Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Son finalimden beri, yani 1 haftadır tamamen boşum. İzmir'e geri döndüm. Ne sınav var, ne ders var, ne ödev var. 1 haftadır evden çıkmadım, acayip özlemişim. Ve daha 2 hafta daha tatilim var. Bu hafta gezerim arkadaşlarla falan, ama boşluk öyle güzel birşey ki =) Evin tadını çıkarıyorum hehe =) Sıkar gerçi bir yerden sonra.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Valla boş olmak hiçde sıkmaz gibime geliyor bende 3 haftadır boşum. haftaya açılıyor okul gerçi açılsada boşum ben 5. senem bu sene. çok keyifli bişey.hele antalyada! yagmur yagmıyosa süperrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 mekan hariç aynı durum ^^ sıkıldım.[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 3 haftadır ot gibiyim daha 2 haftam var herhalde bu sürede çalı-çırpı formatına ulaşırım :-P Şaka bi yana uzun tatiller adamı bayıyomuş bunu öğrendim[signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bi süre sonra bayar ilk zamanlar güzel olurda.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ben tam 1 sene bosum. Ve surekli evdeyim tabi bu aralar uni yi kazanip giren arklar felan caariyorlar suraya gel buraya gel mevzusu. Dershanem yok okulum yok. Kendimi tam anlamiyla yetistirmek için super bir zaman degerlendirin. Okumadiginiz makale, gazete, kitap kalmasin. Sikilinca kalkin yazi yazin. Planlar yapin sunu alsam diyin soyle yapsam diyin. Hayatin aci gerceklerinden gidip gelip etegine vurun İstanbul'un. ( ankara'nin, izmir'in, antalya'nin vs..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 eet benım 1 ay ı gectı oluyorum su anda sıkıldım artık hergun kalk tv seyret falan fılan hergunde sınemyaa gıdılmıyorkı :) zaten 1 ayda 6 fılme gıttım arklarda war ama bı sure onra adama gına gelıyor[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 riehn naaptın sen, "2 hafta daha" demiş penth sadece :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Gecen sene lise den mezun oldum uni sinavina girdim, dusundugum yada bekledigim puani alamadim, istedigim yere giremedim. İki ablam Belgium ( Belcika) da ogrenim goruyorlar, benimde gelmem için cok israr ettiler. Evraklari hazirladim ve kaydimi onumuzdeki sene için tamamladin. Yani 04-05 Egitim-Ogretim senesini bos geciriyorum. Ama gercekten benim için cok iyi oldu. Eger sizlerde kendi yetenekleriniz, arzulariniz, beklentileriniz dogrultusunda yapabilecek bir seyler bulabilirseniz deneyin derim ben cok keyif aliyorum. Ozellikle Puzzle lar hayatimin en onemli arkadasi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar