ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ben bile etkilendim abi.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. sessizce çal benim için!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ^ bi istekte bulunmush arkadash yukarıda tutalım geyik katmayalım die hc bisey yazmadan bırakıyorum.OYA okusun okudugu zamanda mutlaka su topic in icine haber et sonra diyeceim cok soz war.Umarım sen de bu yazımı okuyup yazarsın birseyler yoksa sen bu topici de ciddi diye bashlayıp kaale almıyorsun diye sozlerimi erkenden soylemeye baslarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Okumus....Tamam artık kotu eleştirilerinizi(kufurlerinizi)alabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Ho noo![signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Maxuth, 03 Şubat 2005 02:47 tarihinde demiş ki: Umarım bunları okursun...Oya senin kadar sewimli ii bi kıs tanımadım tanıyamam(tanırım isallah)Sen beni linkin park tan manga'nın yalanlarına gecirten tek kıssın.Herkez depresif ken ben bunu annamıyodum sindi annıyorum...Umarım dier kisiyle mutlu olursun... (KORAX FALAN NOOLUR KARISMAYIN.. BU CİDDİ Bİ TOPİC.ONUN İCİN ACTIM) muhauhuahuahuah bu ne ya linkin park manga dalga mi geçion oyunmu oynuon uhauha[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok [Bu mesaj diablotg tarafından 04 Şubat 2005 14:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 yok kufur edecegimiz falan yok da hani senin fikrindir guzel buldugun gruplar kotu buldugun gruplar olabilir ama bunları belirtirken kotu buldugun gruplarının baskası tarafından ii bulundugunu da unutmaman gerekir.Ayrıca bir tasınma meselesi wardı bu topic in.yaptıgın ısrarları anlayamıyorum yani ne olacak tasınırsa bi kez daha mail atarsın bu adrese bakar mısın diye olur biter.Ha aglama konusudur wesaire dir bak bunlara gelelim simdi.Tamam normaldir aglamak belki ama bunları boyle gucsuz aciz oldugunu gorurse bir kadın, ah canım, benim yuzumden ne hallere dusmush bak hemen geleym yanına diye dusunmez aksine ne kadar da aciz bir adam ben boyle acınası bir insanla beraber olamam dye dusunur. Elde ettigini anlayan kadın durumuna getirmissin karsındakini ve oyle olunca da seni bir oyuncak gibi kenara atar gider.Her ne kadar asık olsan da bazı seyleri belirtmeyeceksin.İltifatlar zekice sozlere falan ewet ama acizligini gosterdiginde karsındaki sana deli gibi asık degilse sen onunla bir iliski kurabilecein ihtimalini unut derim [Bu mesaj mrproblem tarafından 04 Şubat 2005 14:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bu arda ne oldu? kız gördü mü konuyu? gördüyse ne yaptı? konuyu açan şu anda neler yapıyor? AZZZZZZZZ SONRAAAAAAAAAAAA!!!!!![signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Yaa aaladıım yoktu yaw.Yalandı yani pembe yalan huah...Ama kısdan bi tepkii alamadım sadece okudum dedi...Bende bi cwp wersin diorum burdan aalıorum derken asırı uzuluorum demek istedim neyse...Duzgun cwplar icin saolun... Bide manga we linkin parkı sewerim yani limkin parkı koparken dinlerim mangayı ozellikle yalanı uzulduumde dinlerim bunun icin boole dedim...Baska bi sorun warmı tmm kotu yasdım oke ama uzgundum o sıralar...Herkese pardon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Saeros, 03 Şubat 2005 02:54 tarihinde demiş ki: hangi oya bu, ip atlayan mı? :tup:[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 HAHAHA...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Yaa biras dalgayı bırakıp napmam gerektiine dair biseler soolesenize yani essiz bilgilerinisden istifade etmek istiorum..Tecrubeleriniz inanınki cok yardım eder...Yalan dan bi kac soz koyiim de nası bise olduuna dair bi fikriniz olsun!!! Elimde saç tokan Güneş misali mis kokan Bıraktığın tek parçan Bir de kocaman bir yalan Affedilmek istemedin Nefretimi bekledin Seni senden başka Kimse, kimse, kimse affedemez Bazı şeyler için İyi olmak yetmiyormuş Sevilmek için, aşk için İyi olmak yetmiyormuş Aşk biraz palavradır Biraz da aşna, aşna fişna Biraz da yalandandır Sevmek birisini ömür boyu Platonik olma, değmez ona, yazık sana Aslında hepsi yalan, yalan dolan, herşey yalan Aşk sevmek değil yalan, yalan dolan her şey, yalan, yalan dolan Aşk sevmek değil yalan, yalan dolan her şey, yalan, yalan dolan oke sarkı bukadarmıs zati...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Maxuth hoca şarkı fena diilmiş kimin bu vallamerak ettim..abi diğerlerini düşüncelerine katılıorum ama gülmekten diil çünkü eet duygularını ne çok sevdiğini bilmesini istersin ama boştur ne kadar ii biri olursa olsun seni dışlayacaktır onuda sölim...yani öle..[signature][hline]doğru olan zordur anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Walla soolediim gibi manganın sarkı, zati konseri wardı gidemedim...Oyayıda caarmıstım tabii kabul etmedi...Neyse ona olan duygularımı burda yasıom msn falan sooleyemiom yaw nie acep? *paticikte ii insanlarda warmıs die dusunur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 hepimiz kötüyüz, mihihi.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 kız da nasıl biri anlamadımki $uursuz lan bunLar[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | [b]Anti-b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onestep_cLoser Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ben gldim kiimim ben biLin bakimmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 oya senmisin yoksa.,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onestep_cLoser Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ewt bnim:P[signature][hline]Wish I could prove I love you But does that mean I have to walk on water? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 allahım inanamıyorum komedi ya.Bunuda tepeye koymak lazım ya[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | [b]Anti-b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Kardesim dalga gecmein surda bak kıs da geldi....Kısdırmayın beni alla allaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onestep_cLoser Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 koy koy!!çok seWinirim hatta..[signature][hline]Wish I could prove I love you But does that mean I have to walk on water? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Size bişi sorcam sizin ya$ kaç 0-6 ?[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | [b]Anti-b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onestep_cLoser Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bilemediin tüh bak nolck şimdii..prdon senin yş kaçtıı!!![signature][hline]Wish I could prove I love you But does that mean I have to walk on water? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Ya yok bu tür $eyleri biz ö.m den hallediyoruz da böyle ortada yapmaya kalkınca siz biras tuhaf geldi.[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | [b]Anti-b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Yaa kardesim istenmiosun iste git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar