napolyon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 arkadaslar speel efekte kalvasın kodunu bılen varmı acaba?? on=@Damage SRC.EFFECT 1,0,0,0,0 SOUND snd_spell_lightning SRC.DAMAGE= yani lightning in yerıne burada kalvas koymak ıstıyom ne yazmam lazım bılen varmı acabaa yardım plss[signature][hline]para para para (bu zamanda mı!! elbettekı lazımm ehehehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 1 kere aşşağıda başlığın altında sormuşsun tamam beklersin cevap gelir. 2. hata olarak birde niye topic açtın ? 3. 2 tane topic var ne yapacaz böyle böyle?[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. benn zarhojj diilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napolyon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 topıge bakarsan cevap dıe bısı yok bunu oyuzden actım bılenler cevap versın lutfen !![signature][hline]parayla saadet olmaz!!!! nah olmaz para olsunda bak neler oluyoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napolyon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 yok mu bı cevap verebılecek kımse???[signature][hline]parayla saadet olmaz!!!! nah olmaz para olsunda bak neler oluyoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 id 03709 veya i_fire_column olacak.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napolyon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 pekı ben bu buyu efektlerının ıd sını nereden bulabılırım??[signature][hline]parayla saadet olmaz!!!! nah olmaz para olsunda bak neler oluyoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 scriptleri biraz kurcala bulursun..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crossius Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Napolyon Neron birak sen bunlari arcadia da devam et alla ala ne ugrasion :D ugrasma alla ala bu arada beni msnden nir engelledin... :D The Murderer Lord Calixtus'dan sevgilerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightLord Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ON=@Damage src.effect 3 , 03709,6,15,1 src.sound snd_SPELL_FLAMESTRIKE src.damage , {35 65} oradaki 03709 flame strike ın büyü scp sindeki kodudur diğer büyülerin için yapmak istersen o kodda ve ses efectinde değişiklik yapman yeterli[signature][hline]You Have Outraced The Rest Now Meet The Best Of The Best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: napolyon, 27 Ocak 2005 03:49 tarihinde demiş ki: pekı ben bu buyu efektlerının ıd sını nereden bulabılırım?? Bir üstteki mesajıma baksana kaç kere yazmamı bekliyorsun anlamıyorum[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napolyon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 :D yaf pardon arkadaslar ceavaplarınızı gormemısım::D bu arada calıxtus senın msn bende engellı fılam dııl ısler yuzunden bılgısayarı bayadır acamıyom :P[signature][hline]parayla saadet olmaz!!!! nah olmaz para olsunda bak neler oluyoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brendig Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 al bakalım src.effect 3 , 03709,6,15,1[signature][hline]Gozlerinin Hastasıyım Ultimanın Ustasıyım!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar