napolyon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 arkadaslar speel efekte kalvasın kodunu bılen varmı acaba?? on=@Damage SRC.EFFECT 1,0,0,0,0 SOUND snd_spell_lightning SRC.DAMAGE= yani lightning in yerıne burada kalvas koymak ıstıyom ne yazmam lazım bılen varmı acabaa yardım plss[signature][hline]para para para (bu zamanda mı!! elbettekı lazımm ehehehe)
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 1 kere aşşağıda başlığın altında sormuşsun tamam beklersin cevap gelir. 2. hata olarak birde niye topic açtın ? 3. 2 tane topic var ne yapacaz böyle böyle?[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. benn zarhojj diilim
napolyon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 topıge bakarsan cevap dıe bısı yok bunu oyuzden actım bılenler cevap versın lutfen !![signature][hline]parayla saadet olmaz!!!! nah olmaz para olsunda bak neler oluyoo
napolyon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 yok mu bı cevap verebılecek kımse???[signature][hline]parayla saadet olmaz!!!! nah olmaz para olsunda bak neler oluyoo
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 id 03709 veya i_fire_column olacak.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
napolyon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 pekı ben bu buyu efektlerının ıd sını nereden bulabılırım??[signature][hline]parayla saadet olmaz!!!! nah olmaz para olsunda bak neler oluyoo
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 scriptleri biraz kurcala bulursun..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
Crossius Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Napolyon Neron birak sen bunlari arcadia da devam et alla ala ne ugrasion :D ugrasma alla ala bu arada beni msnden nir engelledin... :D The Murderer Lord Calixtus'dan sevgilerle
NightLord Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ON=@Damage src.effect 3 , 03709,6,15,1 src.sound snd_SPELL_FLAMESTRIKE src.damage , {35 65} oradaki 03709 flame strike ın büyü scp sindeki kodudur diğer büyülerin için yapmak istersen o kodda ve ses efectinde değişiklik yapman yeterli[signature][hline]You Have Outraced The Rest Now Meet The Best Of The Best
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: napolyon, 27 Ocak 2005 03:49 tarihinde demiş ki: pekı ben bu buyu efektlerının ıd sını nereden bulabılırım?? Bir üstteki mesajıma baksana kaç kere yazmamı bekliyorsun anlamıyorum[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
napolyon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 :D yaf pardon arkadaslar ceavaplarınızı gormemısım::D bu arada calıxtus senın msn bende engellı fılam dııl ısler yuzunden bılgısayarı bayadır acamıyom :P[signature][hline]parayla saadet olmaz!!!! nah olmaz para olsunda bak neler oluyoo
Brendig Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 al bakalım src.effect 3 , 03709,6,15,1[signature][hline]Gozlerinin Hastasıyım Ultimanın Ustasıyım!!
Öne çıkan mesajlar