maske547 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ARkadaşlar kendime owner acc açtım ama üstümü tıkladıgımda GM yazıyor yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 .privshow 0 yap .name Owner name ... Dersen olabilir yada staff robe scp indire bilirsin paticikden .. [Bu mesaj Baggio tarafından 06 Şubat 2005 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 onun icin script gerekli abi msn adresini ver yollayım plevel a gore xxx owner xxx admin yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Staff Robe scripti bulursan istediğine rahatça ulaşırsın. bkz http://www.paticik.com/scripts/[signature][hline]VAV Ultima Online Shard www.vavuo.com ( Hazırlık ) Oxygen Online Forumları www.oxygen10line.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Her plevele event eklettir login oldugunda.[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: maske547, 06 Şubat 2005 20:44 tarihinde demiş ki: ARkadaşlar kendime owner acc açtım ama üstümü tıkladıgımda GM yazıyor yardım pls aman tanrım gm mi yazıyo? bişeylerde hata olması lasım ;)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 [events staff_click] on=@click if (=7) message [Owner] message return 1 elseif (=6) message [Admin] message return 1 endif örnek olsun diye bunları yaptım devamınıda getirirsin. spheretables.scp den login triggerine bu eventi eklettir. [Bu mesaj Lyne tarafından 06 Şubat 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: wildpervert, 06 Şubat 2005 21:58 tarihinde demiş ki: said: maske547, 06 Şubat 2005 20:44 tarihinde demiş ki: ARkadaşlar kendime owner acc açtım ama üstümü tıkladıgımda GM yazıyor yardım pls aman tanrım gm mi yazıyo? bişeylerde hata olması lasım ;) Bu türler hiç tükenmeyecekmi Allahim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: [function stafflogin] src.events +e_staff return 1 spheretables'in icinde on=@login trigger'inin altina said: on=@login if ( >= 2) src.stafflogin // veya 'src.events +e_staff' 'ta olabilir. return 1 else return 1 endif event'da su sekilde yapilabilir. said: [events e_staff] on=click if ( == 2) message [ Staff] message Counselor return 1 elif ( == 3) message [ Staff] message Seer return 1 elif ( == 4) message [ Staff] message Gamemaster return 1 elif ( == 5) message [ Staff] message Developer return 1 elif ( == 6) message [ Staff] message Admin return 1 elif ( == 7) message [ Staff] message High Council return 1 endif [signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly_Allen_Quax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 [Events Gmfix] ON=@Click criminal 0 Karma 0 Kills 0 Fame 0 if (strmatch(,Sly)) message @0 - System Director - Message @54 elseif (strmatch(,Black_alien)) message @04000 - Shard Owner - Message @033 elseif ( == 2) message @49 - Counselour - message @54 elseif ( == 3) message @50 - Seer - message @54 elseif ( == 4) message @51 - Game Master - message @54 elseif ( == 5) message @52 - Developer - message @54 elseif ( == 6) message @0 - Admin - message @54 endif return 1 ON=@Dclick IF !(strmatch(, yetkilisi)) Title yetkilisi endif criminal 0 Karma 0 Kills 0 Fame 0 ON=@Death Hits return 1 ON=@Gethit Return 1 ------------------------- Buda Olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShieLd Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Genor, 06 Şubat 2005 22:42 tarihinde demiş ki: said: wildpervert, 06 Şubat 2005 21:58 tarihinde demiş ki: said: maske547, 06 Şubat 2005 20:44 tarihinde demiş ki: ARkadaşlar kendime owner acc açtım ama üstümü tıkladıgımda GM yazıyor yardım pls aman tanrım gm mi yazıyo? bişeylerde hata olması lasım ;) Bu türler hiç tükenmeyecekmi Allahim.. O Da güsel genor açıklamış herşeyi :D[signature][hline]Hayat Süprizlerle Dolu Ne Zaman Kafanıza Bir Deathly Yiyeceğinizi Bilemezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly_Allen_Quax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Mayh3m, 06 Şubat 2005 21:53 tarihinde demiş ki: Her plevele event eklettir login oldugunda. Mayh3m Abi iyimisin? Adam Staff Nameyi Nas1l Yap1cag1n1 Soruyor Daha Sen Tutmus Eventlardan Bahsediyorsun Sorsana bi Scpsi Varmi :)[signature][hline]Ah VURMA! ORDA YARA VAR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar