AstelyA Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bu basligi actim cünkü gördüm ki Üniversiteye hazirlanan paya bi paticik var. Onlara tavsiye olarak söylüyorum. Okulunuzu görmeden tercih yapmayin ve eger iktisat,isletme ya da ekonometri vs. düsünüosaniz marmarada; mutlaka bir kere gelin bizim okula ortami görün ya da bana sorun ben anlatiyim.. Gerci benim anlattiklarim olumsuz seyler olacaktir ama:)
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Göztepeyi kazanırlar belki ingilizcesini ben ordayım b.evlerdeki dandık gibi iüde dandık yıkık dökük kola izleri gıcırdayan sıralar ama eğitim kalitesini bilmıyorum[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 İng işletme güselmi?[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
aysegul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 göztepe kampusu yer olarak fena diil eğitiminin de bi çok üniversiteden iyi olduğunu düşünüyorum[signature][hline]aysegul
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Peki ortami nasil göztepenin full anadoludan gelen çocuklar varmiş (yanliş anlmayin kimseyi küçümsemem) çok iyi deiğilmiş giden arklar çok kötü dio harbi kötümü o kadar?[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
aysegul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 valla ben okula pek uğramıyom vize final dahil ama gördüğüm kadarıyla haksız sayılmazsın[signature][hline]aysegul
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 nicke bak yaw koptum valla bide kısa künye yazsaydın tam olurdu bea[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
AstelyA Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Hamish, 03 Şubat 2005 15:31 tarihinde demiş ki: Peki ortami nasil göztepenin full anadoludan gelen çocuklar varmiş (yanliş anlmayin kimseyi küçümsemem) çok iyi deiğilmiş giden arklar çok kötü dio harbi kötümü o kadar? simdi göztepe kampüsü farkli bahcelievler kampüsü farkli.. eger bahcelievler'i soruyosan cogu tikky.. herkes arabayla gelip gidiyo okula.. Yüzleri turuncu boyali ablalar ve yanlarinda gezdirdikleri maganda tipli abiler var.. :) ama ortam yine de güzel.. Kafa dengi mutlaka birileri cikiyo.korkmana gerek yok:)
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Göztepeyi soriom :P[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
AstelyA Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Göztepe degisik bir yer yaa.. çok kozmopolit bi kere.. yani her türlü ögrenci var.. iktisat bölümü ingilizcesi var orda. ama ingilizce iktisat,isletme vs yazip göztepe'de okuycam diye sevinsen de bir ögrenci belgesi almak icin bahcelievler'e kadar kasmak durumundasin:)
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Admin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bahcelievler kampüsü ilk okul binalarından oluşuyor :) ama ulaşımı rahattır[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Geeenk
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 avcılardan gidince zaten geçmek durumunda kalıyosun heh[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ama gerçek kesiti bahçelievler kampüsünde çekmişlerdi dişlek bi kız var yeni bölümlerinde onun aşk hikayesi vardı vs..[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
AstelyA Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: TahtaBacak, 04 Şubat 2005 12:00 tarihinde demiş ki: ama gerçek kesiti bahçelievler kampüsünde çekmişlerdi dişlek bi kız var yeni bölümlerinde onun aşk hikayesi vardı vs.. Nasil yani? Anlatsana su olayi bi:)
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 10 senedir flash tvde izlediğim gerçek olaylardan alınmış dizi.Marmarada çekilmişti bir bölümü yeni bölümlerden birinin kac sene oldu hatırlayamıyorum[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Hamish, 03 Şubat 2005 15:31 tarihinde demiş ki: Peki ortami nasil göztepenin full anadoludan gelen çocuklar varmiş (yanliş anlmayin kimseyi küçümsemem) çok iyi deiğilmiş giden arklar çok kötü dio harbi kötümü o kadar? ben göztepe kampüsündeyim hazırlıkta iken çok bayıyodu okul,direk eve gidiyodum falan,dediğin gibi güzel bir ortam tutturamıyosun ama bu sene kendi fakülteme geçince,daha güzel oldu,çevrem arkadaşlarım falan bu sene de okuldan çıkmıyorum yani ben tavsiye ederim göztepe kampüsünü...[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Hangi bölümdesin?[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 mühendislik-metalurji[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Öne çıkan mesajlar