Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsan

silverhelm3

Öne çıkan mesajlar

said:
silverhelm3, 07 Şubat 2005 17:25 tarihinde demiş ki:
hayır ben tartısmıyorum sadece musluman devletler hakkında yorum yaptım :) din konusunda tartısmayı da fazla sevmem cunku eninde sonunda iki taraf da bir seyler kanıtlama cabasına giriyor

doğal olarak çünkü konu o. "ispatı var mı yok mu"

müsl devlet konusuysa saçma kapatalım gitsin
burda din değil tarih bilgisi gerekir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
silverhelm3, 07 Şubat 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
bi anlık bi yorumdu benimkisi..hani osm de matbaa ya seytan icadı falan diyorlardı ordan aklıma geldi..

gericiyle müslümanı karıştırmamak lazım

dil ayrı konu bu arada o dilin cilvelerinden biri bi bakıma içinde geyik de var
Sosyal ağlarda paylaş

bu konuda birçok değiijk fikir ortaya atılabilir veya savunulabilir .din çok farklı bişidir.kişiden kişiye düşünceler çok fazla deişebilir ama allah ın varlığı tartışılmaz, bence bunu tartışılmamalı...[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fiona, 07 Şubat 2005 17:33 tarihinde demiş ki:
bu konuda birçok değiijk fikir ortaya atılabilir veya savunulabilir .din çok farklı bişidir.kişiden kişiye düşünceler çok fazla deişebilir ama allah ın varlığı tartışılmaz, bence bunu tartışılmamalı...

+1 ki burası ortamı da değil
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-007-, 07 Şubat 2005 17:32 tarihinde demiş ki:
said:
silverhelm3, 07 Şubat 2005 17:31 tarihinde demiş ki:
ama su an oyle degil mi ? ozellikle islamı yanlıs yorumlayan yobazlar ve orumcek kafalılar yuzunden.

genelde öyle de genelleme yapmamak lazım ;)

genelde oyle ama genelleme yapmamak lazım ???????? nası yane :)[signature][hline]If anything can go wrong, it will.
Sosyal ağlarda paylaş

bugünkü yada dünkü akşam gazetesinde internet cafeler günah yuvası yazıyordu :) ben allaha inanmıyorum eğer olsaydı kendini kanıtlardı diyorum tabii benim görüşüm :/[signature][hline][b]Msn : [email protected]
Sözlükte Bellow
Bellow Nasıl Biri ?
Benim ufacık, tefecik, minicik sitem :)
Bi oy verin 10 işsiz Dark Elfi Kurtarın
Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
silverhelm3, 07 Şubat 2005 17:35 tarihinde demiş ki:
said:
-007-, 07 Şubat 2005 17:32 tarihinde demiş ki:
said:
silverhelm3, 07 Şubat 2005 17:31 tarihinde demiş ki:
ama su an oyle degil mi ? ozellikle islamı yanlıs yorumlayan yobazlar ve orumcek kafalılar yuzunden.

genelde öyle de genelleme yapmamak lazım ;)

genelde oyle ama genelleme yapmamak lazım ???????? nası yane :)

gericileri ignore et, kalanlar sana doğru yolu gösterecek demek :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bellow, 07 Şubat 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
bugünkü yada dünkü akşam gazetesinde internet cafeler günah yuvası yazıyordu :) ben allaha inanmıyorum eğer olsaydı kendini kanıtlardı diyorum tabii benim görüşüm :/

sonsuz kendini kanıtlamaya kalksa insanlar tarafından görülse değeri kalmaz insanlar daha büyüğünü arar.
şimdi oldu mu?

sonsuz kendini kanıtlayamaz
Sosyal ağlarda paylaş

zaten Allahın varlıgına inanmıyanlar baslarına bi is geldiginde hemen allaha yalvarmaya kalkarlar. zaten isminide tam olarak hatırlamıyorum ama dunyadaki en onemli hatta ateistlerin basi sayılan ateist bile kısa bi sure once Allahın varlıgını kabul etmisti yanlıs hatırlamıyosam.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...