, 07 Şubat 2005 03:54 tarihinde demiş ki: tamam kabul yaptığım iyi birşey diil özür dilerim korkuttuğum içinde fakat bence birisinin kafasını kırana kadar dövmek için iyi bir neden değil bu bazılarının yapmak istediği gibi öyle öyle yakıcı bünye seni parkta kızlara tenha köşelerde balon vermekten normal insanlığa geçiş gibisin 1.ağır ceza mahkemesi e anla artık soldatın baloncusu :D[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki: ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi Apache, 05 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki: karnemde delikanlı kızlar ne ister gibi bir reklam görürsem yırtarım o karneyi rexx, 05 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki: Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ben de 10 sene önce falan yapiyodum,taksici amca kovalamisti.Simdi biri atsa iner döverim.[signature][hline]Nothing but the music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Ardeth, 07 Şubat 2005 13:08 tarihinde demiş ki: said: Xaer_Aloneheart, 07 Şubat 2005 13:07 tarihinde demiş ki: biri senden nefret ediyosa seni kıskanıyodur.. Himm ben intahar bombacılarından, aşırı dincilerden, teroristlerden vs. nefret ediyorum? Çeliştim şimdi hehe. Hastasıyım böyle genellemelerin :p şş.. sen editle şunu hah[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bizde daha dün aynı şeyleri yaptık ama biz çok kişiydik taksinin tekine fırlattık kar topunu herif indi bizi gördü biz de " yiyosa gelsene lan " "hehe yemedimi" cinsi karşılıklar verdik herifte gecenin bi yarısı bu salaklarla uğraşamam dedi heralde 2-3 dakika bakıp bakıp gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Inicen arabadan, boyle fiti fiti kacarken Chemical ensesine yapistirican kartopunu 30 metreden.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 işin kötüsü o inip dövenlerin hepsi küçükken atıyodu. savunma olarak şey diyin adam dövmeye kalkarsa abi sen atmıyomuydun küçükken[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Adamın verdigi tepki bence cok gereksiz. Biz babamla bugun arabayla giderken sokaga girdigimizde yeni yetmeler ilk atıs talimlerini bizim arabada yaptılar. en az 20 tane top yemişizdir böf böf diye patlıyolardı arabanın ustunde. Babamın verdigi tepki aynen suydu. Vay gecnler eyleniyo. Ama beceremiyolar. İndi arabadan oda onlara atmaya basladı falan. Yani o adamın che'yi kovalaması falan arastırması cok sacma geliyo. Onun cocuguda atıyo arabalara kartopu. Her cocuk atar...[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ya araları okumadım ama başlarda kartopu atmak zarar vermez fln denmiş. Daha geçen gün haberlerde Hakkari'de kartoplarıyla belediye camlarını indiren milleti görmediniz mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriticalObject Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Ardeth, 07 Şubat 2005 13:08 tarihinde demiş ki: said: Xaer_Aloneheart, 07 Şubat 2005 13:07 tarihinde demiş ki: biri senden nefret ediyosa seni kıskanıyodur.. Himm ben intahar bombacılarından, aşırı dincilerden, teroristlerden vs. nefret ediyorum? Çeliştim şimdi hehe. Hastasıyım böyle genellemelerin :p papa da gaylerden nefret ediyo :D[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki: ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi Apache, 05 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki: karnemde delikanlı kızlar ne ister gibi bir reklam görürsem yırtarım o karneyi rexx, 05 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki: Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 dayak yemeden akıllanacak insan modeli isteriz.[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Alexi_Septimus, 07 Şubat 2005 03:07 tarihinde demiş ki: said: AssassiN, 07 Şubat 2005 03:00 tarihinde demiş ki: hakli adam. kartopu atmani beklemeyip direk cikip dovseymis keske, ben oyle yapardim. EMAHEHAGHRHHBGGNWGHAH. bu gülüş stilinde yeni çıkardı alexi. über bişi ha bende kullanmak için izin istiyorum:P[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yaw topik cok uzamis o yuzden hesini okumadim ama..Bonecrusher ilk yazdigi msj a aynen katiliyorum.. git arkadaslarina at kar topunu veya kendi arabana at.millete nie atiyosun? sonucta orda bena atmis olsaydin bende adamin yaptigini ypardim .. hattan kesin bulur doverdim de seni.. Sonucta araba kullaniyorum , senin yaptigin essek sakasi yuzunden tehlike gecirmeyi gectim. benim arabam yolda tanimadigim aptal bi veled den daha degerli, ve o veled benim arabama tas giibi kar topunu yapistirirsa o kari yedirirm ona, annesine babasina da teslim edip bi guel nasihat cektiririm[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar