silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hayır ben tartısmıyorum sadece musluman devletler hakkında yorum yaptım :) din konusunda tartısmayı da fazla sevmem cunku eninde sonunda iki taraf da bir seyler kanıtlama cabasına giriyor[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 genelde de bi sonuc alınamıyor..[signature][hline]If anything can go wrong, it will. [Bu mesaj silverhelm3 tarafından 07 Şubat 2005 17:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: silverhelm3, 07 Şubat 2005 17:25 tarihinde demiş ki: hayır ben tartısmıyorum sadece musluman devletler hakkında yorum yaptım :) din konusunda tartısmayı da fazla sevmem cunku eninde sonunda iki taraf da bir seyler kanıtlama cabasına giriyor doğal olarak çünkü konu o. "ispatı var mı yok mu" müsl devlet konusuysa saçma kapatalım gitsin burda din değil tarih bilgisi gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 kişisel tercih ama yine de bilinçli yapmak gerekir bazı tercihleri ki din başta gelir bu konuda[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bi anlık bi yorumdu benimkisi..hani osm de matbaa ya seytan icadı falan diyorlardı ordan aklıma geldi..[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: silverhelm3, 07 Şubat 2005 17:28 tarihinde demiş ki: bi anlık bi yorumdu benimkisi..hani osm de matbaa ya seytan icadı falan diyorlardı ordan aklıma geldi.. gericiyle müslümanı karıştırmamak lazım dil ayrı konu bu arada o dilin cilvelerinden biri bi bakıma içinde geyik de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 kesinlikle. dinde önyargı ve cahilliğin yeri olmamalı[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ama su an oyle degil mi ? ozellikle islamı yanlıs yorumlayan yobazlar ve orumcek kafalılar yuzunden.[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: silverhelm3, 07 Şubat 2005 17:31 tarihinde demiş ki: ama su an oyle degil mi ? ozellikle islamı yanlıs yorumlayan yobazlar ve orumcek kafalılar yuzunden. genelde öyle de genelleme yapmamak lazım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yeni nesilden umutlu olmalıyız XD[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bu konuda birçok değiijk fikir ortaya atılabilir veya savunulabilir .din çok farklı bişidir.kişiden kişiye düşünceler çok fazla deişebilir ama allah ın varlığı tartışılmaz, bence bunu tartışılmamalı...[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: fiona, 07 Şubat 2005 17:33 tarihinde demiş ki: bu konuda birçok değiijk fikir ortaya atılabilir veya savunulabilir .din çok farklı bişidir.kişiden kişiye düşünceler çok fazla deişebilir ama allah ın varlığı tartışılmaz, bence bunu tartışılmamalı... +1 ki burası ortamı da değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bir yaratıcının varlığı her zmn tartışılmıştır felsefede ama hiç kimse kesin bi sonuç ortaya koyamaz[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: -007-, 07 Şubat 2005 17:32 tarihinde demiş ki: said: silverhelm3, 07 Şubat 2005 17:31 tarihinde demiş ki: ama su an oyle degil mi ? ozellikle islamı yanlıs yorumlayan yobazlar ve orumcek kafalılar yuzunden. genelde öyle de genelleme yapmamak lazım ;) genelde oyle ama genelleme yapmamak lazım ???????? nası yane :)[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hani bi söz vardir ya Allahın sopasi yokki kafaniza vursun Allahın varligi konusunda dikkatli olun bence.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 basit düşünmek lazım matematikte sonsuz tanımının hiçbir zaman varlığı ispatlanamaz ama bugün hiçbir matematikçi de Sonsuz'un varlığını inkar edemez. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 sonuçta bu herkesin kendisine kalmış. kişisel tercih...[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bugünkü yada dünkü akşam gazetesinde internet cafeler günah yuvası yazıyordu :) ben allaha inanmıyorum eğer olsaydı kendini kanıtlardı diyorum tabii benim görüşüm :/[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Benim ufacık, tefecik, minicik sitem :) Bi oy verin 10 işsiz Dark Elfi Kurtarın Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: silverhelm3, 07 Şubat 2005 17:35 tarihinde demiş ki: said: -007-, 07 Şubat 2005 17:32 tarihinde demiş ki: said: silverhelm3, 07 Şubat 2005 17:31 tarihinde demiş ki: ama su an oyle degil mi ? ozellikle islamı yanlıs yorumlayan yobazlar ve orumcek kafalılar yuzunden. genelde öyle de genelleme yapmamak lazım ;) genelde oyle ama genelleme yapmamak lazım ???????? nası yane :) gericileri ignore et, kalanlar sana doğru yolu gösterecek demek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Bellow, 07 Şubat 2005 17:37 tarihinde demiş ki: bugünkü yada dünkü akşam gazetesinde internet cafeler günah yuvası yazıyordu :) ben allaha inanmıyorum eğer olsaydı kendini kanıtlardı diyorum tabii benim görüşüm :/ sonsuz kendini kanıtlamaya kalksa insanlar tarafından görülse değeri kalmaz insanlar daha büyüğünü arar. şimdi oldu mu? sonsuz kendini kanıtlayamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: faint, 07 Şubat 2005 17:33 tarihinde demiş ki: yeni nesilden umutlu olmalıyız XD [signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 zaten Allahın varlıgına inanmıyanlar baslarına bi is geldiginde hemen allaha yalvarmaya kalkarlar. zaten isminide tam olarak hatırlamıyorum ama dunyadaki en onemli hatta ateistlerin basi sayılan ateist bile kısa bi sure once Allahın varlıgını kabul etmisti yanlıs hatırlamıyosam.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 sahip oldukların için şükretmen gerektiğidir bir insan güneşe sahip olamaz ama güneş onun ısınması için gereklidir[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 İnsan doğaya hükmeden bir konuma gelmiyor,doğayı kullanan bir konuma geliyor. Doğaya hükmediyo olmamız için doğal afetleri de kontrol edebilmemiz gerekir.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 doğaya hükmedemiyoruz, ama onu bozabiliyoruz[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar