Clementine Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ankara kızılay'daki Felsefe+ on'a on+leman cafe de benim tavsiyelerim arasında.. Nedendir bilinmez daha önceleri epey ön yargıyla yaklaştığım kızılayda aslında önemli olan doğru mekanları bilmekmiş ben bunu anladım :P Hele o felsefenin minik odaları yok mu....ahh ahh bağımlısıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 olm gelsene bugün harbii ya! tanıştırırm seni milletle ne güzel ;) yani haberin olsun aklına eserse gel yani ekme durumları da olmazz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ucu de sevdigim yerler. kizilaya yolum cok nadir dusmese daha cok ugramak isterim aslinda.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 abi lise ve dershane yıllarının vazgeçilmezidir kızılay. ama üniversiteye girdim gireli gezmek için 10 defa ya gittim ya gitmedim kızılaya.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Munin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bende ankaradayım kızılaya pek gitmem ama leman güzeldir.sonra shadow da takılabilirsiniz orada iidir.liseden arklarla erkek erkeğe buluştuğumuzda tömerin karşısındaki 1a pub a gideriz.ama yazın gidilir dışarda oturup muhabbet etmek içmek güzel oluyo.sonra rembetiko vardı yine yazın merdivenlerinde oturup içmesi güzel oluyodu.zaten ne zaman ankarada rembetikonun merdivenlerinde içen insanlar görürseniz anlayınki yaz gelmiş =p ancak geçenlerde gördümki kapanmış.gerçekten üzüldüm. ama yinede tavsiyem alıcaksınız kız arkınızı sonra kuğulunun oraya çıkacaksınız.kuğulunun ordaki mc donalds dan patates kızartması alıcaksınız sonra biranızı filam alacaksınız kuğulunun merdivenlerine oturacaksınız dekşet oluyo =) heleki bide böle patates filam her bişi bittikten sonra hafiften yağmur yağacak mannah bi durum oluyo =p[signature][hline]www.asgard.gen.tr benimsen bir tek benim ol ama.. değilsen git hiç durma geyşam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Ra_d, 03 Şubat 2005 19:10 tarihinde demiş ki: abi lise ve dershane yıllarının vazgeçilmezidir kızılay. ama üniversiteye girdim gireli gezmek için 10 defa ya gittim ya gitmedim kızılaya. aynen bende.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ankara'ya sık sık giderim ve her Ankara'ya gittiğimde muhakkak uğradığım bir kaç yer vardır. Bu yerlerin neredeyse hepsi Kızılay da. Kızılay da yer bildin mi gezmesi eğlenmesi çok kolaydır, çok da güzel yerler vardır.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ankaradayım ve uğrama gereği duymadım şimdiye kadar, hayat 10 da bityor yahu bu şehirde nasıl iştir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hayat 10 da bitmio berk :) nereye bakman gerektiğini bilcen :) 20 yıldır bu şehirdeyim nerde ne var bilirim ama hiç tas,ye etmem :)sabaha kadar eğlence olan yerlerde var bu şehirde ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 valla varsa da ben bilmiyorum saat 10 kızılay incin spor merkezi şeklinde, garip şehir burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevorax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Walla ankarayıı hıc bılmıyorumm ben gelıp gezmekk ısterımm varmı soyle gıdılcek guzel tavsıyee ettıgınız bı yer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BamMargera Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 leman da bir akşam yemeği sonrada gölge.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 golge de kimler cıkıyordu arkadaslar.bu yaz olymposa acıldı ankara golgenin subesi ve ankaralı bir grup wardı cok hoshtu.ben ankarayı fazla bilmiorm hatta daha kızılayı iki hafta once gezdm.ama eger o grup oradaysa sırf onları dinlemeye gelirm ankaraya kalkıp istanbuldan.grupta bulutsuzluk ozleminin eski gitaristi bir abi wardı.Adam son gittigim aksam dogum gununun olması nedeniyle bir sahlandı on besh 20 dk kadar bir solo attı aman allam,muthishti. dedigim gibi ankarada yol bilmem yer bilmem ama bana yardımcı olabilecek olan cıkarsa cok sewinrm :) (hemen gelmicem canm telashlanmayın ole ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 off bide yolcu var tabii..yaştan dolayı kaybediyorum ama hele bi o günler gelsin...sen de yolcu ben diim piercing güzel olucak hayat :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Ankara pek canlı bir şehir değildir. Gridir.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Ankara'nın gri olduğu aşikardır ama her renginde kendi tadı vardır. Birde geçenlerde Ankara'da Manga çıkmıştı bir barda Bahreyn'di di mi orası? Manga'yı dinlemeye gidemedim de ondan sonra çıkan gençler gayet başarılıydı, kim bilir isimleri ne. Hatta İstanbul'a da gelicez demişlerdi ya hatırlamıyorum şimdi hiçbirşeyi.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Ankara gibi şehir mi var ya antalyaya kafam girsin tekrardan[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Kızılaydaki hiç bi mekanı oldum olası sevemedim. Ankara süper bi şehirdir bence tam yaşanılacak şehirdir ama İstanbulun gecelerini hiçbişeye değişmem.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 [Ankara] seklinde gezdim tozdum'da arama yapin. cikacak zilyon tane gidilebilecek yer size.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 manga barflyda çıktı sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Hımm şey bu Sakarya'da Yolcu'nun yakınında bir bardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Berk, 03 Şubat 2005 22:28 tarihinde demiş ki: ankaradayım ve uğrama gereği duymadım şimdiye kadar, hayat 10 da bityor yahu bu şehirde nasıl iştir? memur şehri =][signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ankarada hayat gece 12den sonra başlar.Türkiye'nin en iyi 2. gece hayatı olan şehridir.Mekanları kalitelidir. Net bilgiye sahip olmadan lütfen keskin yorumlar yapmayalım :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar