None_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Dort sene gecti. Ben hala dun gibi hatirliyorum oysaki yasadiklarimizi. Her ani, her dakikayi. Nefret ediyordum gunlukte birilerinin sevgilisinden ayrilmasini okumaktan. Dort sene gecti ben hala her an ayrildigim gune lanet okuyorum. Bir gun sadece iz olarak kalir derken neden hala daha da aci veriyor bilmiyorum. Senin benim kadar dertlenmedigini, bir daha beraber olamayacagimizi... Kahretsin, dort sene gecti. Ama hala dun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 başka birisi olana kadar bazen bir şeylerin bitmesini kabullenilemiyor insan.. sen de kabulleneceksin bir gün.. [p.s:kişisel ya da karalama defteri][signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yaşadığı bişey gibi.. kişisel[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Alkolle mi aldatıyordu seni yani nedir, neden alkol yazma ihtiyacı duydun ?[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Alcool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar