Maxuth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Umarım bunları okursun...Oya senin kadar sewimli ii bi kıs tanımadım tanıyamam(tanırım isallah)Sen beni linkin park tan manga'nın yalanlarına gecirten tek kıssın.Herkez depresif ken ben bunu annamıyodum sindi annıyorum...Umarım dier kisiyle mutlu olursun... (KORAX FALAN NOOLUR KARISMAYIN.. BU CİDDİ Bİ TOPİC.ONUN İCİN ACTIM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Sevgi bazen sevdiğinin kişinin mutlu olmasını istemektir sözüne ne kadarda uyuyor sözlerin..[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Beni depresyona sokan kıs budur....Umarım okur...Sewmek mutlu olduun kisinin mutlulugunu istemektr.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hangi oya bu, ip atlayan mı?[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 1-ukalık gıbı gozukcek ama yakın arkasım dostum canım m-shut baslıklar buyuk harfle olmuo bana bi kere uyarı geldı aman bilgin ossun 2-boswer sen oyayı san kız mı yoq ben sana bulurm bi tane...:) 3-illa oya diosan o zmn ustune gıt kızın olmadı...oda olmadı kızn ayrılmasını bekle baska bisi diemicem signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa [Bu mesaj Cheester tarafından 03 Şubat 2005 02:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Cheester tarafından 03 Şubat 2005 03:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Lutfen silmeyin bunu okuması lasım bu topic kalmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Gurur abi sadece gurur. Sevgiymiş aşkmış seni bunlar bir yere getirmez.! sevilmeyi değil ama sevmeyi özlüyorum. yanımda yokken sana fısıldıyorum. yanlış anlama seni değil, seninle mutlu olan beni özlüyorum. Ben oslam özlemeyi seçerdim sende öyle yap. ve dedikleri gibi Denizde balık çok...[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Yaa lutfen threadimi bu sayfada tutun.İnanmazsınız ama su an aglıorum.Ask acısı buymus(fuck)Gusel sozler moral werebilir.Su kıs okusun yeter yani bi gun sonna atın gitsin ise yaramaz bi topic bu!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 pipmizle konuaaçcaksak kişisel var efendim burası karalama defteri burada şiir düz yazı vs yazılır yani anlatmamıza rağmen anlamıyorsanız bravo doğrusu üstün başarı gerektiren bir şey yapmış oluyorsunuz madalyanızıda bilahere karakedi takacaktır..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ya oke pls tasımayın noolur bi gun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ha buarada bence kız okumasın yoksa yanlış nbölüme kasten konu açtığını görürse salak biri olduğuna kanaat getirri böylece değil 1-0 10-0 geri düşersin ebnden sana abi tavsiyesi[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yok sanmıyorum ama lutfen su onceki msjınız deistirin...Kıs okuyacakta.Lutfen...Espri yapacaklar girmesin lutfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 gel önce taşıtalım mesajları da ediletelim böyle cillop olsun da kız öyle görsün bir de öyle ağlıyorum fln dersen yine hiç şansın yok "aa salağa bak sırıl sıklam aşık bu bana be dur şuna bir ders vereyim" gibi fettan şeylerde kurgulaya bilir iki kişinin önünde ağlamayın 1-bir kızın 2-avukatınızın[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yaa ben ona e-mail attım bu topivci bulamazsa.Buranın uye si deel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Bak bi uye kazandırdım hemde kıs noolur cok haklısınız ama duygusal olmak istiorum suan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 euhue sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Pipiyle monolog.[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Maxuth, 03 Şubat 2005 03:37 tarihinde demiş ki: Bak bi uye kazandırdım hemde kıs noolur cok haklısınız ama duygusal olmak istiorum suan... hastayım zihniyetine... -bi üye kazandırdım -ee 342389582 üyemiz var ztn -HEMDE KIZ -hmuüüooaarppsliyyyyyyapppppppoooooo[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 İlginç...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ben şurasını anlamadım: "oya senin kadar tatlı bi kıs tanımadım, tanıyamam(tanırım isalla)" ehoeho nasıl yani be? oya diyor ki arkadaş, sen de hoşsun da, benim gözüm yukarlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 okul hangisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 kendin için, dilerim bunları içip içip yazmışındır, bu kadar düşmemişsindir yani.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 oya oya, yağlıboya. aah ulan, ah.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Linking deil linkin alan yetkilisi bey bu 1.Manga boktan deel en azından linkin parktan daha ii anlasılıo hele yalan sufer bisi...Bide anlamsız cumlelerim icin pardon ama uzgundum aalmadım he oolesine yasdım ben onu...Elestiriler burda hep kotu ama neyse paticik fasla ukalalarla dolmus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 o_O[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar