Sakalliyan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Elimde bir heves aldığım nümerik kablolu: temsili apple f klavye var. meraklısı ya da elindeki eskiyen varsa bir şeyle takas etmek isterim. tercihim logitech gamepad. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Sadece appleda mı çalışıyor? Fiyatı ne kdar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 mac olmayan makinelerde de çalışır da tuşların yerleri farklı diğer f klavyelerle öyle bir sorun var. apple q klavye'de mesela çok sorun yok da sanki bunda q w x harfleriyle ilgili farklı bir yerleştirme var diye hatırlıyorum. fiyatı, sıfırı 219 TL. amacım aslında satmaktan ziyade ederine yaklaşık bir takas, ihtiyacım olan bir şeyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 kimse apple f klavye istemiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Abi forumda APPLE F KLAVYE kullanacak kadar hipster bildiğim bi GERGE var, ona özel mesaj at istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 polisten falan heralde sdfg f klavye bi devlet dairelerinde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 benim 95teki mac im f klavyeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 PS1 ile falan da takas edebilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 lel içim acıdı ya F klavye. tuşları söküp Q'ya çevirebiliyor muyuz? ya da en kötü layout Q yapıp ezbere takılacaz. logitech trackball m570 verebilirim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 F klavye ve Q klavyenin noktalama işareti bakımından dizilimi farklı o iş olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 apple f klavye kablolu satın almak isteyen var mı :D artık apple satmıyor hem bunu, koleksiyonluk alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 satıcı çok dürüst, hadi alsın biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 üstüne para vermen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 vardır ya ben görüyorum böyle eskiden beri f klavye kullanan grafikerler falan var. ara ara ısıtayım bu konuyu biri çıkar belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 ipade takabiliyor muyuz f klavyeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 masa said: ipade takabiliyor muyuz f klavyeyi? https://www.youtube.com/watch?v=iJ-Yf2qIHPQ galiba şu şekilde kablolu klavyeyi bağlayabiliyorsun. ben de bilmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 satılmıştır, ilgilinenlere teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 dışardan biri aldı, sahibinden'den sattım. abisine yollayacaktı adam, sanırım devlet dairelerinde veya onun gibi yerlerde f klavyeye geçiş varmış zorunlu, ona almış. 150 tl'ye sattım. sahibinden'den gittim sonra apple bluetooth q klavye aldım 150 tl'ye hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar