freesoul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 eve racall olmayı bir türlü engelleyemedik runebookta eve gitmeden önce ev oldugunu kontrol ettiriyoruz ama yine recall oluyor. bununla iligi bir araştırma yapmama rağmen forumda cevap bulamadım yardımcı olursanız cok müteşekkir kalacağım şimdiden yardımlarınız düşünceleriniz için teşekkür ederim
Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mantıgını verim yapabilecegine inanıyorum ilk once adam recall oldugunda bir item var adama 3 sn adamda dursun bu item varken eve giremesin yada evin içine recall oldu ise ev onu kapı dısarı etsin direk scp olarak vermek isterdim ama ne sphere nede uo yok suan[signature][hline]ŞU DÜNYANIN EŞİT YARATILMADIĞININ KANITISIN. AŞKIM CİĞDEMİM
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 SRC.NEWITEM i_rb_research SRC.ACT.P=> > > > TAG.RESEARCH= IF (==01092) SRC.SYSMESSAGE Bu bolgedeki kuvvetli buyu cemberi girisinizi engelliyor. RETURN 1 bunu kitapta onbuttonlara koycaksın [ITEMDEF i_rb_research] ID=i_gold NAME=research coin type t_normal VALUE=1 CATEGORY=Rune Book SUBSECTION=area DESCRIPTION=Research Coin On=@Timer remove ON=@Create name Research Coin attr attr_invis|attr_decay timer 5 color 0480 bunuda koy boş bi yere[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. [Bu mesaj fastreload tarafından 29 Ocak 2005 15:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bide çenber deil çember :D[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
freesoul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 çok sağolun arkadaşlar şimdi hemen deniyorum her türk için 1000 türk yardım eder :)
freesoul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 rune book eklemeleri yaptım ama bir türlü olmadı denemediğim yöntem kalmadı. başka bir çözüm yolu varmı recall olmadan önce gideceği yere bir item gönderip o bölgeyi kontrol ettirmeyi denedim yine olmadı :(
Yeager Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Yukarıdaki codelama için housing.scp den region house ile ilgili kesimi bul, evin içerisinin flagını 01092 olarak değiştir. Sorun kalmayacaktır.
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 prdn. [Bu mesaj Xharloan tarafından 29 Ocak 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir]
freesoul Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yeager evet sorun flagdaymış evin flagını buldurduk sonra runebook yazdık oldu sagolasın teşekkurler butun yardımcı olan arkadaşlara
Öne çıkan mesajlar