Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu gün

DeLi_CeVaT

Öne çıkan mesajlar

hoş bir gündü. sabah 9 da kalkıp biraz ders baktım(pazar yapamayacağımdan dolayı :)) sonra bilgisayara oturdum fot single oynadım biraz 1.30 gibi cıktım tunalıya gittim him in albümünü aldım tınalıdan kızılaya yürüyerek gittim bi dersanenin yerini bulmam gerekiyordu onu buldum. sonra doremi muziğe gidip gitar fiyatlarına baktım 200$ lık cok hos bir cort gordum almaya karar verdim gel gör ki 70 milyon olduğundan 1-2 ay kadar beklemem gerekcek :) sonra yürüyerek saklıkente gittim yarın arkadaşlar corefest 5 te sahne alacak(bekleriz herkesi :)) ona bilet için gittim gel gör ki ofis kapalı olduğundan satamadılar yarın alabilirsiniz zaten cevabıyla tunalıya döndüm arkadaşlarla buluştum sohbet ettik felan sonra eve geldim[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün kalktım muhteşem bir baş ağrısı, burundan akan sümük ve ateş ile... Saatin 7.30 olduğunu gördükten sonra kalktım tuvalet, banyo kahvaltı falan derkene saat 9 oldu... Sonra paticik forumlarına girdim galiba... herneyse arkasından adekse gittim 12.15 de adekse girdim 17.00 da adeksden çıktım evime dönüp tekrar paticik falan... işte öyle[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

8:30 kalk kahve koy
9 a kadar test çöz
9:50 giyin yüzünü yıka kahveni tazele
10:00 öğretmen geldiders yap
12:45 ders bitti 15 dk dinlen dershaneye git
15 küsüur dershaneden erken çık matemartik dersine git
soru sor soru çöz konu anlat
18 ders bitti yallah eve
eve gel bilgisayarı aç lombak oku paticiğe bişiler yaz
maç izle tost yap, ye, sonra odanda bekle

şu saatirtibariyle otur günlük yaz çay koy tv izle[hline]Isn't it funny? Let's try something else...

[Bu mesaj BabacumMostors tarafından 26 April 2003 20:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bütün gün kebab yapdım buffy simpsonsları izledim patlayıcı aldım(daha patlatmadım) birazdan füzelerin ucundaki patlayıcı kısmı çıkarıp saf uçucu füzeler üzerinde çalışıcam:) olursa maketlere takacaz[hline]Önemli olan mesaj sayın değil, mesajlarının forumlara kazandırdıkları ve etrafa bırakdığın dalgalardır...izleridir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ankaradan sabah 7 de geldim. Otobü
sle eve gelirken uyuyup son duraktan eve yürüdüm(parma kalmamıştı). Eve gelince üstümü bile değiştiremeden yatağa kıvrılıp uyudum saat 8 de kakmışım hala uylku sersemiyim.[hline]...Bozarmı sandın acılar,
Belaya Atlar giderim...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
sabah güzel kalktım balkonumda kahvaltımı ettim pc başında vakit öldürüyodum 15 civarı dışarı çıktım ve gelen telefonla sarsıldım. 2 haftadır okula gitmiyodum yoklama almazlar alsalar da geçmez diye ama bugün okula yeni devamsızlık listesi asılmış yani yoklama alınmış.benim devamsızlık 9 gündü.bu da demek ki kalıyorum.göz korkutmak için mi gerçek mi bilmiyorum ama rapor bulmam lazım acilen. caddebostan sahile gittim sonra ark.la buluştum sonra da ark.ın ark.ları geldi falan filan boş boş oturdum çimde tüm gün.aklım devamsızlık olayında kaldı pff..[hline]get bored..
Sosyal ağlarda paylaş

inklap tarihi II sınavına girdim
basket maçında 2vs2 21-17 yendik
voleybol maçında 3vs3 (3 setlik) 2-1 yendik
gene voleybol maçında 4vs4 (5 setlik) 3-0 yendik
enayi kolası içtim
walkman in kulaklık girişine 5+1 in center kablosunu takıp bol sesli şebnem ferah dinledim
geldim paticik geziom şimdide[hline]Beni ,paso paticik gezerken gören bi arkadaş dedi ki ;
Paticiğin sahibinin kızı warmı ? versinler sana
bende dedimki ;
lan imzaya quote'li bişiler koyulmuyo yoksa yazardım bunu haha
Sosyal ağlarda paylaş

Bu gün sabah 10 da kalktım şöyle güzel bi duş alıp durağa gidip bindim dolmuşuma geldim cafeye oturdum açtım explorer i www.paticik.com/forum yazdım sonra takıldım şöyle bi sonra imesh i açtım mp3 download ettim sonra bi ara karnımın acıktığını hissettim ve yemek yemeye gittim sonra geldim icq yu açtım yine paticik ve elmira ile tanıştım paticikte icq sunu aldım muhabbet ettik felan işte şu an saat 19:55 ben hala paticik teyim saat 12 den beri kafayı yedim galiba
bana neler oluyor neden ben burdayım olamaz patisel hayata geçtim
Hayyyyyyııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrr......[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki:
erkek adam dediğin ağır olur !
kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki:
ben 52 kiloyum ağırmıyım ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...