Sakalliyan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Elimde bir heves aldığım nümerik kablolu: temsili apple f klavye var. meraklısı ya da elindeki eskiyen varsa bir şeyle takas etmek isterim. tercihim logitech gamepad. saygılar.
masa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Sadece appleda mı çalışıyor? Fiyatı ne kdar
Sakalliyan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 mac olmayan makinelerde de çalışır da tuşların yerleri farklı diğer f klavyelerle öyle bir sorun var. apple q klavye'de mesela çok sorun yok da sanki bunda q w x harfleriyle ilgili farklı bir yerleştirme var diye hatırlıyorum. fiyatı, sıfırı 219 TL. amacım aslında satmaktan ziyade ederine yaklaşık bir takas, ihtiyacım olan bir şeyle.
Sakalliyan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 kimse apple f klavye istemiyor mu?
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Abi forumda APPLE F KLAVYE kullanacak kadar hipster bildiğim bi GERGE var, ona özel mesaj at istersen.
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 polisten falan heralde sdfg f klavye bi devlet dairelerinde var
Sakalliyan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 PS1 ile falan da takas edebilirim :D
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 lel içim acıdı ya F klavye. tuşları söküp Q'ya çevirebiliyor muyuz? ya da en kötü layout Q yapıp ezbere takılacaz. logitech trackball m570 verebilirim belki
Sakalliyan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 F klavye ve Q klavyenin noktalama işareti bakımından dizilimi farklı o iş olmuyor.
Sakalliyan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 apple f klavye kablolu satın almak isteyen var mı :D artık apple satmıyor hem bunu, koleksiyonluk alet.
Sakalliyan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 vardır ya ben görüyorum böyle eskiden beri f klavye kullanan grafikerler falan var. ara ara ısıtayım bu konuyu biri çıkar belki :D
Sakalliyan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 masa said: ipade takabiliyor muyuz f klavyeyi? https://www.youtube.com/watch?v=iJ-Yf2qIHPQ galiba şu şekilde kablolu klavyeyi bağlayabiliyorsun. ben de bilmiyordum.
Sakalliyan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 satılmıştır, ilgilinenlere teşekkürler.
Sakalliyan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 dışardan biri aldı, sahibinden'den sattım. abisine yollayacaktı adam, sanırım devlet dairelerinde veya onun gibi yerlerde f klavyeye geçiş varmış zorunlu, ona almış. 150 tl'ye sattım. sahibinden'den gittim sonra apple bluetooth q klavye aldım 150 tl'ye hemen :D
Öne çıkan mesajlar