Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 o neymiş ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 ormanlı zombili survival'lı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Witcher3 Casual adamsan 6 ay alır bitirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Dragonfire said: o neymiş ya? ormanlı zombili survive'lı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 turn based de oynayamıyorum ya fenalık basıyor. normal insan zekasına sahip değilim abi ben, strateji, bböyle turn basedli oyunlar aşıyor beni fasdad the forest güzelmiş ama. altıma sıçtım 2 saattir korkunç yerler var epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar