Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Jason Kidd in potaya öpücük yollamasına deLi oluyorum[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ***KOBE***[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 kobe'ye tek geçerim. individualizmin son noktası adam.[signature][hline]En refresh
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 you 'da ekliyim ben..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
jankis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 eski bi new york'lu olarak şimdi oynayanların topuna uyuzum[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
uncla Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Nukem_Verite, 27 Ocak 2005 16:58 tarihinde demiş ki: eet uncla o da şort giyio sonuçta? şort giymekle bitmiyor işte bi Kevin Garnett gibi asla olamaz o adam anca potalı atsın o ahah.[signature][hline]R+
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 panyalı atmak daha zor uncla?[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
uncla Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bence daha kolay, göreceli bi kavram bu.[signature][hline]R+
iceberk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 adam direk panyaya imzasini atio potali atatarak
freedomcomeback Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 kobe iverson ve duncan kobe yi hic sevmiyorum kendini, bisey sanıyo iversonı arkadaslarımın onu cok sevdiği icin sevmiyorum ve onu en iyi guard sandıkları icin kidd dururken duncanın da all star maclarında bile mvp ye oynadığı ve oyunun eğlencesini bozduğu icin sevmiyorum en sevdiklerim shaq kidd ve t-mac
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 oha kimse yazmamış. Jermaine O'Neill ya da bizim köyde bilindiği gibi Dallama O'Neill. bu adam niye ki doğmuştur.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
uncla Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Jermaine O'Neill karizma adamdır ya.[signature][hline]R+
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ben görsem yüzüne bakmam karizmaymış.belki uzaktan taş atarım.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
uncla Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ahah zevk tabi seninkide, benimkide.[signature][hline]R+
sahinKa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 kobe anlasılmaz derecede herife kılım bide ben wallace uyuz herif kavgayı cıkartan o en az ceza alan kim varki arkasında [Bu mesaj sahinKa tarafından 28 Ocak 2005 13:49 tarihinde değiştirilmiştir]
pipo_14 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 d.nowitski[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya yao dan nefret flm etmıorum ama o kadar boyu war kullanamıor.o boy bende olcak ahh ahh :D[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bide benim Hidayet Türkoğlu var ek olarak.[signature][hline]playingarena i love this game!
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Hidayet iyi oyuncu bana göre neden sewmiosunki ?[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: uncla, 27 Ocak 2005 00:01 tarihinde demiş ki: ettiği kavgadan, yaptığı hareketlerden ötürü Ron Artest lol ? Artest bu sene akıllandı ama çocugu yine çıgrından cıkaran gerizekalı Wallace ve Detroit taraftarı oldu.Artest ın orda hiçbi suçu yoktu... En sevmedigim Iverson(tam pislik) Ray Allen (çok kıvrak) E.Curry (Pota altında çok ii nefret edioruM) bide peja (Oda ınanılmaz 3lük atıyo ondanda nefret ediorum)[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Satılık Blizzard Pakedi
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Infarctus, 28 Ocak 2005 18:05 tarihinde demiş ki: Hidayet iyi oyuncu bana göre neden sewmiosunki ? millet tim duncanı sevmiyom, kobe bryantı sevmiyom demiş onlara kobe bryant iyi oyuncu niye sevmiyosunuz dememişsin hidayete niye diyon! eheh. hidayeti neden sevmiyorum çünkü kendini geliştirmiyor maçlarında bi çaba sarfedmiyor gibi geliyor bana bide baygın baygın bakıyor euhe[signature][hline]playingarena i love this game!
screamer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Baygın baygın bakmak klasmanında Hido T-Mac in eline su dökemez[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 John Starks, ısınamadım bir türlü bu adama ama sanırım sevidğim oyuncuları iyi savunmasının da etkisi vardır zamanında. Patric Ewing, o boy ile oldum olası nasıl smaç'a gitmez nasıl sadece kısa mesafe şut denemesi yapar diye diye, hala daha beni deli eden o hareketleri gözlerim önüne gelir. İlk aklıma gelen sevmediklerim bunlar. 2005 için düşünecek olursam; Sadece bu sene başında pre-season öncesinde Garnett'in antremanlar da terör estirmesi de yeni dönem'den aklımda kalanlar. Hatta yeni çaylaklarına yumrukla girişmesi ve sonrasında benimle adam gibi geçinmezseniz bir hiç yaparım sizi bu takımda gibi bir tavır sergilemesi beni soğuttu ondan. Yıllarca MVP seçilse de böyle bir adamı görmek istemem tuttuğum takımda. Kişiye özel bir değerlendirme olsa da tek üzüldüğüm adam gibi adam kategorisine girebilecek kadar efendi Tim Duncan'ında bu listede yer alması. [signature][hline] MSN:[email protected] ICQ:341-207-046
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 tim duncan.[signature][hline]Lucas çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Khirsah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya duncan sevilmez mi(şeker gibi çocuk be) sevmezsen Yao Mingi sevmezsin,sırf arkasında 1,5 milyar insan var diye oynuyo herif..ama o da uzun bebek[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Öne çıkan mesajlar