Ametal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Daha önce bir kaç posta attım birde konu olarak atayım dedim: Security Tool: Eğer ihtiyaç olursa cloxinia için yazdığım sec. tool'u indirebilirsiniz. Gerçi memory dump edebilen sürümü biraz hayal oldu ama hiç değilse çeşitli exe dosyalarını engelleyebilirsiniz. Client hook'u client.exe'ye bir exe binder programi ile bind etmeniz gerekiyor. www.solutiongear.com/training/sectool.rar Book of ethernass Ethernass için yazdığım connector paketi. Istediğiniz gibi kullnabilirsiniz. Eğer ilgilenen olursa sunucu tabanlı implamentasyonlarında yardımcı olabilirim.Yanlız copyright'ını değiştirmes ve emeğe saygı duyarsanız sevinirim (Forum takipi, server durumu bilgisi, patching, oyuncu listesi vs vs) Çok uzun zaman alan ve güzel bi projeydi. www.solutiongear.com/training/bookofeth.rar Bu kodları kullanan arkadaşlar umarım emeğe saygı duyarlar. Eğer bu kodları kullanmak isteyen olursa yardımcı olabilirim. Ulaşmak için : [email protected] (MSN)[signature][hline]Game Developer Hypercube the game Zamanında M.A.D. Orcun olarak bilinirdi. [Bu mesaj Ametal tarafından 22 Kasım 2004 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Yararlı bir kaynak . Bu konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kişiler için oldukça yararlı olucak ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 yeni gördüm. hemen bakmak lazım.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ametal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Security tool için tasarlanmış bir taslak vardı. Hafızadaki processlerin içeriğine bakıp eğer SendMessageA gibi bir fonkisiyon bulunup parametre olarak UOnun windows handle'ı gidiyorsa kapanma gibi bir özelliklik eklemeye kalktım fakat Windows'un paging gayiği yüzünden programın tamamının hafızada olmaması ve 2000'den sonra processlere attach etmenin zorlaşması sonucu (Windows Debug API diye bir zımbırtı geldi mertlik bozuldu) yarıda kalmıştı ama kesinlikle üstesinden geline bilecek problemler. Eğer ilgilenen olursa programı geliştirebiliriz hep beraber.[signature][hline]Game Developer Hypercube the game Zamanında M.A.D. Orcun olarak bilinirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napolyon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 iyide arkadaslar verilen linklerin hic biri calısmıy7or ve bırde acemıler ıcın bıraz daha acıklayıcı dılle anlatırsanız sevınırım[signature][hline]parayla saadet olmaz!!!! nah olmaz para olsunda bak neler oluyoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaRg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 katılıyorum napolyon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Book of Ethernass burda var o, indirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 book of ethernass tey tey tey. ah olsa da sunucu açsak kitabı girsek =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 değil mi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Baktım connector e 0 dan baslayacak olanlar için gayet guzel bi kaynak .. Bana pek yararı olmadı .. istedigim seyleri bulamadim . Gene de hazırlayanların ellerine sağlık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar