vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Arkadaslar ben paticik accountumun sıfresını kaybettim su an benı hatırla yaptıgım için girebiliyorum ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim...[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue Dünya Kötülerin Dünyası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 tıkla[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 oraya tıklarsa bişi yapamaz buraya tıklicak http://my.paticik.com/lostpw.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 sifresini deistiremezki ordan cunku eskisinide bilmiyo.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 evet eskisini de bilmiyorum bir staff üyesinden istesem şifremi mail adresime gonderirler mi acaba... :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: vasortflam, 07 Şubat 2005 13:38 tarihinde demiş ki: evet eskisini de bilmiyorum bir staff üyesinden istesem şifremi mail adresime gonderirler mi acaba... :( evet[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ordaki kaytlı maile gonderirler[signature][hline]aşk böceği la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 şifremi unuttuma bastır bir başka arkadaşına senin mailine gelsin..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 şimdi ayarlardan çıkış yap a bassam sonra yeniden girmeye calıssam orada şifremi unuttum diye bir secenek cıkacak mı eger oyleyse hemen yapiim???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Fistan, 07 Şubat 2005 02:00 tarihinde demiş ki: oraya tıklarsa bişi yapamaz buraya tıklicak http://my.paticik.com/lostpw.php çıkış yapıp bu linke tıklicaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: vasortflam, 07 Şubat 2005 14:50 tarihinde demiş ki: şimdi ayarlardan çıkış yap a bassam sonra yeniden girmeye calıssam orada şifremi unuttum diye bir secenek cıkacak mı eger oyleyse hemen yapiim??? o da olur da ne olurn e olmaz sen çıkış yapmadan bir arkadaşına yaptır bu işi.. girsin paticik'e bassın oraya senin nicki yazıp..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ok saol...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar