Xaero Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 https://www.aliexpress.com/item/75MM-DC-Brushless-Video-Card-Fan-FD8015U12S-12V-0-5AMP-Cooler-Fan-Replacement-For-ASUS-GTX/32241970314.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 xaero o diil boyutları. söyledim geliyo bakiim hayırlısı. gt430 ebesinin nikaa kadar ses çıkartıyo. yukarıdaki ataç olayını uyguladım, daha çok ses çıkarıyodu. gelsin de kurtuliim. hanım kafama geçircek bilgisayarın kasasını. ben sırf ses sevmiyo diye silencio kasa aldım, o kadar ses yalıtımı yaptım. polisler götürdü daha vermediler bilgisayarımı. konfigrasyonu da eskiyecek onlar verene kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Abi allahın külüstür kartıyla ne uğraşmışsın.Aynı karttan bende vardı 2012 de satmıştım , zamanına göre iyiydi orası ayrı. Bununla oyun oynamadığını(oynayamadığını) varsayarsak , 150-200tl ye yeni fansız model bir kart al geç.Bunu da hayrına yada çorba parasına ver bilgisayarcıya falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Şu an müsait değilim öyle hareketler için :) eski bilgisayara 3 milyara yakın masraf yaptım şimdi onlar da var kredi kartında. şımaramıyorum pek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar