Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

selam (yenıyım)

pasli_civi78

Öne çıkan mesajlar

merhabalar herkese.ben bu forumu google'dan buldum.antalya ile ılgılı bır konu ararken.ilgınc geldı okudum azcık ve uye olmak ıstedım.
adım Atılım/ Ankaralıyım dogma buyume.1978 dogumluyum.
umarım baslıgı yanlıs yere acmamısımdır.butur seylere cok dıkkat ederım cunki.hata varsa mod arkadaslardan uygun yere tasımalarını isterım.1995 ten berı net kullanıyorum.

asırı derecede(ciddi boyutlarda)ANKARAGÜCÜ taraftarıyım ve ANKARA düşkünlüğüm vardır.1991 megzunu(emeklı)bır izciyim:))
amatör tımanış(dağ)ve doga sporları ıle alakalıyım.sıksık uygun zamanlarda dag kamplarına ve egıtımlere gorevlı olarak katılıyorum.
banada yer varsa burada kalırım.uymazsa eger gıdebılırım rahatca soyleyebılırsınız.

tesekkur ederım....
Sosyal ağlarda paylaş

hoşgeldin biz bu tür konuları yeni gelenler bölümüne açıyoruz birde ne ararken buldun googledan burayı :-P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Sosyal ağlarda paylaş

gönlüm zengin anlamına geliyor o dolar işareti :P

hoşgeldin[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eraygnr, 05 Şubat 2005 21:08 tarihinde demiş ki:
hoşgeldin biz bu tür konuları yeni gelenler bölümüne açıyoruz birde ne ararken buldun googledan burayı :-P

antalya dagcılık forumları dedımdi:))))
cıktıda zaten.ama bu adresın ne ,işi var anlamadım:)paticik ve dagcılık.:)))
ama burada dag konusu var bence.yada host şirketı antalya tabanlı))))
ıkısınden bırı baska sey olamaz:)
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...