Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OYA

Maxuth

Öne çıkan mesajlar

^ bi istekte bulunmush arkadash yukarıda tutalım geyik katmayalım die hc bisey yazmadan bırakıyorum.OYA okusun okudugu zamanda mutlaka su topic in icine haber et sonra diyeceim cok soz war.Umarım sen de bu yazımı okuyup yazarsın birseyler yoksa sen bu topici de ciddi diye bashlayıp kaale almıyorsun diye sozlerimi erkenden soylemeye baslarım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maxuth, 03 Şubat 2005 02:47 tarihinde demiş ki:
Umarım bunları okursun...Oya senin kadar sewimli ii bi kıs tanımadım tanıyamam(tanırım isallah)Sen beni linkin park tan manga'nın yalanlarına gecirten tek kıssın.Herkez depresif ken ben bunu annamıyodum sindi annıyorum...Umarım dier kisiyle mutlu olursun...
(KORAX FALAN NOOLUR KARISMAYIN..
BU CİDDİ Bİ TOPİC.ONUN İCİN ACTIM)

muhauhuahuahuah bu ne ya linkin park manga dalga mi geçion oyunmu oynuon uhauha[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok

[Bu mesaj diablotg tarafından 04 Şubat 2005 14:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok kufur edecegimiz falan yok da hani senin fikrindir guzel buldugun gruplar kotu buldugun gruplar olabilir ama bunları belirtirken kotu buldugun gruplarının baskası tarafından ii bulundugunu da unutmaman gerekir.Ayrıca bir tasınma meselesi wardı bu topic in.yaptıgın ısrarları anlayamıyorum yani ne olacak tasınırsa bi kez daha mail atarsın bu adrese bakar mısın diye olur biter.Ha aglama konusudur wesaire dir bak bunlara gelelim simdi.Tamam normaldir aglamak belki ama bunları boyle gucsuz aciz oldugunu gorurse bir kadın, ah canım, benim yuzumden ne hallere dusmush bak hemen geleym yanına diye dusunmez aksine ne kadar da aciz bir adam ben boyle acınası bir insanla beraber olamam dye dusunur. Elde ettigini anlayan kadın durumuna getirmissin karsındakini ve oyle olunca da seni bir oyuncak gibi kenara atar gider.Her ne kadar asık olsan da bazı seyleri belirtmeyeceksin.İltifatlar zekice sozlere falan ewet ama acizligini gosterdiginde karsındaki sana deli gibi asık degilse sen onunla bir iliski kurabilecein ihtimalini unut derim

[Bu mesaj mrproblem tarafından 04 Şubat 2005 14:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yaa aaladıım yoktu yaw.Yalandı yani pembe yalan huah...Ama kısdan bi tepkii alamadım sadece okudum dedi...Bende bi cwp wersin diorum burdan aalıorum derken asırı uzuluorum demek istedim neyse...Duzgun cwplar icin saolun...

Bide manga we linkin parkı sewerim yani limkin parkı koparken dinlerim mangayı ozellikle yalanı uzulduumde dinlerim bunun icin boole dedim...Baska bi sorun warmı tmm kotu yasdım oke ama uzgundum o sıralar...Herkese pardon...
Sosyal ağlarda paylaş

Yaa biras dalgayı bırakıp napmam gerektiine dair biseler soolesenize yani essiz bilgilerinisden istifade etmek istiorum..Tecrubeleriniz inanınki cok yardım eder...Yalan dan bi kac soz koyiim de nası bise olduuna dair bi fikriniz olsun!!!

Elimde saç tokan
Güneş misali mis kokan
Bıraktığın tek parçan
Bir de kocaman bir yalan
Affedilmek istemedin
Nefretimi bekledin
Seni senden başka
Kimse, kimse, kimse affedemez
Bazı şeyler için
İyi olmak yetmiyormuş
Sevilmek için, aşk için
İyi olmak yetmiyormuş
Aşk biraz palavradır
Biraz da aşna, aşna fişna
Biraz da yalandandır
Sevmek birisini ömür boyu
Platonik olma, değmez ona, yazık sana
Aslında hepsi yalan, yalan dolan, herşey yalan
Aşk sevmek değil yalan, yalan dolan her şey, yalan, yalan dolan
Aşk sevmek değil yalan, yalan dolan her şey, yalan, yalan dolan

oke sarkı bukadarmıs zati...:D
Sosyal ağlarda paylaş

Maxuth hoca şarkı fena diilmiş kimin bu vallamerak ettim..abi diğerlerini düşüncelerine katılıorum ama gülmekten diil çünkü eet duygularını ne çok sevdiğini bilmesini istersin ama boştur ne kadar ii biri olursa olsun seni dışlayacaktır onuda sölim...yani öle..[signature][hline]doğru olan zordur anladım..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...