Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: Destiny [TTS]


Spyro

Öne çıkan mesajlar

herkese selamlar..

cok fazla ilgi cekmese de burda ara ara oynadigim kart oyunlari hakkinda bilgi vereyim istedim..

https://www.youtube.com/watch?v=_gK3FXCI1xs

bahsetmek istedigim oyun Star Wars: Destiny.. fantasy flight'in gectigimiz sene icerisinde cikarttigi SW temali yeni CCG.. ama bu yalnizca kart oyunu degil.. dice and card game diye geciyor.. oyuna soktugunuz kartlarin hemen hemen hepsinin spesifik bir zari (veya zarlari) var.. bu zarlar da oyun icinde yapilabilecek aksiyonlar icin attack power, resource, shield, vb seyler uretiyor..

deckinize belli bir puan limiti dahilinde karakterler koyuyorsunuz.. tum takimi olen taraf oyunu kaybediyor..

https://images-cdn.fantasyflightgames.com/filer_public/eb/3b/eb3b015e-accf-46b5-b27c-793b240f1210/swd01_leia-organa.png

kural kitapcigi 4 sayfa sadece (gerektiginde basvurulacak 30 kusur sayfali bir kitapcigi da var tabe).. benim ogrenmemle oyuna girmem 10 dk surdu toplam (FFG'nin cikarttigi oyunlar icin nadir bir sey bu)..

tabi her CCG gibi bu oyun da biraz fazla maliyetli.. son yillardaki LCG (Living Card Game) modasindan farkli olarak, ayni MtG'deki gibi random kartli booster packler ile koleksiyonunuzu gelistiriyorsunuz..

ancak buraya yazma amacim sizi fiziksel kopyalara yonlendirmek degil tabi :).. oyun Tabletop Simulator'da (TTS) yaygin bir sekilde oynaniyor.. gectigimiz haftasonu kardesimle denedik.. cok guzel, scripted bir modu var.. yaptiginiz deckleri bu moda implement etmek de cok kolay..

http://kolatinformant.com/wp-content/uploads/2016/11/Tabletop.png

eger elinde TTS olan varsa seve seve ogretebilirim.. yine de dedigim gibi cok hizli ogrenip, rakip bulmaniz da gayet rahat..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...