Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OYA

Maxuth

Öne çıkan mesajlar

Umarım bunları okursun...Oya senin kadar sewimli ii bi kıs tanımadım tanıyamam(tanırım isallah)Sen beni linkin park tan manga'nın yalanlarına gecirten tek kıssın.Herkez depresif ken ben bunu annamıyodum sindi annıyorum...Umarım dier kisiyle mutlu olursun...
(KORAX FALAN NOOLUR KARISMAYIN..
BU CİDDİ Bİ TOPİC.ONUN İCİN ACTIM)
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgi bazen sevdiğinin kişinin mutlu olmasını istemektir sözüne ne kadarda uyuyor sözlerin..[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu..

Sosyal ağlarda paylaş

1-ukalık gıbı gozukcek ama yakın arkasım dostum canım m-shut baslıklar buyuk harfle olmuo bana bi kere uyarı geldı aman bilgin ossun
2-boswer sen oyayı san kız mı yoq ben sana bulurm bi tane...:)
3-illa oya diosan o zmn ustune gıt kızın olmadı...oda olmadı kızn ayrılmasını bekle baska bisi diemicem
signature][hline]===>Cheester<===
Msn : [email protected]
Yavas konus,hızlı dusun
Cheester Nası Biri?
Sozlukte Cheester

Bamyaa

[Bu mesaj Cheester tarafından 03 Şubat 2005 02:57 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Cheester tarafından 03 Şubat 2005 03:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Gurur abi sadece gurur. Sevgiymiş aşkmış seni bunlar bir yere getirmez.!

sevilmeyi değil ama sevmeyi özlüyorum.
yanımda yokken sana fısıldıyorum.
yanlış anlama seni değil,
seninle mutlu olan beni özlüyorum.

Ben oslam özlemeyi seçerdim sende öyle yap. ve dedikleri gibi Denizde balık çok...[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu..

Sosyal ağlarda paylaş

pipmizle konuaaçcaksak kişisel var efendim burası karalama defteri burada şiir düz yazı vs yazılır

yani anlatmamıza rağmen anlamıyorsanız bravo doğrusu üstün başarı gerektiren bir şey yapmış oluyorsunuz madalyanızıda bilahere karakedi takacaktır..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

ha buarada bence kız okumasın yoksa yanlış nbölüme kasten konu açtığını görürse salak biri olduğuna kanaat getirri böylece değil 1-0 10-0 geri düşersin ebnden sana abi tavsiyesi[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
Sosyal ağlarda paylaş

gel önce taşıtalım mesajları da ediletelim böyle cillop olsun da kız öyle görsün
bir de öyle ağlıyorum fln dersen yine hiç şansın yok "aa salağa bak sırıl sıklam aşık bu bana be dur şuna bir ders vereyim" gibi fettan şeylerde kurgulaya bilir

iki kişinin önünde ağlamayın
1-bir kızın
2-avukatınızın[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maxuth, 03 Şubat 2005 03:37 tarihinde demiş ki:
Bak bi uye kazandırdım hemde kıs noolur cok haklısınız ama duygusal olmak istiorum suan...

hastayım zihniyetine...

-bi üye kazandırdım
-ee 342389582 üyemiz var ztn
-HEMDE KIZ
-hmuüüooaarppsliyyyyyyapppppppoooooo[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Sosyal ağlarda paylaş

Linking deil linkin alan yetkilisi bey bu 1.Manga boktan deel en azından linkin parktan daha ii anlasılıo hele yalan sufer bisi...Bide anlamsız cumlelerim icin pardon ama uzgundum aalmadım he oolesine yasdım ben onu...Elestiriler burda hep kotu ama neyse paticik fasla ukalalarla dolmus...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...