DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hayat adil veya güzel olmak zorunda değil self servis ama bu işler sen siedikten sora hiç bişi üzemez seniyarınlar daha ii olabilr ama o yarınları görmeks istemiosan veya bekleyeck gücn yoksa sen bilirsin intaharada laf atnalrı anlamıom yok en büük aptallık en büük hata fln sanane ya! isteyen etsin oyle mutlu olcaksa kendisi bilir hadi arkadaşm sende atlıcaksan koaly gelsin ve evin yakınsa ÇOK CİDDİYİM düşüşünü görmek isterim atlamıy düşünosan istanbul içi adresini ver bide ölemden önce bana bi kıyak yapıp makul bi saatte yaparsan senden kralı yokçok ciddiyi görmek isterim heh[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 sen bak dalgana kardeşim kimseyi takma . selametle.[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... | Ovedron | Game Master | ****| Nostredamus |**** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: DoGMeaT, 06 Şubat 2005 22:23 tarihinde demiş ki: hayat adil veya güzel olmak zorunda değil self servis ama bu işler sen siedikten sora hiç bişi üzemez seniyarınlar daha ii olabilr ama o yarınları görmeks istemiosan veya bekleyeck gücn yoksa sen bilirsin intaharada laf atnalrı anlamıom yok en büük aptallık en büük hata fln sanane ya! isteyen etsin oyle mutlu olcaksa kendisi bilir hadi arkadaşm sende atlıcaksan koaly gelsin ve evin yakınsa ÇOK CİDDİYİM düşüşünü görmek isterim atlamıy düşünosan istanbul içi adresini ver bide ölemden önce bana bi kıyak yapıp makul bi saatte yaparsan senden kralı yokçok ciddiyi görmek isterim heh Şu Anda İstanbul'da Olsaydım Beni Boğaz Köprüsünde Zor Bukurdunuz Dostum. O Buzların İçine Atmak Çok İyidir Değilmi. Şunuda Unutmayın Benim Tek Yaşama Sebebim Ölen Amcamın Bana Emanet Ettiği Çocuklarıdır... Siz Hepiniz Beni Anladığınızı Zannediyorsunuz. Ama Kimse Anlamıyor. 1.Ben Tehtid Altındayım 2.Herkez Beni Yalnız Bıraktı Okulu Dağıtacağım.(Arkadaşları) Bunları Kimse Unutmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 .[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin.[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 07 Şubat 2005 11:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bak! oysa ki hayat ne güzel.. cıvıl cıvıl.. kuşlar böcekler ve bilimum kadın.. ölmeye değer mi çiçeğim? hahah git alla aşkına.. madem ölücen niye bize sölüyosun biri sana atlama diyo atlicam diyosun madem fikrin değişmicek ne diye açarsın topic.. bozma milletin moralini atla madem öle..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Penthesilea, 06 Şubat 2005 00:41 tarihinde demiş ki: "intihar etcem başlıklarıyla kuul genç imajı yaratmaya çalışanlar" bölümü isteriz! yaf sen onu bunu bırak. anlatmıştım bundan 2 ay kadar önce bi topicte ama nerde buna benzer konu görsem anlatırım... İtalyan lisesinden 2 genç duvara we dont belong here yazarak kendilerini 14. kattan atmıştı.. Ondan bu intiharlar moda oldu.. Herkes patır patır intihar etmeye başlamıştı.. Çok gülüyodum intihar edenlere..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 sosyetede yeni moda: flaş flaş flaş.. herkes we don't belong here diyip atlamaya başladı.. entel dantel kesimler bunu franszca almanca italyanca ve latince de yazıyor ayrıca.. türkiye nereye gidiyor.. bu özenti gençlik mi kurtaracak memleketi[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 pek moda oldu.[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 intiharın bi çözüm yolu olduğuna doğal -ve haklı- olarak karşı çıkıyosunuz, buna tmm. ama bence bazı sorunlara bu kadr yüzeysel bakmayın, onlar en son küçümsenecek ya da dalga geçilecek insanlar. ztn psikolojileri bozuk, biraz daha anlayışlı olamaz mısınız?[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar