Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Kobe nin son sn 3 lüklerini ne çbk unutmu$sunuz.Kobe siz lakers olmaz bnce.[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 L.Odom bu adam dan nefret edıyorum belkı de adından dolayı :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: uncla, 27 Ocak 2005 03:52 tarihinde demiş ki: duncan'ı hiç sevmem hatta nefret ederim ya adamın hiç bi görselliği yok ya. Duncanı bende sevmem ama görsellik bakımından kesinlikle haksızsın.Televizyonda öyle gözüküyor gerçekte izledin mi hiç?[signature][hline]:DLos Angeles LakerS:D
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Infarctus, 02 Şubat 2005 10:44 tarihinde demiş ki: Kobe nin son sn 3 lüklerini ne çbk unutmu$sunuz.Kobe siz lakers olmaz bnce. +1 Kobe'siz Lakers olmaz kobe olmayınca lakersın daha iyi olduğu da saçmalık 1-2 maç kazandılar diye bu yorum yapılamaz önemli olan istikrar Kobe takımını kurtarıyor son saniye 3lükleri sadece %1 lik bir neden çok yönlü bir oyuncu[signature][hline]:DLos Angeles LakerS:D
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: screamer, 27 Ocak 2005 11:57 tarihinde demiş ki: Starbury , T - Mac , Rashit Wallace , Kobe , Artest ... Kimi seviyorsun?[signature][hline]:DLos Angeles LakerS:D
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: uncla, 28 Ocak 2005 03:32 tarihinde demiş ki: Jermaine O'Neill karizma adamdır ya. Bencede Böyle karanlık bir yönü var :D gothic :P[signature][hline]:DLos Angeles LakerS:D
ege1903 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 rachid we ben wallace (umarım doğru yazmışımdır)
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Sevmediklerim; LeBron James(Daha Nba'e gelmeden kaç milyon dolarlık anlaşmalar,reklamlar vs abarttıkça abartıldı.)Iverson(Nedenini bilmiyorum ama fena halde gıcığım)Jason Kidd i çok seviyorum haksızlık ediyorsunuz bence,Latrell Sprewell(Yanlış yazmış olabilirim,Bu adama çok sinir oluyorum tip ve yürüme estetiği özürlü)Tim Duncan(Adamda duygu yok efendi şeker gibi ama insan biraz duygularını gösterir karekter olarak çok iyi birisi ama tipten de kaybediyor)Grant Hill(Abartılıyor.)Rasheed Wallace(Saçındaki o beyazlık uyuzuma gidiyor biliyorum saçma nedenler ama neyapayım sinir oluyorum)Shaquille O'Neal(Yardımsever bir arkadaşımız fakirlere filan tamam ama tam bir Anti-Kobe bu yüzden hiç sevmiyorum)Sam Cassell sevmiyorum işte[signature][hline]:DLos Angeles LakerS:D
uncla Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 LeBron abartıldı ama hakkınıda sonuna kadar veriyor, en beğendiğim oyuncu.[signature][hline]jan d.
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: ege1903, 02 Şubat 2005 18:48 tarihinde demiş ki: rachid we ben wallace (umarım doğru yazmışımdır) Racheed Wallace Ben Wallace demek istemi$sin sanırım ben Racheed biliyorum çünkü[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 rasheed[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ha işte s die c ye ba$mı$ım anlamı$$ınız $iz :D[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
ege1903 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Infarctus, 02 Şubat 2005 19:18 tarihinde demiş ki: said: ege1903, 02 Şubat 2005 18:48 tarihinde demiş ki: rachid we ben wallace (umarım doğru yazmışımdır) Racheed Wallace Ben Wallace demek istemi$sin sanırım ben Racheed biliyorum çünkü eywallah abi!!..
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 önmli deil :) Ben Wallace ye kıl oluom neden bilmiom ama[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
Shagrath Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Nukem_Verite, 27 Ocak 2005 04:02 tarihinde demiş ki: Michael Schumaer mesela sevmeyen varmıdır şurda ama adam 10 mil $ yardım yaptı onu sevmeyen salaktır benim gözümde . bende schumı yı severım ama bence salaktır fln demen hıc doru deıl seven olur sevmeyen olur bunu salak lıkla hıc bı alakası yoktur bence.yardıma gore sevıp edmeyenı sevmessen oo ısımz var :) nese hade ıı gnler[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Racheed diil Rasheed sanırım o[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 evet rasheed[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 travis best oldum olası herife alışamadım :D bi de kidd[signature][hline]Saadettin Teksoy + Reha muhta = Atom bombasından 25.0000^38 güçlü enerji patlaması yani saadettin ile reha bir araya gelirse insanlık; köpekliğe doğru evrimleşecek
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 scmhu 10 milyon $ yardım yapar tenisci arabasını satar yardım yapar. biz harclıgımız olan 5 milyonu werırız onların werdıgı para yanında 0 kalır ;([signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 sprewell ve eskilerden anthony mason çok antipatik
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ben horryden nefret ederim..hatta anti-horry diye fan club bile kurabilirim:D[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Gilean, 07 Şubat 2005 13:30 tarihinde demiş ki: ben horryden nefret ederim..hatta anti-horry diye fan club bile kurabilirim:D +1[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Gaxx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: RonaldinhO, 02 Şubat 2005 18:52 tarihinde demiş ki: Latrell Sprewell(Yanlış yazmış olabilirim,Bu adama çok sinir oluyorum tip ve yürüme estetiği özürlü)Grant Hill(Abartılıyor.)Shaquille O'Neal(Yardımsever bir arkadaşımız fakirlere filan tamam ama tam bir Anti-Kobe bu yüzden hiç sevmiyorum) abicim G. Hill' uzanan eller taş olur diyorum:)adamın kariyeri belli nesi abartılacak?bir süper yıldızken sakatlık yüzünden 3 sene oynayamadı adam gibi şuan döndü ve halen akım için en iyi işleri yapıyor bence takımda fracis'ten bile daha istikrarlı bu yaşına rağmen.ayrıca yanılıyorsam düzeltin nbade çaylak sezononda mvp'i kidd ile paylaştı,ilk 5 sezon ortalmasında 20-5-5 yapmış 4 oyuncudan biri (kaynak batug.com) daha ne yapsın adam? Sprewell'e kıl olmanı anlıyorum ama adam G.S'de oynarken antrenörüne bıçakla saldırdığından beri bi sevgim vardır bu adama,severim böyle saykoları. O'Neal dada haklı olabilirsin ama o gittiğinden beri lakers'ın ve miami'nin durumlarına bakarmısın? ben wade'e pek ısınamadım şut atamayan guard sevmem birde luke walton'a sinir oluyorum böyle bir babadan bu kadar kazma bi eleman nasıl çıkar?ben onun yerinde olsam oğlumu basketçi değil doktor mühendis yapardım:) [Bu mesaj Gaxx tarafından 07 Şubat 2005 16:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar