uncla Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 survivor bencede orda wallace'ın bi suçu yoktu ıverson'a niye pislik dedin o'nu anlamadım biraz daha seviyeli olursan.[signature][hline]R+
yoshi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 abi wallace itti vurdu üstüne yürüdü ayrıca pıstons taraftarını atesledi yani. ama en gıcık kobe. yasa t-mac!
uncla Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 uzatmayalımda topic bölünmesin ikiside hatalı deyip konuyu kapayalım.[signature][hline]R+
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Kumadam, 28 Ocak 2005 21:10 tarihinde demiş ki: bu sene başında pre-season öncesinde Garnett'in antremanlar da terör estirmesi de yeni dönem'den aklımda kalanlar. Hatta yeni çaylaklarına yumrukla girişmesi ve sonrasında benimle adam gibi geçinmezseniz bir hiç yaparım sizi bu takımda gibi bir tavır sergilemesi beni soğuttu ondan. bu olay beni de cok uzdu ama hala garnett en sevdigim oyuncu. sevmedigime gelince aslinda sevmedigim oyuncu yok hepsi nba e ayri bir tat katiyor bence
Mantar136 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 mikki moore, shaun livingston, vitaly potapenko, gerald wallace, kobe bryant[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz...
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Genelde sevilmeyenler hep süperstar(!) ünvanı verilmiş oyuncular. Benim bu listeden sevmediğim oyuncu pek yok. Lamar Odom listemin başındaydı ama bu sene sevdirdi kendini. Yeni M.J. olarak gazladılar daha çocuk yaşta vurdu kendini uyuşturucuya sarışın kadına. Uyuşturucudan kurtuldu (sarışın tutkusu ne durumda bilmiyorum :)) kendini toparladı. takımına ciddi katkı yapıyor. Yok şimdilik kimse...[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18
fiona Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ben de hidayet i sevmiyorum gerçekten kendini geliştirmiyo...bi de şu mr. öpücük[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Hido sevmeyebilirsiniz tabii ki normal de nasıl kendini geliştirmiyor diyosunuz anlamıyorum,adam ilk geldiğinde neydi ne oldu;savunması,hucümu,kondisyonu çok gelişti kesinlikle.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 kaç sene oldu NBA e gideli hala son 3 seneki düzeyde Hedo[signature][hline]playingarena i love this game!
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 kaynak:NBA 3 sene önce Hidayet ile şu andaki Hidayet istatistikleri. 01-02 SAC MPG: 24,6 (ki daha sonraki senede bu sayı düştü) FG%:42,2 3PT%:36,8 FT%:72,6 APG:2,0 RPG:4,50 SPG:,71 PPG:10,1 04-05 ORL MPG: 26,6 FG%:42,8 3PT%:38,4 FT%:83,2 APG:2,0 RPG:3,70 SPG:,71 PPG:14,1 Gelişme sayılara yansımış gibi sanki. Sonuçta ondan bir Jordan olmasını beklemiyoruz. Bence en tutunmuş oyuncularımızdan biri kendisi ve her takımda rol alabilecek yetenekte.[signature][hline] MSN:[email protected] ICQ:341-207-046
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 istatistiksel acıdan bende gelişirim ehueh :D karizma aynı karizma[signature][hline]playingarena i love this game!
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ben D.Nowitski sevmiyom o kadar.[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected]
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Fistan gelişme derken ne demek istiyosun çok merak ettim,adam nba e gitti diye şekil mi değiştircekti anlamadım ben.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.
uncla Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 w.wizards'a 31 sayı gönderdi dün, koçum hedo iyi yolda iyi.[signature][hline]none.
bestpeople Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 tabiki nowitzki[signature][hline] dünya benim olsa yinede şeytanın kurbanı olurum
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Fistan, 28 Ocak 2005 20:47 tarihinde demiş ki: said: Infarctus, 28 Ocak 2005 18:05 tarihinde demiş ki: Hidayet iyi oyuncu bana göre neden sewmiosunki ? millet tim duncanı sevmiyom, kobe bryantı sevmiyom demiş onlara kobe bryant iyi oyuncu niye sevmiyosunuz dememişsin hidayete niye diyon! eheh. hidayeti neden sevmiyorum çünkü kendini geliştirmiyor maçlarında bi çaba sarfedmiyor gibi geliyor bana bide baygın baygın bakıyor euhe lol[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 aman tanrım ya nowitzkiler,duncanlar.. jason kidd hani potaya öpücük yollamasından dolayı sevilmiyo tamam da yani iyi oyuncuları sevmicem farklı olucam da denmez ki.yani en azından ben böyle diyenleri çok gördüm ondan diyorum.. benim en sevmediğim oyuncu.. yani aslında yok gibi ama rasheed wallaceı tipinden dolayı çok sevmem ama yani nefret duymam da :)
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 nowitzki,parker,amare[signature][hline]Republic of Fenerbahçe / Genç FB [b]:rock:Charlotte Bobcats:rock:[b]
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bu arada nowitzkiyi sevmeyenler nedenlerini de yazabilir mi? en sevdiğim adamdır da
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 odun olduğu içn.[signature][hline]Republic of Fenerbahçe / Genç FB [b]:rock:Charlotte Bobcats:rock:[b]
BssM Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Zaza yaşını küçülttüğü için,Hidayet milli maçlarda kendini mj zannediyo saçmaladıkça saçmalıyo sona son bi basketle maçı kurtarınca yıldız oluyo,Shawn Bradley(adını unuttum yanlış olabilir)kazma ötesi sırık,
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 kevin garnett en uyuz oldugum adam ...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Kobe Kendinin bi bok sanan salagın teki Shaq gidince ole bok gibi kaldı ortada.[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Kobe tek ba$ına takımı kurtarıyor resmen. Doom sen niye sevmiyon kevin garnett i sebebinide yazarmısın bu arada arkada$lar sevmediğinizi yazdıktan sonra nedenınıde yazın bari.[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 kobe sakatlandigindan beri lakers daha iyi :D[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Öne çıkan mesajlar