pontipati Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Odaya bir köşeye koymak için 2li rahat bir koltuk/kanepe bakıyorum ama hem rahat hem ucuz 0 bir şey bulmak imkansız sanırım. Şöyle bir şey istiyorum mesela: https://evgezmesi.com/uploads/3411-fwpe0C2NI0YeAs1D.jpg İstediğim gibi rahat ve ucuz bir şey nereden bulabilirim? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 sana göre ucuz ne kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 300 mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 al mesela kilif diktir kulllan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 ikea'nın gri bi ikili koltuğu vardı, kuzen almıştı ama fiyatını hatırlamıyorum. 750 diyesim var. şu caps'teki griye benziyordu biraz. aşırı yumuşak ama yatayım 2 saat kestireyim desen umut sarıkaya'nın öğlen uykusu-benicio del toro karikatürü gibi yanar kavrulursun gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar