akirafes Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Çok temizdir. Bu karttır pazarlıkla uğraşmak istemiyorum. fiyat 150 Tl dir gayet uygun olduğuna inanıyorum. İstanbul içi kilit noktalardan elden verebilirim. kargo ile ugrasmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Özel mesaj attım ilgileniyorum kartla akşam müsaitsen alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Çok soru gelmiş. özetliyeyim. Benim eski kartım çok eski. Ogluma vermiştim. Şimdi yine upgrade yaptım. Benim şu anki kartımı ogluma verdigimden bu boşta kaldı. Kutusu yok. faturası yok. garantisi yok. Çok temiz. overclock türü seyler kesinlikle yapılmadı. Sigara icilmiyen ortam. Güc tüketimi çok düşük. mini itx kasa icin uygun. Kargo icin cok soran olmuş. Yurtiçi kargoyu bulumdugum yere cagırırım ödemeli gönderirim. Dolayısı ile maliyeti kargonun belirli şekilde artar. Karta sorun görürseniz 2 gün icinde geri alır paranızı iade ederim. İade teslimat size ait olur. Kart gercekten çok temiz hiç bir sorunnu yok. Ve yaşına göre çok hızlı. Fiyatı ihtyacı olan icin çok uygundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 shippy e perşembe elden vermek üzere ayrıldı. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 shippy e verildi. Kendisine teşekkür. iyi günlerde Kullanman dileği ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Yanar o kart benden soylemesi , goz var onda sddfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 1gb ile hala oyun oynanıyor mu yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar