Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boşluk

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Son finalimden beri, yani 1 haftadır tamamen boşum. İzmir'e geri döndüm. Ne sınav var, ne ders var, ne ödev var.

1 haftadır evden çıkmadım, acayip özlemişim. Ve daha 2 hafta daha tatilim var. Bu hafta gezerim arkadaşlarla falan, ama boşluk öyle güzel birşey ki =) Evin tadını çıkarıyorum hehe =)

Sıkar gerçi bir yerden sonra.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

Ben tam 1 sene bosum. Ve surekli evdeyim tabi bu aralar uni yi kazanip giren arklar felan caariyorlar suraya gel buraya gel mevzusu. Dershanem yok okulum yok. Kendimi tam anlamiyla yetistirmek için super bir zaman degerlendirin. Okumadiginiz makale, gazete, kitap kalmasin. Sikilinca kalkin yazi yazin. Planlar yapin sunu alsam diyin soyle yapsam diyin. Hayatin aci gerceklerinden gidip gelip etegine vurun İstanbul'un. ( ankara'nin, izmir'in, antalya'nin vs..)
Sosyal ağlarda paylaş

Gecen sene lise den mezun oldum uni sinavina girdim, dusundugum yada bekledigim puani alamadim, istedigim yere giremedim. İki ablam Belgium ( Belcika) da ogrenim goruyorlar, benimde gelmem için cok israr ettiler. Evraklari hazirladim ve kaydimi onumuzdeki sene için tamamladin. Yani 04-05 Egitim-Ogretim senesini bos geciriyorum. Ama gercekten benim için cok iyi oldu. Eger sizlerde kendi yetenekleriniz, arzulariniz, beklentileriniz dogrultusunda yapabilecek bir seyler bulabilirseniz deneyin derim ben cok keyif aliyorum. Ozellikle Puzzle lar hayatimin en onemli arkadasi : )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...